Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Arşive taşınsın lütfen.

Başlatan CengizhanMeteee, 25 Mart 2020, 15:30:04
Okunma sayısı 2451 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Arşive taşınsın lütfen.
« Yanıtla #50 : 29 Mart 2020, 23:00:31 »
Daha fazla da uzatmaya gerek yok, kültür hakkında ne sen daha bilgilisindir ne de ben ama bildiklerinin bazıları yanlış ya da benim dediklerimi yanlış anlayıp açıklama yaptın. Elinin altında bilgisayar, araştırma yaparak dediğim şeyleri bulabilirsin. Görüşmek üzere.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #51 : 29 Mart 2020, 23:07:05 »
Nocolor olayına da şöyle not düşeyim istersen, bunun bi açıklaması vs. olmasına gerek dahi yok. Kasabada nocolor dediysek mobese gibi lan yelekli geçiyor mu diye etrafı kesmiyoruz ama adamların yaptığı gibi rol dönerse nocolor geçerli deriz. Realistik olarak bunu yapmak zaten olay çıkarmaya çalışmak gibi bir şey. Bunu gören MC birbirine diş geçirmek ister. (*Sessizce* Kanki zaten şehiri posterlerle kaplayıp, moruk biz burdayız sakın yeleğinizle geçmeyin huh) demezler yani  ;D

Gangland undercover dizisinde de fark edersen bi bara colorlu gelen siyahi mc görüyorlar ve sonrasında onlara pusu kurup brawl atıyorlar. Kimse kimsenin kasabasında/bölgesinde gelip hava yapamıyor ne yazık ki...

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #52 : 29 Mart 2020, 23:07:37 »
Benden sana bu kadar, keyifli roller. Tanıtımı kirlettiğim için de üzgünüm.

Çevrimdışı Easy-Rider

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sergei Orlov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 21 Haziran 2022, 20:38
Toplam oynama: 351 gün, 0 saat
« Yanıtla #53 : 29 Mart 2020, 23:54:44 »
Benden sana bu kadar, keyifli roller. Tanıtımı kirlettiğim için de üzgünüm.

Öncelikle; belki ukalalık olarak gözükecek fakat;

İyi niyeti ile yorum yapmış, 28 yaşında, küçük yaşlarından beri motosiklete binen ve Türkiye'nin yarısını motosikletle turlamış, birçok kulüpte tanıdığı olan tanımadığın birine, sırf havalı olacağını düşündüğün için 'bebeğimli, çiçeğimli' konuşmak, zeka seviyesinin çok düşük, asosyal, klavye külhanbeyi olduğunu gösterdi. Konuşmayı aslında burada bitmeliyim ama neyse.

Kulübü, kulüpçülüğü senin gibi Gangland serilerinden, SoA'dan öğrenmedim. NO COLOR gibi salak terimlere kendi hayal gücünle açıklama getirmen de gerizekalılığının bir göstergesi olsa gerek. Neticede ben kaynak istedim. Sen küçük beynindekilerden saçmalamayı seçmişsin.

Son olarak; Turkchopper'ın kolunda takıldığını söylemenin de yalan olduğunu anlamak hiç zor olmadı. Eğer inandırmak istersen PM'den irtibat kurmanı ve beni inandırmanı bekliyorum.

Eğer lisanımdan da şikayetçi olduysan; admin kankalarını birkaç kere fazla yalayıp beni cezalandırabilirsin.

Daha fazla yorum yapmayacağım. Herkese iyi roller!

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #54 : 30 Mart 2020, 00:01:37 »
Saçmalıyorsun, ben herkesle canımlı cicimli konuşurum.  Gangland dediğin gerçek bi hikaye ve kaynak, SoA'dan örnek dahi vermedim zaten. Saçmalıyorsun hala, taraf tutmuşsun anlam veremiyorum sebebini.

Nocoloru kasabaya poster diyorsun, ben sana anlam veremiyorum hocam. MC'ler şehir duvarlarına kağıt dağıtıp NOCOLOR, YELEĞİNİ ÇIKAR AGA  yazmalarını bekleme istersen.

Kolunda takılmaktan kastım zaten biliyoruz ki instagram sosyal medyalarında takılma amaçlı sivillerle toplandıkları var. Instagramlarına falan bakıp biraz rahatla. Sakin ol ve şu tarafcılığını bırak agam.

Admin kankam? :D Taraf tuttuğunu tekrar kanıtladınnnn? Birliği de AP ile zorlayarak kapattırmışızdır. Motorlu bi fotoğrafımı atarak bile sana sivil sürüşlere katıldığımı kanıtlayabilirim bile ama gerek yok. Zaten gerekli kişilere atıyorum, bilen biliyor motorumun olduğunu ve takıldığımı... Lütfen, uzatma artık sal.

Beni takip eden zamanıda da OOC prospectlik yapan Expandar'da var yani, instagram da görüyor beni. Hatta chopper'a geçtiğime şaşırıp konuşmuştuk da bunları niye sana anlatmak zorundaymışım gibi bilmiyorum. Utanç vericisin kanka, anlatınca havalı mı olunuyor falan?

Görüşürüz sevgili dost!