Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Arşive taşınsın lütfen.

Başlatan CengizhanMeteee, 25 Mart 2020, 15:30:04
Okunma sayısı 2409 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı quencythelord

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Nisan 2022, 22:37
Toplam oynama: 118 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [14] Angels Of Death Motorcycle Club | Chapter of: Montgomery
« Yanıtla #40 : 29 Mart 2020, 04:03:44 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Nisan 2020, 23:26
Toplam oynama: 7 gün, 3 saat
« Yanıtla #41 : 29 Mart 2020, 14:03:06 »

SHUT DOWN

3 4 yıllık fotoğrafla taşşak geçmende çok iyiymiş :D ben kimseden yüzümü saklamıyorum gene kardeşim dış görünüşe göre yargılıyorsan beni ya kıskanıyorsun ya da kendini çok kötü buluyorsun ki benim eski fotoğraflarım ile taşşak geçiyorsun. Benim Facebook adresim İnstagram adresim herkese açıktır isteyen bakabilirde gülebilirde taşşak geçebilirde. Sen sırf fotoğrafımı attın diye ben rezil mi olucağım güzel kardeşim benim bu senin yaşını ve çocukluğunu gösteriyor böyle bir hata yapman ne diyeyim. :D İnstagram:cengizhanmeteee38 Facebook:https://www.facebook.com/cengizhan.mete.925 Ben kimseden asla kendimi saklamıyorum dostum.

Çevrimdışı AnyPower

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2022, 19:31
Toplam oynama: 251 gün, 22 saat
« Yanıtla #42 : 29 Mart 2020, 14:15:57 »
Başarılar.

Çevrimdışı quencythelord

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2022, 22:37
Toplam oynama: 118 gün, 10 saat

Çevrimdışı meftun

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Nisan 2020, 15:30
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
« Yanıtla #44 : 29 Mart 2020, 17:14:30 »

şeytanın gazabına ugrayacakın       hahahaha hahahaha

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Nisan 2020, 23:26
Toplam oynama: 7 gün, 3 saat
« Yanıtla #45 : 29 Mart 2020, 20:01:02 »
Birlik bazı arkadaşlar ve Admin Power kadrosu sayesinde kendi tarafımca kapatılmıştır, bizimle rol yapan herkese teşşekür ediyorum ve başarılar diliyorum.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Ynt: Arşive taşınsın lütfen.
« Yanıtla #46 : 29 Mart 2020, 20:05:00 »
Adminlik bi durum yok dostum, kültürü yansıtamıyorsun ve bi mafya gibi rollere kalkışıyorsun. Çetelerle birleşip sultanlara binerek bar falan basmayı deniyorsun. Cidden garipti zaten rolleriniz, neyse yeni rollerinizde başarılar...

https://cdn.discordapp.com/attachments/618596541984145439/693724275227754516/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/618596541984145439/693724361630154822/unknown.png

Çevrimdışı Easy-Rider

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sergei Orlov Lv.29
Köken: Rus
Son giriş: 21 Haziran 2022, 20:38
Toplam oynama: 351 gün, 0 saat
« Yanıtla #47 : 29 Mart 2020, 22:30:00 »
Adminlik bi durum yok dostum, kültürü yansıtamıyorsun ve bi mafya gibi rollere kalkışıyorsun. Çetelerle birleşip sultanlara binerek bar falan basmayı deniyorsun. Cidden garipti zaten rolleriniz, neyse yeni rollerinizde başarılar...

https://cdn.discordapp.com/attachments/618596541984145439/693724275227754516/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/618596541984145439/693724361630154822/unknown.png

Seni tanımıyorum dostum. İki kulübü de taraftarı değilim fakat OOC saygısızlık, ukalalık vs gütmeden ben de 2 cent'imi atıp yorumumu bırakıp gitmek istiyorum.

Öncelikle iki kulüp nadir de olsa aynı kasabayı/şehri/eyaleti paylaşabilir. Arkadaşça veya değil, paylaşmadan ikisi de hem barınıp hem de o yer için savaş verebilir, işbiriliği yapabilir de. Onayınızın olması işi değiştirir mi bilemem. Lakin server kuralları kısmında böyle birşey görmedim.

Şu sürekli bahsi geçen NO COLOR muhabbetini bu oyuna başladığımda gördüm. Araştırınca olayın mekanlarında denk gelmiş farklı kulüplerden kişilerin sürekli kavga çıkarmasının önüne geçmek için bazı bar, restoran vs. sahiplerinin mekanın girişine 'NO COLORS ALLOWED', yani yamalı yelekle girilmesini yasakladığı bir uyarı işaretinin bulunduğunu gördüm. Yani bir motosiklet kulübünün, yerini belli etmek için 'NO COLOR' afişleriye kasabayı donatmasına dair hiçbirşeye rastlamadım.

Tarihte birçok kere motosiklet kulüpleri, yerel mafya, çete vb.lerle işbirliği yapıp diğer MC veya mafyalarla çatışmaya girmiştir. Siyahı beyazı yok yani. Bunun en basit örneği Türkiye'de de yaşanmıştır. Google ile bulunabilir.

Arkadaşlar Angels of Death ismini BENİM tahminimce GTA V ün story modunda, The Lost MC'in rakip kulübünün isminden almışlar. Hells Angels MC ile bir alakası yok yani. Yanlış tahminde bulunmuşsun.

Ben de kulüp isimlerinin gerçek kulüp isimleri veya onların çakmalarının yerine kendilerinin bulduğu daha yaratıcı kulüp isimleri kullanmaları taraftarıyım. Gerçekteki veya diğer serverlardaki MC isimlerini burada da görmek çok sıkıcı.

Gördüğüm kadarıyla outlaw MC terimi ile gerçek bir MC olan OUTLAWS MC'yi karıştırıyorsun. Belgeselini attığın olayda Outlaws MC ile 81'in arasında geçen bir olaydan bahsediliyor. Evet, Outlaws MC, 81'i çok zorzamanlara sokmuş bir kulüptür, fakat 81'in Outlaws MC'den veya herhangi bir oluşumdan korkması söz konusu bile değildir gibime geliyor. Kurulmuş en eski ve dünya üzerinde en fazla üyesi ve kolu olan %1er kulübünden bahsediyoruz :)

MOBESE'ye poz verir olayı gerçekten komik olmuş, söylemeden geçmeyeyim ahahaha.

Kulüpler ve kadınlar olayına gelince... Kadınlar her MC için kutsal sayılmıyor. Genelde kadının o kulüpteki göreviyle ilgilidir. Eğer bir kadın old lady veya bir üyenin annesi vs. ise evet, saygı görür. Fakat kulüp için sweet-butt tabiriyle striptiz yapan, onunla bununla yatan, temizlikçi veya ortalık kadınıysa kutsal falan değildir. Belgesellerde de gördüğüm kadarıyla birkaç kulüp, kendilerine zarar vermeye çalıştığı vs. gerekçelerle çok kadının ipini çekmiştir. En ünlü MC'lerin bile fuhuş işinde olup kadın pazarlaması, bu kültürde kadının her zaman kutsal olmadığının kanıtıdır.

Son olarak, TURKCHOPPER MK, yani senin tabirinle UYDURUK TÜRKİYE CHOPPER MC hakkında biraz bilgi vereyim. Çok sevdiğim abilerimi de bulunduğu, uyduruk da olmayan bir kulüptür. Evet, bazı olayları bana yanlış gelse de kültürü ayakta tutmak adına birşeyler yapan bir kulüptür. Avrupa'da en fazla üyeye sahip kulüptür. 2 farklı ülkede de kolu vardır. %1er MC değildir, MK'dır, daha yumuşatılmış tüzüğüyle yabancıların tabiriyle RC, yani Riding Club'tır. Senin açıklaman biraz talihsiz olmuş. :)

Yanlış düşündüğüm bir kısım olduğunu düşünürsen ve burası arşivlenirse PM'den muhabbet edebilirsin benimle. Hatta şu 'NO COLOR' olayı için kaynak varsa mutlaka göndermenizi istiyorum.

İyi roller!

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 29 Mart 2020, 22:54:14 »
Sen MC olayını çok yanlış anlamışsın kardeşim. "NOCOLOR" kasaba da uygulanan şeydir, gerçek hayatıda hatta dizi de bile görmüşsündür canım benim, bi MC'nin önünden yelekle geçersen (normal bi tekli vs. geçiş değil, sürüş halinde slow geçiş üstelik oradan geçmek zorunda değil, başka yolları olan orası sadece uzatma yolu olan yer yani kasten yapıldığı belli olacak şekilde düzenleniliyor) o MC bunlar ne ayak diye motora atlayıp kafana kapatır bi tane. Sen ayaksın oğlan salak mısın der, hayaller dünyasında yaşamıyoruz. 2. olarak demişsin aynı kasabayı paylaşır, anlamadım ne saçlamıyorsun. Bi kasabadan bahsediyoruz, şehirden değil. Küçük kasabaya o MC hakimdir, altında ancak MC açılır. Zaten gerçek hayatta orada olan bi MC varken sen daha barına bira taşıtırken o MC barı kapanır, sende dünyaya gözlerini yumarsın bal peteğim.

Sonra demişsin kadınlar falan, evet zaten neredeyse hepsinde kutsal. Old lady falan demişsin, alakası bile yok dediğinle.
Vagos'tan örnek bile alabilirsin, Vagos'ta bi kadın üyeyi BAK KADIN ÜYE DİREK Bİ ÜYENİN LADY'Sİ DAHİL dokunulması yasaktır. Kadınlara saygı sonsuzdur. Sen çöl haydutu değilsin, saat satan zenci değilsin kendine gel biladerim benim.

Zaten çetelerle veya mafyalarla anlaşamaz demedim. Onların altında zaten çalışabilir, hatta kartel ile bile anlaşanlar olabilir. Ancak bi tanem benim, kasabada daha yeni olan ve 4 üye ile toplam da 3 rank'ı olan bi MC'yi altlarına alıp savunma yapamazlar. Kimse hayatını çöp kutusunda bulmadı, her gelen MC'yi alsa mafyalar ohooo işimiz var kardeşim ya. Lunapark'a döner gerçek hayat...

Bak hala araştırmanın eksik olduğu buradan belli oluyor bebeğim, OUTLAWS MC'nin sloganı bile var. ADIOS adında, eğer araştırırsan HELLS ANGELS'a atılan laf olarak görürsün. En kanlı düşmanlık olarak geçmekte ve OUTLAWS bölgede yıkıyor. HELLS ANGELS marka halinde olduğu için üye sayısı çoğaldı, OUTLAWS daha barbar olarak kaldı. Biraz daha araştırman şart canım.

Bak yanlış anlamışsın tekrar döneyim, kadın pazarlama demişsin. Bebeğim fahişe pazarlamak ayrı bir şey, ailesi olan LADY bi kadını vurup kaçırmak ap ayrı bi dünyadır. Lütfen önce her şeyi tamamen araştırıp tüm rolleri oku ondan sonra açıklama yap.

Haa son olarak, MC dediğim yani tabirinle Motor kulübü adı altında hala olan TURK CHOPPER hakkında %1 diye bi açıklama yapmadım. Anlatmana gerek yok, kollarında bende takılıyorum/dum.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #49 : 29 Mart 2020, 22:59:10 »
Sadece yazmak için yazmışsın, o rol sırasında yanımda duran kadının sokak fahişesi olduğunu dahi bilemezsin ki benim üstümde bile yelek yok. Evdeyiz kardeşim, ev hayatı hani bi evi basıyorsun. Saygılı olman şart ve tutupta sultanlar yani gerçeğe vurursak Mustang marka araçla falan kalkıp driveby atıyorsun, barlar basıyorsun... Lütfen canım :/