Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Araç hasarları hakkında çok önemli bir istek

Başlatan Luanvice, 16 Mart 2020, 02:52:03
Okunma sayısı 353 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Araç hasarları hakkında çok önemli bir istek
« : 16 Mart 2020, 02:52:03 »
Karakter Adınız: (Nick_Savrinn)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Yolda normal birşekilde kendi şeritimde vs giderken sürekli bir araba çarpıyor ve hiçbirşey demeden daha ismini almadan basıp kaçıyor.Özellikle bunu taşımacılık mesleğini yapanlar yapıyor.Sürekli ters şeritten gidiyorlar ve bana çarpıp arkalarına bile bakmadan gidiyorlar araç hasarı iyice artınca aracı ben tamir etmek zorunda kalıyorum mağdur oluyorum.Destekle konuştum şikayet açın dedi ama bunu 1 kişi değil 100 kişi yapıyor ve bazılarıda maskeli.Cidden sıkılmaya başladım bugün 7-8 kere araç tamir ettim bunlar yüzünden 1-2k param boşuna gitti.Lütfen bunun için çözüm bulun biri çarptığı zaman aracım hasar görmesin ben çarptığım zaman görsün cidden aşşırı bıktırdı oyundan soğuttu bu durum beni.Tek bende değil kuzenimle sinir olduk lütfen çözüm bulun
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: -

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
Ynt: Araç hasarları hakkında çok önemli bir istek
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2020, 20:07:53 »
Tek çözüm video çekme programı açık dolaşmak, baktın üstüne üstüne gelen biri var videoyu başlatırsın. Çarptıktan sonra bilerek de gitmesini biraz engelle ki ismini tam alabil.

Çevrimdışı Crash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 16:24
Toplam oynama: 168 gün, 17 saat
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2020, 21:33:33 »
Gerek yok, tamir parası çok bir şey değil

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 16 Mart 2020, 22:53:40 »
nasıl çok bişey değil arkadaş 200 dolar az paramı allah aşkına

argeyi açan kardeşim şunuda belirteyim düzeltilemez ha bak şu yapılabilir meslek yapan (yükünü almış) şahıslar görünmez olup sadece kendisi bomboş yolda meslek yapabilirim ama sürekli rol düzenini bozar ha dersin taşımacılık için ayrı yol yapılsın yapılır yani neden yapılmasın ve oraya sadece meslek araçları girebilir gayet güzel olabilir ama hayal kurmayalım şimdi hiçbiri yapılmaz

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lisa Smyth Lv.20
Köken: Rus
Son giriş: 08 Ocak 2023, 18:13
Toplam oynama: 79 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2020, 23:47:55 »
Karakter Adınız: (Nick_Savrinn)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Yolda normal birşekilde kendi şeritimde vs giderken sürekli bir araba çarpıyor ve hiçbirşey demeden daha ismini almadan basıp kaçıyor.Özellikle bunu taşımacılık mesleğini yapanlar yapıyor.Sürekli ters şeritten gidiyorlar ve bana çarpıp arkalarına bile bakmadan gidiyorlar araç hasarı iyice artınca aracı ben tamir etmek zorunda kalıyorum mağdur oluyorum.Destekle konuştum şikayet açın dedi ama bunu 1 kişi değil 100 kişi yapıyor ve bazılarıda maskeli.Cidden sıkılmaya başladım bugün 7-8 kere araç tamir ettim bunlar yüzünden 1-2k param boşuna gitti.Lütfen bunun için çözüm bulun biri çarptığı zaman aracım hasar görmesin ben çarptığım zaman görsün cidden aşşırı bıktırdı oyundan soğuttu bu durum beni.Tek bende değil kuzenimle sinir olduk lütfen çözüm bulun
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: -
Bunun yerine Car Ramming yapanların daha büyük ceza almalı

Çevrimdışı Purse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Eylül 2021, 04:21
Toplam oynama: 76 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 17 Mart 2020, 00:51:37 »

Çevrimdışı sadboy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2023, 09:40
Toplam oynama: 242 gün, 10 saat
« Yanıtla #6 : 18 Mart 2020, 13:24:46 »
Destekle konuştum şikayet açın dedi ama bunu 1 kişi değil 100 kişi yapıyor ve bazılarıda maskeli.Cidden sıkılmaya başladım bugün 7-8 kere araç tamir ettim bunlar yüzünden 1-2k param boşuna gitti.Lütfen bunun için çözüm bulun biri çarptığı zaman aracım hasar görmesin ben çarptığım zaman görsün
Şimdi, maskeli kişilerin maske numarasını yazarak şikayet açabiliyorsun. Onlar çarptığında değil de, sen çarptığında mı hasar gelsin? Saçma. Bu zaman PD kovalamaca(Pursuit/Pit), İl-Legal sultanla Drive-By atanların çatışmaları bozulacak. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 19 Mart 2020, 03:20:20 »
Destekle konuştum şikayet açın dedi ama bunu 1 kişi değil 100 kişi yapıyor ve bazılarıda maskeli.Cidden sıkılmaya başladım bugün 7-8 kere araç tamir ettim bunlar yüzünden 1-2k param boşuna gitti.Lütfen bunun için çözüm bulun biri çarptığı zaman aracım hasar görmesin ben çarptığım zaman görsün
Şimdi, maskeli kişilerin maske numarasını yazarak şikayet açabiliyorsun. Onlar çarptığında değil de, sen çarptığında mı hasar gelsin? Saçma. Bu zaman PD kovalamaca(Pursuit/Pit), İl-Legal sultanla Drive-By atanların çatışmaları bozulacak. Desteklemiyorum.
O sadece bir öneri, farklı çözüm yollarıda uygulanabilir.Bilemiyorum artık ama çözülse iyi olur.

Çevrimdışı Crash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 19 Mart 2020, 10:45:20 »
nasıl çok bişey değil arkadaş 200 dolar az paramı allah aşkına

argeyi açan kardeşim şunuda belirteyim düzeltilemez ha bak şu yapılabilir meslek yapan (yükünü almış) şahıslar görünmez olup sadece kendisi bomboş yolda meslek yapabilirim ama sürekli rol düzenini bozar ha dersin taşımacılık için ayrı yol yapılsın yapılır yani neden yapılmasın ve oraya sadece meslek araçları girebilir gayet güzel olabilir ama hayal kurmayalım şimdi hiçbiri yapılmaz
Bana göre 200 dolar bir şey değil zaten sunucuda bir çok kişinin iyi parası var

Çevrimdışı Crash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 19 Mart 2020, 10:46:41 »
Algı sorunumu var sende? Varsa söyle ona göre konuşayım.

Ben başkası çarptı diye 200 dolar tamir parası vermek zorunda mıyım? Gereksiz yere 200 Dolar.Hadi 1-2 kere olsa neyse bu en az 20-30 kere oluyor.Ayrıca meslekteyken adam çarpıyor arkasına bakmadan gidiyor ve araç hasarlı halde hareket edemiyor bu yüzden meslek gidiyor.Biz sürekli bunlarla mı uğraşıcaz?
Az empati kurun şöyle saçma sapan yazılarınızı kendinize saklayın.

Üslubunu koru! seninle aynı düşünceye sahip olucak değilim