Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Araç hasarları hakkında çok önemli bir istek

Başlatan Luanvice, 16 Mart 2020, 02:52:03
Okunma sayısı 347 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VoxDéi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 02:25
Toplam oynama: 83 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Araç hasarları hakkında çok önemli bir istek
« Yanıtla #10 : 19 Mart 2020, 11:47:22 »
/araclarim > flatbed işaretleyince git oraya sonra tekrar spawnla bedava tamir

Ya da yolun ortasında /park yap 60$'a tamir et ((araç tamir olmazsa /araclarim > flatbed ve respawn))

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2020, 09:56:30 »
Desteklemiyorum. Sunucu içindeki taşımacı mesleğini yapan kitlenin maalesef yıllardır düzelmeye bir huyu var. Bende çok mağdur oldum bu duruma karşı. Ama yapılabilecek bir şey yok. Bir kere şunu söyleyim: Başka oyuncular sana çarptığın zaman hasar gelmemesi, ama sen çarptığında hasar gelmesi olayı gerçekten çok saçma bir fikir. Bu fikiri unut, kesinlikle kabul edilmeyecek bir olay bu zaten. Ayrıca yetkili kadrosu da bu taşımacı mesleğini yapan oyunculara sürekli olarak izleme atamaz. (/spec [ID]) Bu yüzden senin yapabileceğin en mantıklı şey, aracını dikkatli sürmek olacak. Ben bu sunucuya 2017'nin kasım ayında başladım ve o zamandan bu zamana hiç bir şey değişmedi. (En azından benim gözlemim altında)

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 21 Mart 2020, 02:52:35 »
Desteklemiyorum. Sunucu içindeki taşımacı mesleğini yapan kitlenin maalesef yıllardır düzelmeye bir huyu var. Bende çok mağdur oldum bu duruma karşı. Ama yapılabilecek bir şey yok. Bir kere şunu söyleyim: Başka oyuncular sana çarptığın zaman hasar gelmemesi, ama sen çarptığında hasar gelmesi olayı gerçekten çok saçma bir fikir. Bu fikiri unut, kesinlikle kabul edilmeyecek bir olay bu zaten. Ayrıca yetkili kadrosu da bu taşımacı mesleğini yapan oyunculara sürekli olarak izleme atamaz. (/spec [ID]) Bu yüzden senin yapabileceğin en mantıklı şey, aracını dikkatli sürmek olacak. Ben bu sunucuya 2017'nin kasım ayında başladım ve o zamandan bu zamana hiç bir şey değişmedi. (En azından benim gözlemim altında)