Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

karakter başvuru sistemi

Başlatan BERKE..YORUK, 14 Mayıs 2018, 19:22:59
Okunma sayısı 1599 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: karakter başvuru sistemi
« Yanıtla #30 : 18 Mayıs 2018, 15:02:45 »
Purz örneğinden de anlayacağınız üzere yaşı küçük olan bir çocuğun iyi rol yapabileceğini düşünmüyorum. Senin gerçek hayata dair ne tür deneyimlerin var, yaptığın konsept ile alakalı ne tür bilgilerin var ki gelip rol yapıyorsun  8) hadi yap yapma demiyoruz da bari iyi rol bildiğini iddia etme, öğrenmeye kapalı olma gel canımı ye.
ooc kine bak allahımm, 2017 senesinden beri ne bu kin birader BANA BULAŞMA ARTIK UZA YAKUZA DA 900 DAKİKA YİYİP DURUYORDUNUZ YETMEYİP YİNE SALDIRIP YİNE YİYORDUNUZ, DUA ET ONLARIN SSİNİ ALMADIM BEN, DUA ET.
ŞİMDİ BANA BULAŞMA.
hayatım boyunca hiçbir sunucuda 900 dakika yemedim, bizim birlikte olup yiyenler de zaten haksızlığa uğradıkları için bıraktılar.
yok ya haksızlığıa mı uğramışlar ihlal mi yapmışlar acaba?
sen gel kardeşim onaysız hoodu bas tüm gün, ihlal yapmamış ol.
yok yaa? daha da polemiğe girmeyeceğim, sonuçta burası ar-ge bulaşma bana.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #31 : 18 Mayıs 2018, 15:09:05 »
Öncelikle bir tane bitişik yazılmaz ayrı yazılır. Eski birliğimdeki insanların ne yaptığı umurumda değil. Ama sizin hatta bizzat senin ne yaptığına bakacak olursak oyuna yeni başlayanlara pm yoluyla bizim birliğe katılmak ister misin diye mesaj atıyordunuz. Neyse kardeşim yaşına veriyorum seninle daha da tartışmaya girmiyorum.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #32 : 18 Mayıs 2018, 15:14:27 »
Öncelikle bir tane bitişik yazılmaz ayrı yazılır. Eski birliğimdeki insanların ne yaptığı umurumda değil. Ama sizin hatta bizzat senin ne yaptığına bakacak olursak oyuna yeni başlayanlara pm yoluyla bizim birliğe katılmak ister misin diye mesaj atıyordunuz. Neyse kardeşim yaşına veriyorum seninle daha da tartışmaya girmiyorum.
son yanıtımı yazıp şu saçma tartışmayı bitiriyorum.
evet o dönemlerde tam bir kanserdim, birliğimiz de aynı şekilde ama şu anki ghetto rollerimi senin bile beğeneceğini umuyorum, artık önyargıyla yaklaşmayı bırakıp kin tutmayı bırakmalısın.