Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

karakter başvuru sistemi

Başlatan BERKE..YORUK, 14 Mayıs 2018, 19:22:59
Okunma sayısı 1598 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: karakter başvuru sistemi
« Yanıtla #20 : 16 Mayıs 2018, 20:07:37 »
Buraya eklenmesine gerek yok, eklenemeyecek de muhtemelen. Ama ileride Rina tarafından bu sunucu haricinde fazladan bir başvurulu vs. (daha hard diyebilirsiniz) bir sunucu açılırsa fena da olmazdı.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 16 Mayıs 2018, 21:26:29 »
Buraya eklenmesine gerek yok, eklenemeyecek de muhtemelen. Ama ileride Rina tarafından bu sunucu haricinde fazladan bir başvurulu vs. (daha hard diyebilirsiniz) bir sunucu açılırsa fena da olmazdı.
sana ne oluyor ya bozy abdest bozy?
ÇAY YAP ÇAY.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
« Yanıtla #22 : 17 Mayıs 2018, 09:39:52 »
Oyuncu kaybı yaşanmaması için Rina2 adı altında hard konseptli bir sunucu açılması mantıklı. Bu sunucuda rol öğrenip/gelişip diğer sunucuya başvuruyla girebilirler. Böylece kanser/troller iki tarafta da bulunamaz. Yetersiz olanlar da gelişir.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #23 : 17 Mayıs 2018, 21:35:23 »
Ya Purz sen öyle böyle değil kanser bir insansın, hem yanlış biliyorsun hem benimle dalga geçmeye çalışıyorsun. en azından beni eleştireceksen git bir doğrusunu araştır. Gramer nazi olmayalım diye kimsenin yüzüne yaptığı yazım yanlışlarını vurmuyoruz gelip tepemize çıkıyorsunuz. Rol kalitesi ile yaşın doğru orantılı olduğunu ben bu Purz denen ÇOCUK sayesinde öğrendim ya.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 18 Mayıs 2018, 14:34:27 »
Ya Purz sen öyle böyle değil kanser bir insansın, hem yanlış biliyorsun hem benimle dalga geçmeye çalışıyorsun. en azından beni eleştireceksen git bir doğrusunu araştır. Gramer nazi olmayalım diye kimsenin yüzüne yaptığı yazım yanlışlarını vurmuyoruz gelip tepemize çıkıyorsunuz. Rol kalitesi ile yaşın doğru orantılı olduğunu ben bu Purz denen ÇOCUK sayesinde öğrendim ya.
YAŞA GÖRE ROL SORGULUYOR ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM ŞXCDCÇFVLŞBSKERZGOH<AWRO<KMETHL<SCÇBÖSDF<HOK
uza birader şuradan allah aşkına, 1 kere bile rol yapmadığım elemanlar bile yaşımı öğrenip önyargıyla yaklaşıyor.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 18 Mayıs 2018, 14:45:48 »
Seninle birebir tartışmaya girdiğim için utanıyorum.

Alıntı
uza birader

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 18 Mayıs 2018, 14:47:55 »
Purz örneğinden de anlayacağınız üzere yaşı küçük olan bir çocuğun iyi rol yapabileceğini düşünmüyorum. Senin gerçek hayata dair ne tür deneyimlerin var, yaptığın konsept ile alakalı ne tür bilgilerin var ki gelip rol yapıyorsun  8) hadi yap yapma demiyoruz da bari iyi rol bildiğini iddia etme, öğrenmeye kapalı olma gel canımı ye.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 18 Mayıs 2018, 14:56:25 »
Purz örneğinden de anlayacağınız üzere yaşı küçük olan bir çocuğun iyi rol yapabileceğini düşünmüyorum. Senin gerçek hayata dair ne tür deneyimlerin var, yaptığın konsept ile alakalı ne tür bilgilerin var ki gelip rol yapıyorsun  8) hadi yap yapma demiyoruz da bari iyi rol bildiğini iddia etme, öğrenmeye kapalı olma gel canımı ye.
ooc kine bak allahımm, 2017 senesinden beri ne bu kin birader BANA BULAŞMA ARTIK UZA YAKUZA DA 900 DAKİKA YİYİP DURUYORDUNUZ YETMEYİP YİNE SALDIRIP YİNE YİYORDUNUZ, DUA ET ONLARIN SSİNİ ALMADIM BEN, DUA ET.
ŞİMDİ BANA BULAŞMA.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 18 Mayıs 2018, 14:58:01 »
ooc kine bak allahımm, 2017 senesinden beri ne bu kin birader BANA BULAŞMA ARTIK UZA YAKUZA DA 900 DAKİKA YİYİP DURUYORDUNUZ YETMEYİP YİNE SALDIRIP YİNE YİYORDUNUZ, DUA ET ONLARIN SSİNİ ALMADIM BEN, DUA ET.
ŞİMDİ BANA BULAŞMA.
hayatım boyunca hiçbir sunucuda 900 dakika yemedim, bizim birlikte olup yiyenler de zaten haksızlığa uğradıkları için bıraktılar.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 18 Mayıs 2018, 15:01:20 »
+ olarak iyi rol yaptığını zannediyorsun ya aç birtane birlik bekliyorum, inceleyeceğim rollerini.
eskiden kanserdim evet kabul ediyorum fakat şu anki hâlime laf edersen hop orada dur bakalım birader.
bloods çetesi açıyorum yakında, görürsün rollerimi.