LSPD kendi içerisinde çok sert politikalara sahip bir birlik. En küçük hata bile en az 1-2 silinmeyecek kalıcı sonuçlar doğuruyor, bunların yanında hala bir kaç illegal arkadaş kendilerinin çok ezildiğini söyleyerek PD'yi kısıtlamaya çalışıyorlar. Fakat sizin il-legal rolünüz sadece PD'ye ateş açmak ve milleti tehdit etmekten ibaret. Bunu kışkırtma amaçlı söylemiyorum, ama gerçek bu. Birinci olarak üstünde silah taşıman zaten başlı başına bir sorun. Hadi taşıdın diyelim, sırf bir hız ihlali yaptın diye kimse seni araçtan indirip üstünü arayacak değil. Bildiğim kadarıyla yasak, yapan memurları gördüm. Bizzat IC ve OOC uyardım, ayrıca silahınızı üstünüzde değil aracınızda taşımanız hem rolleriniz, hemde sistemsel açıdan mali durumunuz için çok daha iyi sonuçlanacaktır. Silahınızı torpidoya bırakın, sonra istediğiniz gibi dolaşın, hiçbir memurun sizi durdurup bagajınızı/aracınızı arama yetkisi yok. Hadi bunlarda olmadı diyelim, yani siz silahınızı bagajda veya gözle görülmeyen bir bölgede tutmak yerine kaçmayı seçtiniz. Fakat şunuda kabullenmeniz gerekiyor, siz şehir içinde gözle görülür bir illegal rol sergilemiyorsunuz. Onaylı hoodunuz veya bu tarz durumlar için belirli bir birlik içi politikanız yok, bu sizin sorununuz polis departmanı bu tarz roller gerçekleştiren kişilere zaten dokunmuyor. Ben 3.5 yıl tamamen illegal rolde bulundum, bir kere bile polise sıkmadım. Şehrin en büyük mafya birliğindeydim, üstümde silah varken bile polislerle konuşarak çözümü buldum. Ama memurlara sıkmak, onları kışkırtıp sonrada kaçmak... Bunun sonuçlarına katlanmalısınız ve sizi yakalayan insanlara kin gütmeyi bırakmanız gerekiyor. Tüm bunların yanında polis departmanı yalnızca ADAM devriyesinden ve içindeki birkaç memurdan oluşmuyor. Burada kasaba rolü yapmıyoruz, elle göstersek toplam memur sayısı 20yi geçmeyecek bir birlik yok karşınızda. Her gün ateş altında kalan, profesyonelleşmiş, insan haklarına mümkün olduğunca saygılı bir şekilde hizmet veren bir departman var. Bunlarla birlikte kusura bakmayın ama, sırf siz birazcık eğlenin. Memurlara kendinizi kovalattırın, sonrada kaçın veya ateş açın diye biz burada değiliz. Bizimde rol yapma hakkımız var ve bu birimler memurlara rol imkanı tanınmak için kuruldu. Eğer bu kadar rahatsızsanız, bir dahaki sefere polise ateş etmeden veya kaçmadan önce durup konuşmayı deneyin. İşe yaramazsa şikayet oluşturun, adam durduk yere beni durdurdu sonrada üstümü aradı falan diye. [Normalde bu tarz AR-GElere cevap vermezdim, fakat sizin bulunduğunuz olayda bende vardım. Kafanızdaki soruları yanıtlamak istiyorum.]