Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Orantısız Güç LSPD

Başlatan Yazar, 14 Şubat 2020, 19:52:19
Okunma sayısı 1143 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı srestha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Aralık 2021, 17:47
Toplam oynama: 211 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Orantısız Güç LSPD
« Yanıtla #20 : 14 Şubat 2020, 22:15:58 »
Bakın beyler, şunu anlayın. PD = god diye bir şey sunucuda geçerli değil. Amerikayı ele alalım. Amerikada değil birine küfür etmek ona dokunmak dahi suç kapsamına giriyor. Sen idlewood'da güvenli bölgede ak ile dolaşırsan hem şikayet yersin hemde polis görüp seni durdurur silahından olursun. Eğer diyorsan ben silah kaybı yaşamayacağım, bir sürü legal rol seçeneği var seç beğen al. Örnek verirsem, git kendi televizyon şirketini kur. Evinde partiler ver, parti adamı ol. Şuna baksana, sunucuda 397 tane sultan var. Her il-legal olan eline ak alıp arkadaşlarıyla pdye sataşması zorunlu değil ki? Bir de il-legal rollerini hakkıyla yapanlar var, bu arkadaşlara hiç bir şey demiyorum gayet iyi ve eğlenceli rol yapıyorlar çok seviyorum. Şu konuya da açıklık getireyim bir pd rk olduktan sonra bölgeye geri gelebilir, bunun cevabını çok kez verdiler. Amerikada sadece 150 polis üyesi yok, milyonlarca pd var. Aynı şekilde sadece 500 600 sivil yok, milyonlarca var. Bunlar gerçek hayatta olan şeyler. Şöyle düşün bir pdyi rk ediyorsun, o başka birisiymiş gibi bölgeye yöneliyor varsayarsın. Bu kadar basit. Desteklemiyorum. Eşitlik normal.
hop en mantıklı yorm

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Orantısız Güç LSPD
« Yanıtla #21 : 14 Şubat 2020, 22:27:11 »
Sürekli illegale yeni sistemler gelmesini söylüyorsunuz, sadece siz değil herkes. Aklınızda illegaller için kabul edilebilecek bir fikir varsa buna yönetim olarak açığız. Ancak LSPD birliği sayı olarak kalabalık olduğu için pursuit gibi durumlarda 10 birim olacaklar, bu kesinlikle normal. İllegal el altından yürütülmelidir. Polisler illegale düşman değil, illegaller de polislere düşman olmamalı. Siz polislere bulaşmadığınız sürece bir polis memurunun size uygulayabileceği şeyler maksimum 55 çevirmesi olur. Bunun sonucunda bir trafik cezası alırsınız.