Ersun Yanal'ın en azından bu sezonu kapatması lazım, zamanında Fenerbahçe'yi şampiyon yapmış bir hoca. Evet sezon başından sonuna kadar bir sürü hatası oldu fakat ben hatalarından özellikle pazar gün oynadığı maçtan ders çıkardığını düşünüyorum. 11 tane maçımız kaldı ve kendi evimizde sivas, deplasmanda beşiktaş olmak üzere sadece iki tane zorlu fikstürümüz var 11 tane maçı kayıpsız bir şekilde tamamlarsak 71 puan ile şampiyon olmamız işten bile değil. Şu anda şampiyonluk adaylarından Galatasaray'ın fikstüründe deplasmanda sivasspor, kendi evinde beşiktaş, deplasman başakşehir, kendi evinde trabzon, deplasman alanyaspor gibi zorlu bir fikstürü var. Trabzonspor'un ise deplasman kendi evinde başakşehir, deplasman alanya, deplasman galatasaray olmak üzere üç tane zorlu fikstürü var.
Bana göre halen Fenerbahçe Trabzonspor'dan sonra en büyük şampiyonluk adayıdır, hiçbirşey imkansız değildir. Benim hâlâ inancım var destansı bir şampiyonluk gelebilir, bizim yapmamız gereken ise kendi takımımıza şişe vesaire fırlatarak
takımın motivasyonu düşürmek, teknik direktör ve başkanımıza istifa diye bağırmak değil, en azından sezon sonuna kadar da olsa takımımıza her halükârda destek çıkmaktır.