Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fenerbahçe Köşesi - (Ligden çekilin)

Başlatan #Chef, 30 Ocak 2020, 20:13:49
Okunma sayısı 6126 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Fenerbahçe Köşesi - (Ligden çekilin)
« Yanıtla #160 : 24 Şubat 2020, 14:23:38 »
Amına kodumun takımında açık oynayacak adam yok sanırım, tolga oynuyor.

Çevrimdışı Momentum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Drew Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Nisan 2020, 23:54
Toplam oynama: 67 gün, 20 saat
« Yanıtla #161 : 24 Şubat 2020, 18:08:11 »
Erol Bulut belki de tek çaremiz.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #162 : 25 Şubat 2020, 11:31:05 »
Ersun Yanal'ın en azından bu sezonu kapatması lazım, zamanında Fenerbahçe'yi şampiyon yapmış bir hoca. Evet sezon başından sonuna kadar bir sürü hatası oldu fakat ben hatalarından özellikle pazar gün oynadığı maçtan ders çıkardığını düşünüyorum. 11 tane maçımız kaldı ve kendi evimizde sivas, deplasmanda beşiktaş olmak üzere sadece iki tane zorlu fikstürümüz var 11 tane maçı kayıpsız bir şekilde tamamlarsak 71 puan ile şampiyon olmamız işten bile değil. Şu anda şampiyonluk adaylarından Galatasaray'ın fikstüründe deplasmanda sivasspor, kendi evinde beşiktaş, deplasman başakşehir, kendi evinde trabzon, deplasman alanyaspor gibi zorlu bir fikstürü var. Trabzonspor'un ise deplasman kendi evinde başakşehir, deplasman alanya, deplasman galatasaray olmak üzere üç tane zorlu fikstürü var.
Bana göre halen Fenerbahçe Trabzonspor'dan sonra en büyük şampiyonluk adayıdır, hiçbirşey imkansız değildir. Benim hâlâ inancım var destansı bir şampiyonluk gelebilir, bizim yapmamız gereken ise kendi takımımıza şişe vesaire fırlatarak
takımın motivasyonu düşürmek, teknik direktör ve başkanımıza istifa diye bağırmak değil, en azından sezon sonuna kadar da olsa takımımıza her halükârda destek çıkmaktır.

Çevrimdışı #Chef

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Haziran 2022, 23:56
Toplam oynama: 227 gün, 9 saat
« Yanıtla #163 : 25 Şubat 2020, 11:59:19 »
O mükemmel kadrodan kimse yok ne yazık ki...
Sow ve Kuyt gibi isimler ile gelmişti Jailson ile bu şampiyonluk gelmez

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #164 : 25 Şubat 2020, 12:21:26 »
O mükemmel kadrodan kimse yok ne yazık ki...
Sow ve Kuyt gibi isimler ile gelmişti Jailson ile bu şampiyonluk gelmez
Açıkcası ben Pazar gününden sonra Ersun'un Jailson'u stoperden alacağını düşünüyorum Pazar gününden sonra Jailson'u Falette yerine stoper oynatmaya devam ederse bu sezondan tamamıyla ümit kesmekte fayda var.

Çevrimdışı Jilet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Ağustos 2023, 20:12
Toplam oynama: 197 gün, 11 saat
« Yanıtla #165 : 25 Şubat 2020, 15:24:28 »
Ersun Yanal'ın en azından bu sezonu kapatması lazım, zamanında Fenerbahçe'yi şampiyon yapmış bir hoca. Evet sezon başından sonuna kadar bir sürü hatası oldu fakat ben hatalarından özellikle pazar gün oynadığı maçtan ders çıkardığını düşünüyorum. 11 tane maçımız kaldı ve kendi evimizde sivas, deplasmanda beşiktaş olmak üzere sadece iki tane zorlu fikstürümüz var 11 tane maçı kayıpsız bir şekilde tamamlarsak 71 puan ile şampiyon olmamız işten bile değil. Şu anda şampiyonluk adaylarından Galatasaray'ın fikstüründe deplasmanda sivasspor, kendi evinde beşiktaş, deplasman başakşehir, kendi evinde trabzon, deplasman alanyaspor gibi zorlu bir fikstürü var. Trabzonspor'un ise deplasman kendi evinde başakşehir, deplasman alanya, deplasman galatasaray olmak üzere üç tane zorlu fikstürü var.
Bana göre halen Fenerbahçe Trabzonspor'dan sonra en büyük şampiyonluk adayıdır, hiçbirşey imkansız değildir. Benim hâlâ inancım var destansı bir şampiyonluk gelebilir, bizim yapmamız gereken ise kendi takımımıza şişe vesaire fırlatarak
takımın motivasyonu düşürmek, teknik direktör ve başkanımıza istifa diye bağırmak değil, en azından sezon sonuna kadar da olsa takımımıza her halükârda destek çıkmaktır.
Bu mağlubiyet büyük zaferlerin işareti.Benimde hala inancım var.

Çevrimdışı cptxemremm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 19 Haziran 2020, 18:47
Toplam oynama: 54 gün, 22 saat
« Yanıtla #166 : 25 Şubat 2020, 20:37:15 »
Arkadaşlar. Futbolu gerçekten seyretmeyin. Çünkü, işin içine siyaset karıştı. "bkz; Berat Albayrağa rest çekip atılan eski trabzonsporun teknik direktörü." Ozan açıklama yapar beinsports yayını keser var mı böyle bir şey? YOK. 21'in acısını yeni çıkarmaya başladılar yakında kurban keserler. Deniz'in Fatih terimi itmesi kadar güzel bir şey yok. Bildiğiniz koskoca tarihi bir günde yok ettiler. Hakem rezaletti herkese sarı kart, Ersun hoca kırmızı yiyor, Fatih sarı. Herkes bildiğini okuyor. Ali koça göre değil başkanlık, Aziz başkan geri dönsün. Ali Koç'un geldiği günden beri diyorum herkes pişman olacak. En azından çocuklarına 21 sene sonra anlatacaklar bir hikaye oldu.

Çevrimdışı #Chef

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Haziran 2022, 23:56
Toplam oynama: 227 gün, 9 saat
« Yanıtla #167 : 26 Şubat 2020, 01:05:02 »
Arkadaşlar. Futbolu gerçekten seyretmeyin. Çünkü, işin içine siyaset karıştı. "bkz; Berat Albayrağa rest çekip atılan eski trabzonsporun teknik direktörü." Ozan açıklama yapar beinsports yayını keser var mı böyle bir şey? YOK. 21'in acısını yeni çıkarmaya başladılar yakında kurban keserler. Deniz'in Fatih terimi itmesi kadar güzel bir şey yok. Bildiğiniz koskoca tarihi bir günde yok ettiler. Hakem rezaletti herkese sarı kart, Ersun hoca kırmızı yiyor, Fatih sarı. Herkes bildiğini okuyor. Ali koça göre değil başkanlık, Aziz başkan geri dönsün. Ali Koç'un geldiği günden beri diyorum herkes pişman olacak. En azından çocuklarına 21 sene sonra anlatacaklar bir hikaye oldu.
Aziz başkana haksızlık ettik.

Çevrimdışı Nalsra

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Kasım 2021, 11:05
Toplam oynama: 178 gün, 10 saat
« Yanıtla #168 : 26 Şubat 2020, 01:10:29 »
Galatasaray'lıyım ama Aziz Yıldırım böyle gönderilmeyi hak etmiyordu, adamın ahı tuttu.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #169 : 26 Şubat 2020, 01:44:51 »
Kulübü 3.2 milyar TL borç ile alıp sonrasında 1.9 Milyar TL'ye kadar borcu çeken başkana yaptığınız nankörlük. Bu kadar borç içerisinde şampiyonluk falan beklemek hayal kurmaktan öte olmaz, Ersun hocayla devam edilmesi de gerekiyor. Zart zurt hoca değiştirmek en az 6-7 ayı çöpe atmak demek, hoca değişilmemesi gerekiyor bunun en iyi örneği Aykut Kocaman'ın gönderilmesiydi o gönderildiğinden beri daha doğru düzgün toparlanamadık. O yüzden Ersun Yanal'ın gönderilmemesi gerekiyor, geçmişte Gençlerbirliği olsun Ankaragücü olsun 2014 Fenerbahçesi olsun başarılarını gayet iyi bir biçimde kanıtladı. Sadece transfer açısından doğru bir politika izlenilmesi gerekiyor, en az bir sol bek ve bir tane stoper alınmalı. Sol kanat ve sağ kanata birer tane adam alınmalı, Tolga Ciğerci defansif orta saha mevkisine çekilmeli (ki bu adamın asıl mevkisi orası) fakat defansif orta saha mevkisinde yedekte bekletilmeli orta saha üçlüsü Gustavo, Ozan ve Kruse olmalı gayet yaratıcı ve teknik bir üçlü olur. Birisine bir şey olması durumunda Tolga ve Ekici gibi oyuncular yedekte hazır olmalı. Forvete de mümkünse Mevlüt Erdinç gibi değil de gayet iyi bir yedek, Webo tarzı bir oyuncu gerekmekte. Yani sorun sadece yapılan ve izlenen transfer politikasında, burada da Başkan'ın olaya el atıp scout ekibini ve transfer ekibini tamamen profesyonellerden oluşacak şekilde belirlemesi gerekiyor. Dere geçerken at değiştirilmez, bir başkan değişimi veya bir teknik direktör değişimi en az 2 yıl daha kupa yok anlamına geliyor. İyi bir politikayla önümüzdeki sezon gayet iyi bir başlangıç yapılabilir.