Bütün iletileri okudum ve çoğunda "yok şöyle kanser kitle, yok böyle kanser kitle" gibi saçma sapan şeyler söylenmiş. Bakın beyler bu saçma ön yargınızdan acilen kurtulun. Birisi çıkıp "Sen low musun lan? Neden burada role girdin?" Diyecek diye İdlewoodda kimseyle rol yapamıyorum. Şuan çoğu oyuncu tarafından, rolü çok beğenilen neredeyse herkes, bu bölgede rol yaparak rolünü geliştirdi. Eğer bir oyuncunun rolünü beğenmiyorsanız, yaptığı rolün realistlige aşırı aykırı olduğunu düşünüyorsanız "Ben bununla rol yapmam, Allah'ın salağına bak. Birde yüzüne aksesuar yapmış." Gibi şeyler düşünüp ya da düşünmenin önüne geçip onun yüzüne karşı "Sen lowrp nin tekisin." Deyip oyuncunun hevesini kırmak yerine, oyuncuya ileti üzerinden, PM üzerinden, ya da herhangi bir sesli iletişim platformuna davet ederek "bak güzel kardeşim, sen bunu böyle yaparak hata yapıyorsun, bunu bir daha yapma. Onun yerine şunu yaparsan daha güzel olur." Gibi şeyler söyleyip karşınızdaki insanı geliştirirseniz, daha verimli bir rol ortamı elde etmiş olursunuz. Bu sunucuda herşey sizin elinizde. Eğer Idlewood bugün rol olarak çok gerideyse, bu bizim aptalca ön yargılı olup, kimseye bir bok öğretmediğimiz için. Eğer bundan bir ay sonra Idlewood yine aynı derecede kalırsa bu yine bizim suçumuz, çünkü biz bu platformda bir şeyler biliyorsak, bilmeyen insanlara öğretmemişiz demektir. Ve bunu okuyan güzel kardeşim, sen bundan bir ay sonra hiçbir şeyden şikayet edemezsin. Çünkü eğer ediyorsan diğer oyuncuların gelişmesi için hiç çaba göstermeyip, kendi karakterinin hikayesini bile oluşturmayıp, 2 lvl karakter bilgin ve 0 lvl kültür bilginle "BeN ÇoK PRoYuM LeN Mk VeLeDLeRi." Diyerek gezmişsindir. Eğer bunun düzelmesini istiyorsanız onlara yardım edin, kimse örümcek olup birini ısırmadan İdlewoodda örümcek adam aramasın.