Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

rina roleplay oyuncuları

Başlatan viteD, 28 Ocak 2020, 22:31:14
Okunma sayısı 1038 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı R3FL3X

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Şubat 2023, 01:12
Toplam oynama: 289 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Ağustos 2022, 15:25
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: **** ****** TV
Köken: Slav
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Japon
Son giriş: 24 Temmuz 2022, 21:44
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: rina roleplay oyuncuları
« Yanıtla #30 : 04 Şubat 2020, 19:17:03 »
Idlewood bir bağlantı noktasıdır bunu sadece at gözlüğünü çıkarmış insanlar görebilir. Bazı türde ki online oyunları düşünün, yeni başlayanlar için ayrı sunucular vardır böyle orada bir süre kasılır sonra o profesyonellerin olduğu sunucuya geçersin, bir de bu iki sunucu dışında herkesin girebildiği bi ayrı sunucu vardır. İşte Idlewood o sunucudur. Bazen bakarsın bir adam tezgahını kurmuş sosislisini satıyor, bunu gören acıkmış polis aracından iniyor ve sosis almak için sırasına geçiyor, kendisi ve partneri için sosislisini aldıktan sonra aracına geçip sosisliyi gömüyor. O sırada boombox açıp infernusuna yaslanmış ve Idlewoodu kendi öz mahallesi gibi görüp polisten daha çok korumuş olan Idleguardlarımız da bölgededir, orada güzel rol çevireni de vardır trolleyeni de ama o rol çevirenlerin %30'u bu idleyi ne kadar sevmese de idlenin sunucuya renk kattığı kesin. Bir şeye canı sıkılmıştır sunucuda kara kara düşünüyodur o sırada kimsenin evinde halıyı süpürme rolü yapma isteği gelmez tabii ki, idleye gider biraz boomboxtan açılmış o müzikleri dinler uzun süre kalır ve kötü hislerini attıktan sonra aracının motor yağını doldurma veya şehrin dışında ki küçük evinin bahçesinde ki ekinlerini toplama rolüne başlayabilir. Idlewoodun bunlara bir zararı yok.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #31 : 04 Şubat 2020, 20:35:09 »
Idlewood bir bağlantı noktasıdır bunu sadece at gözlüğünü çıkarmış insanlar görebilir. Bazı türde ki online oyunları düşünün, yeni başlayanlar için ayrı sunucular vardır böyle orada bir süre kasılır sonra o profesyonellerin olduğu sunucuya geçersin, bir de bu iki sunucu dışında herkesin girebildiği bi ayrı sunucu vardır. İşte Idlewood o sunucudur. Bazen bakarsın bir adam tezgahını kurmuş sosislisini satıyor, bunu gören acıkmış polis aracından iniyor ve sosis almak için sırasına geçiyor, kendisi ve partneri için sosislisini aldıktan sonra aracına geçip sosisliyi gömüyor. O sırada boombox açıp infernusuna yaslanmış ve Idlewoodu kendi öz mahallesi gibi görüp polisten daha çok korumuş olan Idleguardlarımız da bölgededir, orada güzel rol çevireni de vardır trolleyeni de ama o rol çevirenlerin %30'u bu idleyi ne kadar sevmese de idlenin sunucuya renk kattığı kesin. Bir şeye canı sıkılmıştır sunucuda kara kara düşünüyodur o sırada kimsenin evinde halıyı süpürme rolü yapma isteği gelmez tabii ki, idleye gider biraz boomboxtan açılmış o müzikleri dinler uzun süre kalır ve kötü hislerini attıktan sonra aracının motor yağını doldurma veya şehrin dışında ki küçük evinin bahçesinde ki ekinlerini toplama rolüne başlayabilir. Idlewoodun bunlara bir zararı yok.

Ekşi sözlüğe entry mi yaziyon mustafa he de geç işte

Çevrimdışı Redfoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Kasım 2023, 18:27
Toplam oynama: 126 gün, 12 saat
Birlik: *JNG
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 20:36
Toplam oynama: 7 gün, 9 saat
« Yanıtla #32 : 06 Şubat 2020, 07:48:37 »
Bütün iletileri okudum ve çoğunda "yok şöyle kanser kitle, yok böyle kanser kitle" gibi saçma sapan şeyler söylenmiş. Bakın beyler bu saçma ön yargınızdan acilen kurtulun. Birisi çıkıp "Sen low musun lan? Neden burada role girdin?" Diyecek diye İdlewoodda kimseyle rol yapamıyorum. Şuan çoğu oyuncu tarafından, rolü çok beğenilen neredeyse herkes, bu bölgede rol yaparak rolünü geliştirdi. Eğer bir oyuncunun rolünü beğenmiyorsanız, yaptığı rolün realistlige aşırı aykırı olduğunu düşünüyorsanız "Ben bununla rol yapmam, Allah'ın salağına bak. Birde yüzüne aksesuar yapmış." Gibi şeyler düşünüp ya da düşünmenin önüne geçip onun yüzüne karşı "Sen lowrp nin tekisin." Deyip oyuncunun hevesini kırmak yerine, oyuncuya ileti üzerinden, PM üzerinden, ya da herhangi bir sesli iletişim platformuna davet ederek "bak güzel kardeşim, sen bunu böyle yaparak hata yapıyorsun, bunu bir daha yapma. Onun yerine şunu yaparsan daha güzel olur." Gibi şeyler söyleyip karşınızdaki insanı geliştirirseniz, daha verimli bir rol ortamı elde etmiş olursunuz. Bu sunucuda herşey sizin elinizde. Eğer Idlewood bugün rol olarak çok gerideyse, bu bizim aptalca ön yargılı olup, kimseye bir bok öğretmediğimiz için. Eğer bundan bir ay sonra Idlewood yine aynı derecede kalırsa bu yine bizim suçumuz, çünkü biz bu platformda bir şeyler biliyorsak, bilmeyen insanlara öğretmemişiz demektir. Ve bunu okuyan güzel kardeşim, sen bundan bir ay sonra hiçbir şeyden şikayet edemezsin. Çünkü eğer ediyorsan diğer oyuncuların gelişmesi için hiç çaba göstermeyip, kendi karakterinin hikayesini bile oluşturmayıp, 2 lvl karakter bilgin ve 0 lvl kültür bilginle "BeN ÇoK PRoYuM LeN Mk VeLeDLeRi." Diyerek gezmişsindir. Eğer bunun düzelmesini istiyorsanız onlara yardım edin, kimse örümcek olup birini ısırmadan İdlewoodda örümcek adam aramasın.
Spoiler:
Mobilden yazıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Aralık 2019, 20:42
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #33 : 06 Şubat 2020, 12:18:56 »
gerçek rpciler gereksiz rpci diye düşündüğü kişileri eleştiriyorlar. cok havali xdd

Çevrimdışı fearmybullet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mart 2020, 12:44
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #34 : 07 Şubat 2020, 22:34:21 »
pizzacı önünde rol yapanlar hakkında düşünceleriniz ne? boombox açıp arabasına yaslanıp veya dans edip rol yaptıgını sanan arkadaşlar hakkında.
diyip idlede illaki rol yapması  8) 8) 8)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Mart 2022, 18:50
Toplam oynama: 20 gün, 3 saat
« Yanıtla #35 : 07 Şubat 2020, 23:27:20 »
aga ilk başladığım zamanlarda ordaydım kanserliklere katlandık sonra birlik hoodundan hiç çıktığımı hatırlamıyorum

Çevrimdışı viteD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 20:13
Toplam oynama: 53 gün, 3 saat
Birlik: ********tal
« Yanıtla #36 : 08 Şubat 2020, 18:45:33 »
Bütün iletileri okudum ve çoğunda "yok şöyle kanser kitle, yok böyle kanser kitle" gibi saçma sapan şeyler söylenmiş. Bakın beyler bu saçma ön yargınızdan acilen kurtulun. Birisi çıkıp "Sen low musun lan? Neden burada role girdin?" Diyecek diye İdlewoodda kimseyle rol yapamıyorum. Şuan çoğu oyuncu tarafından, rolü çok beğenilen neredeyse herkes, bu bölgede rol yaparak rolünü geliştirdi. Eğer bir oyuncunun rolünü beğenmiyorsanız, yaptığı rolün realistlige aşırı aykırı olduğunu düşünüyorsanız "Ben bununla rol yapmam, Allah'ın salağına bak. Birde yüzüne aksesuar yapmış." Gibi şeyler düşünüp ya da düşünmenin önüne geçip onun yüzüne karşı "Sen lowrp nin tekisin." Deyip oyuncunun hevesini kırmak yerine, oyuncuya ileti üzerinden, PM üzerinden, ya da herhangi bir sesli iletişim platformuna davet ederek "bak güzel kardeşim, sen bunu böyle yaparak hata yapıyorsun, bunu bir daha yapma. Onun yerine şunu yaparsan daha güzel olur." Gibi şeyler söyleyip karşınızdaki insanı geliştirirseniz, daha verimli bir rol ortamı elde etmiş olursunuz. Bu sunucuda herşey sizin elinizde. Eğer Idlewood bugün rol olarak çok gerideyse, bu bizim aptalca ön yargılı olup, kimseye bir bok öğretmediğimiz için. Eğer bundan bir ay sonra Idlewood yine aynı derecede kalırsa bu yine bizim suçumuz, çünkü biz bu platformda bir şeyler biliyorsak, bilmeyen insanlara öğretmemişiz demektir. Ve bunu okuyan güzel kardeşim, sen bundan bir ay sonra hiçbir şeyden şikayet edemezsin. Çünkü eğer ediyorsan diğer oyuncuların gelişmesi için hiç çaba göstermeyip, kendi karakterinin hikayesini bile oluşturmayıp, 2 lvl karakter bilgin ve 0 lvl kültür bilginle "BeN ÇoK PRoYuM LeN Mk VeLeDLeRi." Diyerek gezmişsindir. Eğer bunun düzelmesini istiyorsanız onlara yardım edin, kimse örümcek olup birini ısırmadan İdlewoodda örümcek adam aramasın.
Spoiler:
Mobilden yazıyorum.
bu yazıdan sonra doğru veya yanlış yazdığını okumadım haklısın diyip geçiyorum

Çevrimdışı hotlife.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Ocak 2024, 14:11
Toplam oynama: 7 gün, 15 saat
« Yanıtla #37 : 08 Şubat 2020, 19:24:58 »
Bence direk idlewoodu sunucudan silsinler.

Çevrimdışı WHATSUPP CUZZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Haziran 2023, 01:22
Toplam oynama: 92 gün, 10 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 21 Haziran 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #38 : 11 Şubat 2020, 00:05:46 »
En son 3 hafta önce bakayim demiştim biri sekiz kere puro emotesi verdi bidaha da uğramam

Çevrimdışı aykurt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 31 Mart 2024, 21:08
Toplam oynama: 171 gün, 2 saat
Köken: Japon
Son giriş: 20 Şubat 2024, 18:31
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #39 : 11 Şubat 2020, 13:35:35 »
Hiç Idlewoodcu olmadım ama bizden çok eğleniyorlar orası kesin.