Daha önce konusu açıldı, çok kez konuşuldu ama hala akademide öğretilmiyor sanırım. Bir de Miranda Haklarını saymamak suç değil, neymiş sadece sorguya girerken sayılıyormuş suçu kesinse sayılmıyormuş, abi siz kafayı mı yediniz Allah aşkına ne olur artık araştırın şu olayları kıçınızdan kural uydurmayın. Bu kadar büyük bir genelleme yapılabilir mi bilmiyorum ama, Miranda Haklarını okurken söyleyeceğiniz her şey mahkemede aleyhinize kullanılabilir yerine, "Söyleyeceğiniz her şey mahkemede aleyhinize kullanılacaktır" diyen Officer'lar hayatında hiç PD ile alakalı belgesel veya film izlememiştir. Hayır bak, bu güne kadar bir dizide bile böyle çevrildiğini görmedim, kim öğretti size "kullanılacaktır" demeyi, bir de yıllardır PD rolü yaptığını iddia eden adamlar bu hataları yapıyor. LSPD yetkilisine rica ediyorum lütfen şu olayı düzeltin, eski PD yönetiminde bu hatalar çok sık yapılıyordu artık yapılmasın.

Not: Her ne kadar ufak bir olay gibi gözükse de aslında büyük bir problem, çünkü oyuncunun PD rolleri hakkındaki bilgisini doğrudan ortaya koyuyor.