Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD'nin Miranda Haklarını Hala Yanlış Söylemesi

Başlatan Alexander, 10 Mayıs 2018, 06:40:25
Okunma sayısı 1193 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: LSPD'nin Miranda Haklarını Hala Yanlış Söylemesi
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2018, 17:30:34 »
Miranda haklarının ''LAPD'' kapsamına göre, bazı durumlarda okunmuyor, örnek vermek gerekirse;
-Kişinin suçları belli, polisin göz önünde yapılmışsa, sorgusu alınmaz ve miranda hakları okunmaz.

Bunun hakkında detaylı bir word sayfası vardı, bulursam sallarım. Hı, diyorsanız ki eğer ben PD konusunda hepinizi ezer-geçerim, sizin gibilere ihtiyacımız var, en azından bana kafa tutabilecek birilerine. Başvuru atabilirsin.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2018, 17:43:46 »
Miranda haklarının ''LAPD'' kapsamına göre, bazı durumlarda okunmuyor, örnek vermek gerekirse;
-Kişinin suçları belli, polisin göz önünde yapılmışsa, sorgusu alınmaz ve miranda hakları okunmaz.

Bunun hakkında detaylı bir word sayfası vardı, bulursam sallarım. Hı, diyorsanız ki eğer ben PD konusunda hepinizi ezer-geçerim, sizin gibilere ihtiyacımız var, en azından bana kafa tutabilecek birilerine. Başvuru atabilirsin.
Kullanılabilir-Kullanılacak kısmından buraya atladık demek, pekala. ABD polisi ile ABD yargılama sistemi senkronize çalışmaz, hatta çoğu officer'ın biz içeri alıyoruz siz tekrar salıyorsunuz gibi yargıya sitemleri vardır. Bir polis gelip adamı kafasına göre hapise atamaz, o kim ya? Yani dediğin baştan aşağı tutarsız abi nerede var öyle bir şey? ABD Anayasası’nın ek 5. maddesi, ceza
davalarında zanlılara mahkemede, kendi aleyhlerine tanıklık yapmama
hakkını vermektedir. Miranda Kararı ile Yüksek Mahkeme, sessiz
kalma hakkını, mahkeme salonundan, polisin sorgulama odasına taşı-
mıştır.10

tamamı:http://tbbdergisi.barobirlik.org.tr/m2007-71-346
ayrıca:http://www.kriminalforsorgen.dk/Admin/Public/Download.aspx?file=Files%2FFiler%2FPublikationer%2FInformation_paa_andre_sprog%2FTyrkisk_Inform._Anholdelse.pdf

Ben PD rollerinde iddialı falan değilim, ama siz iddialı olanlar bile bu hataları yapıyorsanız sıkıntı çok çok büyük. Medium RP diye ağzına sıçmayın rol keyfinin. Sorgulama rollerini zaten yapmıyorsunuz bari Miranda Haklarını düzgün okuyun yerinde okuyun.

Hard RP bir sunucuda ki biliyorsundur, adamlar departmanda, dışarıda her yerde su gibi rol yapıyorlar. Siz neden yapamayasınız abi, oyuncu kitlesi yüzünden demeyin. Daha önce hangi sunucuda polis araçları zırhlandı ya? Böyle bir şeye bile işinize geldiği için ses çıkartmıyorsunuz...
Kendinizi millete göre kıyaslamayın kimseyi küçük görmeyin. İnan burada kimse PD'yi boş boş eleştirmek için konu açmaz daha iyi yerlere getirmek için konu açar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2018, 18:11:35 »

Kullanılabilir-Kullanılacak kısmından buraya atladık demek, pekala. ABD polisi ile ABD yargılama sistemi senkronize çalışmaz, hatta çoğu officer'ın biz içeri alıyoruz siz tekrar salıyorsunuz gibi yargıya sitemleri vardır. Bir polis gelip adamı kafasına göre hapise atamaz, o kim ya? Yani dediğin baştan aşağı tutarsız abi nerede var öyle bir şey? ABD Anayasası’nın ek 5. maddesi, ceza
davalarında zanlılara mahkemede, kendi aleyhlerine tanıklık yapmama
hakkını vermektedir. Miranda Kararı ile Yüksek Mahkeme, sessiz
kalma hakkını, mahkeme salonundan, polisin sorgulama odasına taşı-
mıştır.10

tamamı:http://tbbdergisi.barobirlik.org.tr/m2007-71-346
ayrıca:http://www.kriminalforsorgen.dk/Admin/Public/Download.aspx?file=Files%2FFiler%2FPublikationer%2FInformation_paa_andre_sprog%2FTyrkisk_Inform._Anholdelse.pdf

Ben PD rollerinde iddialı falan değilim, ama siz iddialı olanlar bile bu hataları yapıyorsanız sıkıntı çok çok büyük. Medium RP diye ağzına sıçmayın rol keyfinin. Sorgulama rollerini zaten yapmıyorsunuz bari Miranda Haklarını düzgün okuyun yerinde okuyun.

Hard RP bir sunucuda ki biliyorsundur, adamlar departmanda, dışarıda her yerde su gibi rol yapıyorlar. Siz neden yapamayasınız abi, oyuncu kitlesi yüzünden demeyin. Daha önce hangi sunucuda polis araçları zırhlandı ya? Böyle bir şeye bile işinize geldiği için ses çıkartmıyorsunuz...
Kendinizi millete göre kıyaslamayın kimseyi küçük görmeyin. İnan burada kimse PD'yi boş boş eleştirmek için konu açmaz daha iyi yerlere getirmek için konu açar.

Günümüzde bahsettiğin yargı sistemi aynen bu şekilde, ne yaparsa yapsın, torpil olunca salınıyor.

Orada belirttiğin gibi, mahkeme karşısına çıkmadan önce okunuyordu miranda hakları, fakat şu an ki durum ''Kişinin sorgusu alınacaksa, o zaman okunuyor.'' Sorgu olayında-da, suçları belli değil ve hakkında dosya olduğu taktirde ya da sorgumu alın diyince okunuyor.

Peki ben sana bir şey soracağım. Hangi HARD-RP'de araç zırhlattırma gibi bir sistem var? Bir bana bunu açıklar mısın? Bana kalırsa, sadece ve sadece PD araçlarının zırhlı olması gerekiyor bu konuda. Neden dersen ki;

''BİLDİĞİN'' üzere, camlarımız orta derecede kurşun geçirmez, yapılan deneylere göre 9MM 5 kere, .45'lik 3 kere, 5.56 2 kere, 7.62 2 kere aynı yere ateş edildiği taktirde cam kurşun alıyor artık.

Devletin güvenlik kurumu, artık sen düşün. Bu sürekli ''PD ARAÇLARI NEDEN ZIRHLI YEEAA?'' gibi saçma sorularla da gelmeyin artık.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2018, 18:28:54 »
Cidden şu an sorgu almadan birinin hapise atılabileceğini mi savunuyorsun? Bak ikinci attığım linkte süreç anlatılmış, sorgu denilen şeyi sadece polisler yapmıyor, zaten yapılmasa salınır adam. Herhangi bir Hard RP sunucuda zaten araç zırhlatma sistemi yok bunu söylemiştim, araç zırhlatma sistemine karşıyım, olacaksa bile bu kadar overpowered olmamalı ve büyük dezavantajları olmalı. Sen tek kişi polis aracının camına AK ile iki üç şarjör atsan anca hasar almaya başlıyor araç, ki senin bahsettiğin 9mm tabanca yani, AK onu kaç saniyede atıyordur, ki AK 7.62x39 mm'lik mermi kullanır. Savunulacak sistem değil. Neredeyse tank kadar güçlü oluyor arabalar, bu sadece sizin için geçerli değil illegallerin de elinden derhal alınması gerekiyor bu ayrıcalık.

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 10 Mayıs 2018, 18:31:05 »
Bu konuyu uzatmak istemiyorum gerekli linkleri verdim eğer hala haklı olduğunu düşünen varsa girer okur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2018, 19:45:42 »
Hadi o zaman sunucuda zırh sistemi kalksın. Nitro da kalksın. Yine bir şeyler zırvalayacaksın sayın PD. Her zaman olduğu gibi. Senin sunucudaki hiçbir oyuncudan üstünlüğün yok. Kabullen artık bunu.