Kankalar eğer açtığınız set hakkında bir bilginiz yoksa cidden kapatın. Aksi taktirde 13 kültürünü beceremediğiniz ve dalga geçildiğiniz gibi burada da geçilirsiniz. Sadece tanıtımın bir önce ki sayfasına bakarak bile bir hatanızı tespit ettim.
Adı üstünde "Zoe Pound" çetesinin bir setini canlandırıyorsunuz. Öyleyse neden birbirinize "Crip" diye hitap ediyorsunuz? Tamam belki öyle sanmış olabilir arkadaş falan diyeceksiniz ama bunun zaten herhangi bir mantığı yok. Eğer ki bu örgütü biraz olsun araştırmış olsaydınız bu tür ufak hatalarınız olmayacaktı. Ufak bir bilgilendirme de yapayım yararınıza dokunur. Set içerisinde ki düşük rütbeli üyeler birbirlerine "Zig" diye hitap ederler. Onun dışında görüyorum ki senin karakterin olan JaTaveon Sutton köklü ve üst rütbeli bir karakter. Bu tür saygı duyulan karakterlere "Crip" diye hitap edilmez, "Thugz" diye hitap edilir. Eğer birim liderleri setin başına bir karakterinizi geçirdiyse ve o JaTaevon Sutton ise (setin lideri mi bilmiyorum o kadar detaylı okumadım) "Souljas" diye hitap edilir. Benim şuan size verdiğim tüyolar gerçekten ufak tüyolar. Bu tüyoları da bilmiyorsanız ben size ne diyeyim ki? Zoe Pound hakkında gerçekten hiç bir şey bilmiyorsunuz kankalar. Oynadığın çetenin rolü bile zaten tamamen uyuşturucu tedariğiyle ilgileniyor senaryo gereği. Ama sen gidip uyuşturucu falan satın alıp onun rolünü tanıtıma atıyorsun birde. Cidden kapat.
bizi çok takip ediyolar morq ondandır.
Hatamında farkına vardım eyvallah bilgilendirdiğin için, ama şu var ki bir insanı aşalıyıp kapat, kapat diyip tuturmak seni çok bilgin yapmaz, hataları aramaktansa bulduğunda direk bilgilendirmek önemli. Bunu yapabileceksen böyle yapıcaksın kapat kapat diyip insanlara akıl veremezsin. Son olarak benim araştırmalarımda çok fazla bilgi bulamadım, bana söylenilen Crips'in yan kolu gibiyiz denilen oydu bende rolümü ona göre şekillendirdim.