Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Zoe Pound 360, Haitians

Başlatan MarJuaN, 20 Ocak 2020, 04:38:01
Okunma sayısı 87937 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Repslok

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 25 Şubat 2022, 19:07
Toplam oynama: 38 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Zoe Pound, Long Road Dumpster, Stranger Park
« Yanıtla #770 : 02 Eylül 2020, 12:49:05 »

Çevrimdışı Lewis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 16 Şubat 2024, 21:18
Toplam oynama: 106 gün, 23 saat
« Yanıtla #771 : 02 Eylül 2020, 16:41:09 »

Kankalar eğer açtığınız set hakkında bir bilginiz yoksa cidden kapatın. Aksi taktirde 13 kültürünü beceremediğiniz ve dalga geçildiğiniz gibi burada da geçilirsiniz. Sadece tanıtımın bir önce ki sayfasına bakarak bile bir hatanızı tespit ettim.
Adı üstünde "Zoe Pound" çetesinin bir setini canlandırıyorsunuz. Öyleyse neden birbirinize "Crip" diye hitap ediyorsunuz? Tamam belki öyle sanmış olabilir arkadaş falan diyeceksiniz ama bunun zaten herhangi bir mantığı yok. Eğer ki bu örgütü biraz olsun araştırmış olsaydınız bu tür ufak hatalarınız olmayacaktı. Ufak bir bilgilendirme de yapayım yararınıza dokunur. Set içerisinde ki düşük rütbeli üyeler birbirlerine "Zig" diye hitap ederler. Onun dışında görüyorum ki senin karakterin olan JaTaveon Sutton köklü ve üst rütbeli bir karakter. Bu tür saygı duyulan karakterlere "Crip" diye hitap edilmez, "Thugz" diye hitap edilir. Eğer birim liderleri setin başına bir karakterinizi geçirdiyse ve o JaTaevon Sutton ise (setin lideri mi bilmiyorum o kadar detaylı okumadım) "Souljas" diye hitap edilir. Benim şuan size verdiğim tüyolar gerçekten ufak tüyolar. Bu tüyoları da bilmiyorsanız ben size ne diyeyim ki? Zoe Pound hakkında gerçekten hiç bir şey bilmiyorsunuz kankalar. Oynadığın çetenin rolü bile zaten tamamen uyuşturucu tedariğiyle ilgileniyor senaryo gereği. Ama sen gidip uyuşturucu falan satın alıp onun rolünü tanıtıma atıyorsun birde. Cidden kapat.
bizi çok takip ediyolar morq ondandır.
Hatamında farkına vardım eyvallah bilgilendirdiğin için, ama şu var ki bir insanı aşalıyıp kapat, kapat diyip tuturmak seni çok bilgin yapmaz, hataları aramaktansa bulduğunda direk bilgilendirmek önemli. Bunu yapabileceksen böyle yapıcaksın kapat kapat diyip insanlara akıl veremezsin. Son olarak benim araştırmalarımda çok fazla bilgi bulamadım, bana söylenilen Crips'in yan kolu gibiyiz denilen oydu bende rolümü ona göre şekillendirdim.

Çevrimdışı chinaopylogse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ramon Allen Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Temmuz 2023, 23:47
Toplam oynama: 230 gün, 8 saat
« Yanıtla #772 : 02 Eylül 2020, 18:29:42 »

YA O SİLAHLAR NE O BOMBA NE AREA51DE Mİ YAŞIYON BİRADER DELİRCEM SONUNDA YA, DAHA ONAYSIZ BİR BİRLİĞİN ÖYLE BOMBALARI FALAN BULMASI SENCEDE MANTIKLIMI

Çevrimdışı Lewis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #773 : 02 Eylül 2020, 22:34:05 »

Çevrimdışı Real Boss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Mart 2022, 23:39
Toplam oynama: 53 gün, 14 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #774 : 02 Eylül 2020, 23:01:42 »
@Lewis favorimms

Çevrimdışı Lewis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #775 : 03 Eylül 2020, 02:55:47 »

Çevrimdışı MarJuaN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 06 Mart 2022, 12:44
Toplam oynama: 74 gün, 20 saat
« Yanıtla #776 : 03 Eylül 2020, 15:58:07 »
Cumartesi buradayim...

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #777 : 03 Eylül 2020, 17:18:37 »
Sonunda anladınız başka konseptlerin sizde tutmayacağını. Bu konseptte devam etmeniz en mantıklısıydı, başarılar.

-Kyree Kellerman

Çevrimdışı Lewis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #778 : 03 Eylül 2020, 19:11:48 »
Birliği şuanlık elimizden geldiği kadarıyla devam ettirmeye çalışıyoruz, biz bu işi 2 ortak olarak başladık zaten. @Repslok ve ben olarak iki kişi yaptık. Benim kültür hakkında çok bilgim olmadığının farkındayım ben duyduğum kadarıyla bir rol sergiledim, zaten daha çok "Crip" kültürü düşkünü olan birisiyim bunları diyorum. Kısacası olay bundan ibaret. Zaten @Repslok şu sıralar müsait olamıyor, elinden geldiği kadarıyla bir şeyler yapmak istiyor ama. Sınavları ve benzeri durumlardan dolayı bunu sağlanılmıyor, eğer kapatırsak haber verebiliriz. Farklı bir konsept veya bırakma gibi durum ile karşılaşabilirim, buna emin değilim şu sıralar doğru düzgün bir düzene sahip değilim en son ayrıldığım birliklerde de böyleydi. Buna bir çözüm arayıp daha sonra dönüş sağlayacağım. Bu sorunlara sebep olay şeyler kesinlikle OOC olarak bir durumdur, bu diğer birliklerle veya oyun içi bir sıkıntıdan dolayı değildir. İnsanların bizim bilgimiz hakkında aşşalayıcı konuşmalarını kafama takmayan birisiyim, öyle yapmaya da devam etmeye çalışcağım. Şimdilik pasiflik sağlayabilirim beni destekleyen arkadaşlara minnettarım. Her ne kadar iyi tanısam da tanımasam da hepsine teşekkürlerimi iletiyorum, seviliyorsunuz. <3  :)

Çevrimdışı bnGreen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 18 Kasım 2021, 20:54