Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kural AR-GE

Başlatan BasillPrice, 18 Ocak 2020, 19:41:06
Okunma sayısı 151 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BasillPrice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Ocak 2025, 20:51
Toplam oynama: 403 gün, 16 saat
Birlik: *JNG
Son giriş: 13 Temmuz 2022, 21:09
Toplam oynama: 49 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Temmuz 2023, 16:06
Toplam oynama: 20 gün, 7 saat
Son giriş: 22 Kasım 2022, 11:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Kural AR-GE
« : 18 Ocak 2020, 19:41:06 »
Karakter Adınız: (Iron_Dhemir)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Forum)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Kaçırdığımız bir adama işkence rolü yapacağız fakat /do kanalından işkence için izin istiyoruz. "-" veriyor. Başka şeyler öneriyoruz hepsine "-" veriyor. Bu durumda da adamı bırakmak zorunda kalıyoruz. Kurallara şöyle bir şey getirilebilir. "Yaralı/etkisiz halde bir kişiye sunulan 3 haktan birisi kabul edilmedilir[CK izni istenmemeli]. Aksi takdirde otomatik CK izni karşı tarafa geçecektir.)"
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (-)

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
Ynt: Kural AR-GE
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2020, 19:55:20 »
Desteklemiyorum. Böyle rollerde genellikle kural ihlali yaşandığına sık sık şikayetler veyahut talepler üzerinde rastladım. Mutlaka ihlal vardır diyemem ancak sıklıkla oluyor. Siz hata yaparsınızda demiyorum.
Bir kişi (örneğimden devam ediyorum, yani ihlal var diyelim) kaçırıldı, DMe uğradı, haksız gasp edilecek vesaire vesaire; erpydi geçici/kalıcı hasardı bir şeyler için izin isteniyor. Bir yandan /b üzerinden tartışma devam ediyor bir yandan /dodan sorular yöneltiliyor. Kişi ihlal bulunduğunu düşündüğünden haliyle - veriyor, gayet normal. İhlal bulunduğu düşüncesinden ötürü kişi CKya maruz kalmak zorunda olacak. Bence büyük bir haksızlık. Ben vaktinde PDlerin iş başında kaçırılamayacağını bilmediğimden rol uzadı, oyuncular kendilerine göre şekillendirdiler vesaire ve kulağım, serçe parmağım kesildi. CK izni alınmadan kafama şarjör boşalttı, hem emote hem fiilen yollardan. Kuralları kimse tam anlamıyla bilmiyor, bnda anlaşalım. Şahsen FGlerin dahi şikayet inceleme yöntemlerini vaktinde gördüğümde bir yanda kuralları açıklayan konunun açık olduğunu gördüm. Ki bunu bende yapıyordum senior olana kadar. Yani kural bilgisi eksikliği, ihlallerden ötürü bir oyuncu 3-5 lira para harcaak, karakter seviyesi için harcadığı zamanı çöpe atmak zorunda kalmamalı.
Bu elbette benim naçizane fikrimdir; katılmıyorsanız neresine katılmadığınızı belirtmenizi rica ediyorum.
İyi akşamlar.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2020, 20:09:16 »
Desteklemiyorum. Böyle rollerde genellikle kural ihlali yaşandığına sık sık şikayetler veyahut talepler üzerinde rastladım. Mutlaka ihlal vardır diyemem ancak sıklıkla oluyor. Siz hata yaparsınızda demiyorum.
Bir kişi (örneğimden devam ediyorum, yani ihlal var diyelim) kaçırıldı, DMe uğradı, haksız gasp edilecek vesaire vesaire; erpydi geçici/kalıcı hasardı bir şeyler için izin isteniyor. Bir yandan /b üzerinden tartışma devam ediyor bir yandan /dodan sorular yöneltiliyor. Kişi ihlal bulunduğunu düşündüğünden haliyle - veriyor, gayet normal. İhlal bulunduğu düşüncesinden ötürü kişi CKya maruz kalmak zorunda olacak. Bence büyük bir haksızlık. Ben vaktinde PDlerin iş başında kaçırılamayacağını bilmediğimden rol uzadı, oyuncular kendilerine göre şekillendirdiler vesaire ve kulağım, serçe parmağım kesildi. CK izni alınmadan kafama şarjör boşalttı, hem emote hem fiilen yollardan. Kuralları kimse tam anlamıyla bilmiyor, bnda anlaşalım. Şahsen FGlerin dahi şikayet inceleme yöntemlerini vaktinde gördüğümde bir yanda kuralları açıklayan konunun açık olduğunu gördüm. Ki bunu bende yapıyordum senior olana kadar. Yani kural bilgisi eksikliği, ihlallerden ötürü bir oyuncu 3-5 lira para harcaak, karakter seviyesi için harcadığı zamanı çöpe atmak zorunda kalmamalı.
Bu elbette benim naçizane fikrimdir; katılmıyorsanız neresine katılmadığınızı belirtmenizi rica ediyorum.
İyi akşamlar.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2020, 01:57:49 »
Ben mesela ne kalıcı hasar istiyorum, ne erotik rol istiyorum ne de onur kırıcı rol. Bu benim karakterim ve istediğim gibi yönetirim. Kimse kimsenin karakterini nasıl yöneteceğini, ne yapması gerekeceğini belirtemez.
Ayrıca işkence gibi bir rol için izin istemenize gerek yok, kalıcı hasar rolüne girmeyecek bir şey yaptığınız sürece işkence rolü yapabilirsiniz.

Spoiler:
İyi akşamlar.