kafayı bulmuşum pd aracına saldırıyorum falan adam direk beanbag çekiyor size o joplar boşuna verilmedi direk beanbag taser falan spreyiniz bile var spreylede müdahale edebilirsiniz
En büyük sorununuz bir kişinin yaptığını "Hepiniz" diye bütün Polis Departman'ı bünyesinde bulunan oyunculara kitlemek.
Departman'da var 90 kişi. Bir kaç hafta öncesine kadar 145lerdeydi. Ben Departman'a girmeden önce sadece 4 kişiyi tanıyordum ki onlarla da senelerdir arkadaşım. Geri kalan insanları zamanla tanıdım, hala tanışmadıklarım var. 3 ay oluyor gireli. Alt tabanın kadrosu sürekli değişiyor. Hep giren gelip, takılıp çıkıyor. Sabit isimler Departman'da belli, bünyesinde olsan tanırdın, onlar da rollerini dört dörtlük yapan adamlar, hatalarını göremezsin. Ama ne ben, ne de en yüksek yetkili, PD'deki herhangi bir oyuncunun hata ASLA yapmayacağını iddia edemeyiz. Hatadır, kural ihlalidir, bug abusedur, her ne dersen de adına hiç önemli degil. Ciddi anlamda mağdursan, amacın hata kollayıp birilerinin ayağını kaydırmak değilse, buraya gelip "Size" diyerek hitap edip Departman'daki herkese 1 kişinin işlediği suçu yıkmak yerine oyuncuya şahsi şikayet açarsın.
1 oyuncu rol yapmaz= PD rol bimiyor, 1 oyuncu SKİ yapar =PD DM ekibi abi. Hep bir genelleme çabası, genelleme gayreti, ne yani amaç? Şikayet kısmı gidip orada hakkını araman için var gelip burada hepimize laf atman boş yani, ne sana faydası olur ne bana zararı.