Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polislerin neden sivillerle rol yapamadığını anlatıyorum.

Başlatan Suchashame, 13 Ocak 2020, 14:03:07
Okunma sayısı 1862 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: Polislerin neden sivillerle rol yapamadığını anlatıyorum.
« Yanıtla #60 : 14 Ocak 2020, 03:29:43 »
Bu resmi atan kişi çok şey anlattı orada olmanızı isterdim kimin ne olduğunu biliyoruz bize anlatmayın 10 tane sıkar ikisini denk getirir sen X'e basarsın hepsini denk getirirsin koçum.

Abi yazık ya ne diyeyim... en azından aimim kötü ama hileyle işim olmaz.
Namusumuzla düşüyoruz ijraad videolarına konuk oluyoruz en azından, bu gurur bize yeter. Ayrıca birisinin bir icraat videosunu izledim bugün, arkadaş bize çatıda sıkıyor, q atıyor, sonra tekrar giriyor oyuna bizi arkadan vuruyor. Videoya da polislere sıktığı ilk yeri ve düşürdüğü /q dan sonraki yeri yansıtıyor. Millet de izleyip "vaaay anasınnnı" diyor. Bunu okuyunca o kişi kendini bilecektir :3 Mesela, ilk kısımdan sonra "Burada polisler düşürecekti az daha, /q attım geri geldim" diye bölüm eklenip daha sonra devamında "/q attıktan sonraki kısım" olarak diyebilirdi :D Sonra rol yapmıyoruz.

Buna ek olarak, ihbarlara gidilmedigi konusunda hala sorusu, düşüncesi olan varsa bunu somut kanıtlarla ve en bariz anlaşılacak şekilde anlatacağım. O zaman belki anlaşılır

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
Köken: Çinli
Son giriş: 05 Nisan 2022, 16:32
Toplam oynama: 153 gün, 4 saat
« Yanıtla #61 : 14 Ocak 2020, 03:35:36 »
Bu resmi atan kişi çok şey anlattı orada olmanızı isterdim kimin ne olduğunu biliyoruz bize anlatmayın 10 tane sıkar ikisini denk getirir sen X'e basarsın hepsini denk getirirsin koçum.

Abi yazık ya ne diyeyim... en azından aimim kötü ama hileyle işim olmaz.
Namusumuzla düşüyoruz ijraad videolarına konuk oluyoruz en azından, bu gurur bize yeter. Ayrıca birisinin bir icraat videosunu izledim bugün, arkadaş bize çatıda sıkıyor, q atıyor, sonra tekrar giriyor oyuna bizi arkadan vuruyor. Videoya da polislere sıktığı ilk yeri ve düşürdüğü /q dan sonraki yeri yansıtıyor. Millet de izleyip "vaaay anasınnnı" diyor. Bunu okuyunca o kişi kendini bilecektir :3 Mesela, ilk kısımdan sonra "Burada polisler düşürecekti az daha, /q attım geri geldim" diye bölüm eklenip daha sonra devamında "/q attıktan sonraki kısım" olarak diyebilirdi :D Sonra rol yapmıyoruz.

Buna ek olarak, ihbarlara gidilmedigi konusunda hala sorusu, düşüncesi olan varsa bunu somut kanıtlarla ve en bariz anlaşılacak şekilde anlatacağım. O zaman belki anlaşılır

Bugün bütün gün sahadaydım ve frekansta da olsak ihbarlara bir birim yolladım. O konuyu çavuş toplantısında açacağım  istedin mi yapılıyor yani gayet rahat. Halkla iletişim divizyonuyla da görüşüp şehir halkıyla rol yaptırmayı planlıyorum falan bakalım. Özellikle suçlularla olan rollerde robot polislere de daha ağır yaptırım getirtmeyi planlıyorum. Bakalım aklımda varda var yani.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #62 : 14 Ocak 2020, 03:37:46 »
Hadi bakalım gral, inşallah.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
« Yanıtla #63 : 14 Ocak 2020, 09:02:35 »
Burada konuşulacak binlerce sebep var ama hepsi gereksiz bence temple pain spry'de/gs'de cctvlere ateş edip polisin gelmesini bekleyipte bisikletinden inip deaglesini,cuntgunını alıp 20/25 kişi tsde konuşup 25/30 kişi düşürüpte saat sabah 10.00 ve 16.00'a kadar aman vermeyen adamlarla dolu kendilerine sorduğumda bizim dm tsmiz var her saniye bir dm bir olay oluyor hahah diye dalga geçen adamlardan birkaçı buraya yazmış şikayet etmiş rk ettikten sonra hastaneye gelip sırtında cuntgunla gecenin bi saatinde ooc trolleyip rol yaptığını idda eden herifler olmuş yanıtlarda alınan alınabilir onun dışında rolümü en iyi şekilde sergilemeye çalışıyorum bir dm olduğu zaman ve bütün pdleri eve kaçırıldığı zaman rk olursam bölgeye gelmeyip daha fazla kanser olmamak için devriye bitişi verip çıkıyorum.
Neden hastaneye götürmüyoruz kaydım olsa atardım hastaneye götürülen kişi arkadaşlarıyla konuşmaya giriyor ve ardından o market bankasının yanındaki z yolunun üstünden geçtiğimiz zaman veya yanında olduğumuz zaman düşürüp kaçırıyorlar yakalanan arkadaşlarıda q veya crash atıyor çokça bu durumdan rahatsız olmuşumdur onun dışında bi trafik çevirme rolü için ortam hazırlayıp main streette çevirme rolü yaparken çatıya çıkıp cuntgun silahını polislere ateş edip video atmak nedir ya neyse bunların hepsi konuşulurken bunlar neden hiçbir zaman konuşulmuyor? Şu kodumun oyununda kendi zevklerimiz için neden birbirimizi kırıyoruz? Roleplay içinde hem karşı tarafın hemde kendi açından zevk vermesi gereken bir terim ancak kendi çıkarlarınız için uğraşıyoruz.

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
Köken: Çinli
Son giriş: 05 Nisan 2022, 16:32
Toplam oynama: 153 gün, 4 saat
« Yanıtla #64 : 14 Ocak 2020, 10:17:20 »
Burada konuşulacak binlerce sebep var ama hepsi gereksiz bence temple pain spry'de/gs'de cctvlere ateş edip polisin gelmesini bekleyipte bisikletinden inip deaglesini,cuntgunını alıp 20/25 kişi tsde konuşup 25/30 kişi düşürüpte saat sabah 10.00 ve 16.00'a kadar aman vermeyen adamlarla dolu kendilerine sorduğumda bizim dm tsmiz var her saniye bir dm bir olay oluyor hahah diye dalga geçen adamlardan birkaçı buraya yazmış şikayet etmiş rk ettikten sonra hastaneye gelip sırtında cuntgunla gecenin bi saatinde ooc trolleyip rol yaptığını idda eden herifler olmuş yanıtlarda alınan alınabilir onun dışında rolümü en iyi şekilde sergilemeye çalışıyorum bir dm olduğu zaman ve bütün pdleri eve kaçırıldığı zaman rk olursam bölgeye gelmeyip daha fazla kanser olmamak için devriye bitişi verip çıkıyorum.
Neden hastaneye götürmüyoruz kaydım olsa atardım hastaneye götürülen kişi arkadaşlarıyla konuşmaya giriyor ve ardından o market bankasının yanındaki z yolunun üstünden geçtiğimiz zaman veya yanında olduğumuz zaman düşürüp kaçırıyorlar yakalanan arkadaşlarıda q veya crash atıyor çokça bu durumdan rahatsız olmuşumdur onun dışında bi trafik çevirme rolü için ortam hazırlayıp main streette çevirme rolü yaparken çatıya çıkıp cuntgun silahını polislere ateş edip video atmak nedir ya neyse bunların hepsi konuşulurken bunlar neden hiçbir zaman konuşulmuyor? Şu kodumun oyununda kendi zevklerimiz için neden birbirimizi kırıyoruz? Roleplay içinde hem karşı tarafın hemde kendi açından zevk vermesi gereken bir terim ancak kendi çıkarlarınız için uğraşıyoruz.
Bu gidişle anlaşmalı rol dışında polise sıkmak yasaklanacak en son o olacak gibi.

Çevrimdışı Karahan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 17 Ocak 2020, 00:04
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #65 : 14 Ocak 2020, 12:02:27 »
Bu gidişle anlaşmalı rol dışında polise sıkmak yasaklanacak en son o olacak gibi.
Haklısın Taha, ama daha güzel bir fikrim var. Polise sıkanların geçerli bir nedeni yok ise DM'den aldığı ceza ikiye katlansın veya dahada artsın. Bu tamamen yönetimin kararıdır. Geçerli sebepler şu şekilde olabilir:
  • Kendi birliğinde olan bir arkadaşı tutuklandığında kaçırmak için
  • Aranması olupta yakalanmamak için(sadece polis kendisini kovalarsa)
  • Kendisini kodeste öldüresiye döven bir polis için
  • Uyuşturucu/silah satışı yaparken yakalanmamak için
bu gibi durumlarda polise ateş açmak serbest olabilir. Gerekli kanıtlar ile tabii ki.

Çevrimdışı Ryùzaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 00:54
Toplam oynama: 71 gün, 3 saat
« Yanıtla #66 : 14 Ocak 2020, 12:11:07 »
pff hep aynı konular

Çevrimdışı Pxleopp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2022, 03:29
Toplam oynama: 334 gün, 23 saat
« Yanıtla #67 : 14 Ocak 2020, 12:17:02 »
kafayı bulmuşum pd aracına saldırıyorum falan adam direk beanbag çekiyor size o joplar boşuna verilmedi direk beanbag taser falan spreyiniz bile var spreylede müdahale edebilirsiniz

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #68 : 14 Ocak 2020, 12:55:29 »
bu tarz kişilerin rol zevki bırakmamasından dolayı sınırsız yasaklanmaları lazım

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
« Yanıtla #69 : 14 Ocak 2020, 13:11:52 »
kafayı bulmuşum pd aracına saldırıyorum falan adam direk beanbag çekiyor size o joplar boşuna verilmedi direk beanbag taser falan spreyiniz bile var spreylede müdahale edebilirsiniz
Beanbag müdahalesi yok öyle durumlarda. Toplu durum değil bir şey değil, şikayetini açar rahatına bakarsın. Ayrıca evet jop ve sprey müdahalesi eden neredeyse hiç kimse yok. Bunun üzerine değineceğim bir sonraki toplantıda.