Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polislerin neden sivillerle rol yapamadığını anlatıyorum.

Başlatan Suchashame, 13 Ocak 2020, 14:03:07
Okunma sayısı 1859 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: Polislerin neden sivillerle rol yapamadığını anlatıyorum.
« Yanıtla #70 : 14 Ocak 2020, 13:24:52 »
kafayı bulmuşum pd aracına saldırıyorum falan adam direk beanbag çekiyor size o joplar boşuna verilmedi direk beanbag taser falan spreyiniz bile var spreylede müdahale edebilirsiniz
En büyük sorununuz bir kişinin yaptığını "Hepiniz" diye bütün Polis Departman'ı bünyesinde bulunan oyunculara kitlemek.
Departman'da var 90 kişi. Bir kaç hafta öncesine kadar 145lerdeydi. Ben Departman'a girmeden önce sadece 4 kişiyi tanıyordum ki onlarla da senelerdir arkadaşım. Geri kalan insanları zamanla tanıdım, hala tanışmadıklarım var. 3 ay oluyor gireli. Alt tabanın kadrosu sürekli değişiyor. Hep giren gelip, takılıp çıkıyor. Sabit isimler Departman'da belli, bünyesinde olsan tanırdın, onlar da rollerini dört dörtlük yapan adamlar, hatalarını göremezsin. Ama ne ben, ne de en yüksek yetkili, PD'deki herhangi bir oyuncunun hata ASLA yapmayacağını iddia edemeyiz. Hatadır, kural ihlalidir, bug abusedur, her ne dersen de adına hiç önemli degil. Ciddi anlamda mağdursan, amacın hata kollayıp birilerinin ayağını kaydırmak değilse, buraya gelip "Size" diyerek hitap edip Departman'daki herkese 1 kişinin işlediği suçu yıkmak yerine oyuncuya şahsi şikayet açarsın.
1 oyuncu rol yapmaz= PD rol bimiyor, 1 oyuncu SKİ yapar =PD DM ekibi abi. Hep bir genelleme çabası, genelleme gayreti, ne yani amaç? Şikayet kısmı gidip orada hakkını araman için var gelip burada hepimize laf atman boş yani, ne sana faydası olur ne bana zararı.

Çevrimdışı Yoda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mart 2023, 17:27
Toplam oynama: 420 gün, 6 saat
Birlik: ***** **ars
Son giriş: 12 Mart 2023, 03:12
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mart 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #71 : 14 Ocak 2020, 15:33:15 »
öncelikle her sivil/illegal kötüdür diye birşey olamaz. Bu önyargınızı aşmanız gerekiyor. Bizi bilen bilir sunucuda çok değişik rollerde bulunduk ve diğer mafya yani Dm toplulukları yüzünden biz de yandık ve gerekli ilgi görmedik.
Fakat polisler ile çok güzel rollerin çıktığı birliklerimiz de oldu mesela bilen bilir N/S Dyablos XIV bu birlikte birçok polis ile rollerimiz geçti mesela harçlık veren oluyordu gelip sosisli yiyen oluyordu polisler arasında fakat sürekli DM yediğimiz için biz de yandık ve bir sürü birlik kapatmak zorunda kaldık. Bu rollerin kalitesizliği tamamen yönetimin sorunu ve ilgisizliğin sorunu. Şöyle açıklayayım bizim rol kalitemiz adamların fazla umrunda olmuyor yani mesela bir Dm birliği cartels of dhemir onayı olmadığı için ve Dm atmak için Gold vip almak zorunda ve bunu her hafta yapıyor Gold vip parası nereye gidiyor? Yönetimin cebine giriyor tabiki. Rolcü insan/topluluk silah işini fazla umursamaz bu da para kaybı demektir. Ee sonuca siz karar verin bu düşmanlıklar ne kadar artarsa o kadar para demek (mobil)

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #72 : 14 Ocak 2020, 15:41:17 »
kafayı bulmuşum pd aracına saldırıyorum falan adam direk beanbag çekiyor size o joplar boşuna verilmedi direk beanbag taser falan spreyiniz bile var spreylede müdahale edebilirsiniz
En büyük sorununuz bir kişinin yaptığını "Hepiniz" diye bütün Polis Departman'ı bünyesinde bulunan oyunculara kitlemek.
Departman'da var 90 kişi. Bir kaç hafta öncesine kadar 145lerdeydi. Ben Departman'a girmeden önce sadece 4 kişiyi tanıyordum ki onlarla da senelerdir arkadaşım. Geri kalan insanları zamanla tanıdım, hala tanışmadıklarım var. 3 ay oluyor gireli. Alt tabanın kadrosu sürekli değişiyor. Hep giren gelip, takılıp çıkıyor. Sabit isimler Departman'da belli, bünyesinde olsan tanırdın, onlar da rollerini dört dörtlük yapan adamlar, hatalarını göremezsin. Ama ne ben, ne de en yüksek yetkili, PD'deki herhangi bir oyuncunun hata ASLA yapmayacağını iddia edemeyiz. Hatadır, kural ihlalidir, bug abusedur, her ne dersen de adına hiç önemli degil. Ciddi anlamda mağdursan, amacın hata kollayıp birilerinin ayağını kaydırmak değilse, buraya gelip "Size" diyerek hitap edip Departman'daki herkese 1 kişinin işlediği suçu yıkmak yerine oyuncuya şahsi şikayet açarsın.
1 oyuncu rol yapmaz= PD rol bimiyor, 1 oyuncu SKİ yapar =PD DM ekibi abi. Hep bir genelleme çabası, genelleme gayreti, ne yani amaç? Şikayet kısmı gidip orada hakkını araman için var gelip burada hepimize laf atman boş yani, ne sana faydası olur ne bana zararı.
O halde sizde sivillerle değil " ROL AMACI OLMAYAN SİVİLLERLE " niye rol yapmıyoruz diye konu açsaydınız, bir kaç kişinin yaptığı rolü tüm sivillere yıkmayın?

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
Köken: Çinli
Son giriş: 05 Nisan 2022, 16:32
Toplam oynama: 153 gün, 4 saat
« Yanıtla #73 : 14 Ocak 2020, 16:11:06 »
Bu gidişle anlaşmalı rol dışında polise sıkmak yasaklanacak en son o olacak gibi.
Haklısın Taha, ama daha güzel bir fikrim var. Polise sıkanların geçerli bir nedeni yok ise DM'den aldığı ceza ikiye katlansın veya dahada artsın. Bu tamamen yönetimin kararıdır. Geçerli sebepler şu şekilde olabilir:
  • Kendi birliğinde olan bir arkadaşı tutuklandığında kaçırmak için
  • Aranması olupta yakalanmamak için(sadece polis kendisini kovalarsa)
  • Kendisini kodeste öldüresiye döven bir polis için
  • Uyuşturucu/silah satışı yaparken yakalanmamak için
bu gibi durumlarda polise ateş açmak serbest olabilir. Gerekli kanıtlar ile tabii ki.

Bunlar için sıksınlar canımı yesinler olay sıkmak değil ki, boşa almıyorlar o silahları elbette sıkacaklar. Sorun tam olarak ne biliyor musun kankam? Adamın olayla ilgisi yok, saklamış silahını binmiş bisiklete geziniyor çatışma arıyor, bulunca çatışmayı geçiyor bir köşeye düşürüyor polisleri atlıyor bisikletine gidiyor. Biliyorsunuz bisikleti de yakalamak imkansız, çarpıp düşürsek suçlu biz oluyoruz çünkü. E benzini de bitmiyor, adam bir zıplıyor köprüden aşağı yola atlıyor biz gelene kadar kayboluyor zaten.  :-X Ne yapabilirim abi? Bak konuyu açtığımdan beri 3 gün geçti 3 gündür gitmediğimiz ihbar, yapmadığımız rol kalmadı. En son yine kanser olup oyundan çıktım, adam yaralanmış, yarasıyla ilgileniyoruz çatıdan sıkıyor birisi. Sonra onunla uğraşırken bi bisikletli arkadan cuntgunla sıkıp kaçıyor, düşüyoruz.

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
« Yanıtla #74 : 14 Ocak 2020, 16:13:32 »
O halde sizde sivillerle değil " ROL AMACI OLMAYAN SİVİLLERLE " niye rol yapmıyoruz diye konu açsaydınız, bir kaç kişinin yaptığı rolü tüm sivillere yıkmayın?

Polislerin neden sivillerle rol yapamadığını anlatıyorum.
Bizler rol yapmaya hevesliyiz fakat yapamıyoruz.

Çevrimdışı KRIEGERISCH

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2021, 22:30
Toplam oynama: 67 gün, 2 saat
« Yanıtla #75 : 14 Ocak 2020, 16:42:25 »
“Siyah bir Sultan gelir ve nitrooksit basarak önümüze geçer.”  /s ARANMAM VAR YAKALAYIN BENİ!
Gibi bir cümle kurar. Takibe başlarız ve kovalama durumunda boş bir yere gider yada evine girip /q çeker...

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #76 : 14 Ocak 2020, 16:58:23 »
siz rol yapmak için mi oynuyosunuz allah için ihbara gelen pd sayısı ne kadar bilmiyorum hiçbir zaman ihbara gelmiyorlar, geldiğini gören var mı allah için? pdde CCW lisansı var veya çavuşum diye PD'yi sivilde olsa bile takip edip illegale sıkan adamlar var şimdi sen PD'yi koruyup illegale böyle dersen ben senden şüphe ederim ek olarak illegalde evet hile kullanan varda PD'de yok mu canım ban yiyen falan bunlarıda söyler misin? robot kol dediğin adamların bir kısmı sizin gibi kusra bakmayın ama kolsuz değil, deagle ile 10 kere sıkıyosanız 2 kere tutturuyosunuz bu bir gerçek

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 19 Eylül 2021, 19:19
Toplam oynama: 4 gün, 7 saat
« Yanıtla #77 : 14 Ocak 2020, 18:47:57 »
Sobeit versene para'da veririm para veririm ben yenilmezim ben tek başıma 4 LSPD memuru birden düşürdüm bunlar tam bir kolsuz X'e bir bastım adam annesini tersten gördü moruk ben yenilmezim video çekiyim ki insanlar benim temiz oyun oynadığımı sansınlar ehehee çok akıllıyım. cuntgun alıyım'da iki memurun kafasına bir mermi atayım moruk oof moruk çok iyiyim ben yene bilen yok moruk anlıyon mu? Siyah sultan buglu dede skini sobeitli deagle evet memurları düşürmeye hazırım.

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
« Yanıtla #78 : 14 Ocak 2020, 18:52:12 »
Sobeit versene para'da veririm para veririm ben yenilmezim ben tek başıma 4 LSPD memuru birden düşürdüm bunlar tam bir kolsuz X'e bir bastım adam annesini tersten gördü moruk ben yenilmezim video çekiyim ki insanlar benim temiz oyun oynadığımı sansınlar ehehee çok akıllıyım. cuntgun alıyım'da iki memurun kafasına bir mermi atayım moruk oof moruk çok iyiyim ben yene bilen yok moruk anlıyon mu? Siyah sultan buglu dede skini sobeitli deagle evet memurları düşürmeye hazırım.

Bugün toplamda 9 kere araçtan indim, rol yapayım diye. 8 inde rol sırasında sıktılar birinde düzgün rol yapabildim.

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
« Yanıtla #79 : 15 Ocak 2020, 22:46:27 »
Ufak ufak başlayalım öyleyse?

Spoiler: