Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polislerin neden sivillerle rol yapamadığını anlatıyorum.

Başlatan Suchashame, 13 Ocak 2020, 14:03:07
Okunma sayısı 1939 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
James Starry Lv.22
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
Ynt: Polislerin neden sivillerle rol yapamadığını anlatıyorum.
« Yanıtla #20 : 13 Ocak 2020, 14:55:54 »
Okumadım ama polisler sivillerle rol yapıyor sen becerememişsin

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
« Yanıtla #21 : 13 Ocak 2020, 14:56:28 »
bu sewede rol yaban polıce yok
Rol yapamayan insanı IC mülakkta eliyoruz, rol yapan polis yok değil, rol yapamayan polis var, bundan bahsediyorum.
Bu doğru değil defalarca mülakata girdim ve trolledim, hep mülakattan başarıyla ayrıldım. Subay bana bir şey anlatırken kadın karakterle rol yapmadım, emote vermedim buna rağmen kabul edildim. Adamlar " İllegal mi üstün olmalı legal mi? " sorusunu IC soruyor : D Bu dönem yine girip mülakatı trollemeyi düşünüyorum, sonra zaten departmana girmem.

Çevrimdışı Suchashame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Yuan Wu Lv.23
Köken: Çinli
Son giriş: 05 Nisan 2022, 16:32
Toplam oynama: 153 gün, 4 saat
« Yanıtla #22 : 13 Ocak 2020, 15:03:33 »
Neyse arkadaşlar, ihbar konusunda üstünde duracağım dedim.

Başka konuda şikayetiniz varsa anlatın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
« Yanıtla #23 : 13 Ocak 2020, 15:03:51 »
Rol yapamayan insanı IC mülakkta eliyoruz, rol yapan polis yok değil, rol yapamayan polis var, bundan bahsediyorum.
Bu doğru değil defalarca mülakata girdim ve trolledim, hep mülakattan başarıyla ayrıldım. Subay bana bir şey anlatırken kadın karakterle trolledim, emote vermedim buna rağmen kabul edildim. Adamlar " İllegal mi üstün olmalı legal mi? " sorusunu IC soruyor : D
Konuşması dile kolay, böyle bir soru mülakat programında yok. İsmini alarak şikayetçi olmak, hatalarını memurların yüzüne vurarak kendini haklı çıkartmak da var. En basitinden 911 Teamspeak adresine gelerek bile bu konuları artık çözebiliyorsun. Etrafta "Kanka adamları trolledim, kabul edildim. Bize gelip şu salak soruları soruyor haha xd za" diyerek dolaşmak yerine çözüm yollarını sunan taraf biz olduk her zaman. Göremediğimiz, adını bilmediğimiz kişilerin yaptıklarını allah olmadığımız için bilemiyoruz. Departmanda adam kayırma sıfır, ceza gerekirse veriliyor. Sorunun kitleden kaynaklandığı belli oluyor bir noktadan sonra.

Çevrimdışı apeiron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Haziran 2024, 00:08
Toplam oynama: 42 gün, 12 saat
Ben Nazzari Lv.22
Son giriş: 24 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 72 gün, 8 saat
« Yanıtla #24 : 13 Ocak 2020, 15:04:34 »
Polisler adamdır, içlerinde rol yapan da var yapmayanda. Yapmayanlar için yapanların hakkını yemeyelim. İl-legaller de öyle, rol yapanlar da var yapmayanlar da.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
« Yanıtla #25 : 13 Ocak 2020, 15:05:24 »
Bu doğru değil defalarca mülakata girdim ve trolledim, hep mülakattan başarıyla ayrıldım. Subay bana bir şey anlatırken kadın karakterle trolledim, emote vermedim buna rağmen kabul edildim. Adamlar " İllegal mi üstün olmalı legal mi? " sorusunu IC soruyor : D
Konuşması dile kolay, böyle bir soru mülakat programında yok. İsmini alarak şikayetçi olmak, hatalarını memurların yüzüne vurarak kendini haklı çıkartmak da var. En basitinden 911 Teamspeak adresine gelerek bile bu konuları artık çözebiliyorsun. Etrafta "Kanka adamları trolledim, kabul edildim. Bize gelip şu salak soruları soruyor haha xd za" diyerek dolaşmak yerine çözüm yollarını sunan taraf biz olduk her zaman. Göremediğimiz, adını bilmediğimiz kişilerin yaptıklarını allah olmadığımız için bilemiyoruz. Departmanda adam kayırma sıfır, ceza gerekirse veriliyor. Sorunun kitleden kaynaklandığı belli oluyor bir noktadan sonra.

Ben etrafta " ahahahah trolledim " diye gezinmiyorum, sadece rol yapamayanı IC mülakatta eliyoruz yazmışlar, yanlış. Zaten trollemek istesem girerim departmana 1 gün boyunca troller sonra bırakırım, keyfime göre.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 13 Ocak 2020, 15:08:28 »
Polisler adamdır, içlerinde rol yapan da var yapmayanda. Yapmayanlar için yapanların hakkını yemeyelim. İl-legaller de öyle, rol yapanlar da var yapmayanlar da.
Tek farkı, departmanda rol yapmayanlara karşı herhangi bir olumsuz sonucun doğması uzun sürmüyor. "Bu adam rol yapmayı bilmiyor, ne yapıyor bu abi?" zihniyetinde olan herkeste var bu sorun, departman ya da illegal tarafı yok bunun. Rol yapmayan illegallerin ne yaptığını zaten görüyoruz, fakat illegallerin bir avantajı varsa o da departmanda kendileriyle "müsait" olduğu halde ilgilenmeyen memurlardan şikayetçi olabilmeleridir. Şahsen ben şikayetleri dinliyorum, her bir şikayette iki taraf/tek taraf hatalarıyla aynı konular. Baydık be aga.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 13 Ocak 2020, 15:10:41 »

Ben etrafta " ahahahah trolledim " diye gezinmiyorum, sadece rol yapamayanı IC mülakatta eliyoruz yazmışlar, yanlış. Zaten trollemek istesem girerim departmana 1 gün boyunca troller sonra bırakırım, keyfime göre.
Rol yapmayan IC mülakatta eleniyor zaten, yanlış değil. Hatası olan memurları bildirmek sizin hakkınız olmasına rağmen göz ardı ediyorsunuz.

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #28 : 13 Ocak 2020, 15:13:50 »
Noktası virgülüne her kelimeye katılıyorum.

Çevrimdışı apeiron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Haziran 2024, 00:08
Toplam oynama: 42 gün, 12 saat
Ben Nazzari Lv.22
Son giriş: 24 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 72 gün, 8 saat
« Yanıtla #29 : 13 Ocak 2020, 15:15:38 »
Tek farkı, departmanda rol yapmayanlara karşı herhangi bir olumsuz sonucun doğması uzun sürmüyor. "Bu adam rol yapmayı bilmiyor, ne yapıyor bu abi?" zihniyetinde olan herkeste var bu sorun, departman ya da illegal tarafı yok bunun. Rol yapmayan illegallerin ne yaptığını zaten görüyoruz, fakat illegallerin bir avantajı varsa o da departmanda kendileriyle "müsait" olduğu halde ilgilenmeyen memurlardan şikayetçi olabilmeleridir. Şahsen ben şikayetleri dinliyorum, her bir şikayette iki taraf/tek taraf hatalarıyla aynı konular. Baydık be aga.
Açıklaman için teşekkürler, yazdıklarında haklı olduğunu düşünüyorum.