Yazilarda ihbarlarin dikkate alinmadigi soylenmis. Gelen ihbarlarin %80e yakini ya fake, ya illegal tarafindan. Her ihbara paldir kuldur gitmiyoruz, ufak bir arastirmayla gidiyoruz. Ciddi bir ihbar gorup vatandasin bile bile olmesinden zevk alacak polis tanimiyorum. Eger polislerin ihbarlara gitmediginden sikayetciyseniz kendinizi suclayin. Asiri derecede kotuye kullanim var. Siz duzgun kullanirsaniz bizim isimiz daha saglikli olur.
Asil konuya gelelim. Evet, rol yapmiyorum, yapmam. "Benim adim bomba soy adim olum lan" diye polislerin arasina dalip noob dm atan biriyle yapmam.
Bolgeden uzaklas, tehlikeli dendiginde "Orospu cocugu benim evim burada" diyenle yapmam. Tutuklandıktan sonra her yazdığı sadece ana avrat sovmek olan biriyle rol yapmam cunku polisiz ya, memur sakinliği falan filan ya biz sövemiyoruz ya siz ooc kini icye yansıtıp sövün ana avrat dümdüz. Virginia'nın bahsettiği gibi elegy gibi araçlara nitro takıp önümüzde drift atan, takip eden, gel yakala diyip sövenlerle rol yapmam. Surekli /b bölenlerle rol yapmam. Turk Roleplayi yapanlarla genel olarak rol yapmam. 1. ornekte bahsettigim olay. Bu zincir uzayıp gider. Bunun dışında benim bir sürü rol yaptığım düzgün oyuncular var, karşılıklı zevk aldığımız. Tutuklama yaparken bile adam suçlu rolünü öyle güzel yapmıştı ki pm kanalıyls teşekkür etmiştim. Polise OOC kin beslediginiz için amacınız hep role çomak sokup adamın kafasını karıştırmak sonra hata yapınca şikayet açmak. Çoğusu art niyetinizden dolayı kabul bilr olmuyor çünkü ortada mağduriyetiniz yok sırf açmak için şikayet açıyorsunuz.
Son olarak sunu demek istiyorum "Ben düzgün bir rolcüyüm, yukarıda saydıklarınna alakam olmaz rolümü yaparım, zevkime bakarım ama pdler benimle rol yapmıyor" diyen tüm arkadaşlardan ileti yollamasını istiyorum. Birlikte rol yaptığımız zaman anlaşılmış olur bazı şeyler.