Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polislerin neden sivillerle rol yapamadığını anlatıyorum.

Başlatan Suchashame, 13 Ocak 2020, 14:03:07
Okunma sayısı 1883 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı in chains

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 01:14
Toplam oynama: 176 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Polislerin neden sivillerle rol yapamadığını anlatıyorum.
« Yanıtla #30 : 13 Ocak 2020, 15:28:17 »
fuck the pd ulan

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
« Yanıtla #31 : 13 Ocak 2020, 15:31:42 »
bu sewede rol yaban polıce yok
Rol yapamayan insanı IC mülakkta eliyoruz, rol yapan polis yok değil, rol yapamayan polis var, bundan bahsediyorum.
Bu doğru değil defalarca mülakata girdim ve trolledim, hep mülakattan başarıyla ayrıldım. Subay bana bir şey anlatırken kadın karakterle trolledim, emote vermedim buna rağmen kabul edildim. Adamlar " İllegal mi üstün olmalı legal mi? " sorusunu IC soruyor : D
Konuşması dile kolay, böyle bir soru mülakat programında yok. İsmini alarak şikayetçi olmak, hatalarını memurların yüzüne vurarak kendini haklı çıkartmak da var. En basitinden 911 Teamspeak adresine gelerek bile bu konuları artık çözebiliyorsun. Etrafta "Kanka adamları trolledim, kabul edildim. Bize gelip şu salak soruları soruyor haha xd za" diyerek dolaşmak yerine çözüm yollarını sunan taraf biz olduk her zaman. Göremediğimiz, adını bilmediğimiz kişilerin yaptıklarını allah olmadığımız için bilemiyoruz. Departmanda adam kayırma sıfır, ceza gerekirse veriliyor. Sorunun kitleden kaynaklandığı belli oluyor bir noktadan sonra.

Ben etrafta " ahahahah trolledim " diye gezinmiyorum, sadece rol yapamayanı IC mülakatta eliyoruz yazmışlar, yanlış. Zaten trollemek istesem girerim departmana 1 gün boyunca troller sonra bırakırım, keyfime göre.
Rol yapmayan IC mülakatta eleniyor zaten, yanlış değil. Hatası olan memurları bildirmek sizin hakkınız olmasına rağmen göz ardı ediyorsunuz.
Şikayet etmesine ederdim zaten, tanıdık olduğu için şikayet edemememiştim, neyse bir daha girersem o kadar uçuk bir hata görünce bildiririm o halde.
Yani kankam, sorunları böyle çözebiliriz. İddia etmeler, tanık göstermeler cidden ceza-i işlem için işimize yaramıyor çünkü. Görüntülü kanıtlar bu yüzden bu kadar önemli. Biz herhangi bir oyuncuyu şikayet ederken hangi kanıtı gösterip göstermeyeceğimizin bilincindeyiz, aynısını sizden de bekliyoruz.

Çevrimdışı in chains

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 01:14
Toplam oynama: 176 gün, 4 saat
« Yanıtla #32 : 13 Ocak 2020, 15:32:50 »
Pd ihbara ya tac1 varsa gitmiyor,ya da muhbir rolü yapanları farkedince gitmiyoruz. Kaza rolü yapan siviller ile rol yapmak için araçtan indiğimizde direkt ateş edilmişti bize  :D kelime kelime katılıyorum konuya.

Çevrimdışı shepardi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aviana Moya Lv.32
Son giriş: 11 Şubat 2024, 07:15
Toplam oynama: 265 gün, 21 saat
Macy Sauceda Lv.32
Son giriş: 21 Eylül 2023, 22:40
Toplam oynama: 2 gün, 21 saat
Son giriş: 21 Eylül 2023, 22:39
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Ocak 2024, 22:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #34 : 13 Ocak 2020, 16:19:07 »
şu sunucuda 2 hafta hariç hep illegal rol yaptım ve bir tek ben pdyi şikayet etmiyorum sanırım. sadece bir kez şikayet etmiştim onda da ben deaglela sıkarken bana beanbag atmıştılar. ic bir hataydı ama ooc olarak sistemsel olarak beni dondurduğu için bug abuse olarak değerlendirildi.
fazla boş konuşmadan fikrimi belirtiyorum, çetelere karşı yapılan sürekli ve bilinçli dmler konusundaki fikrim gibi pdnin aşırı ilahlaştırılması ve robot olduğu konusunu da abarttığınızı düşünüyorum. bakın yapılmıyor demiyorum ama abarttığınız kadar da çok yapılmıyor, ne kadar abarttığınızı fark etseniz keşke.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
« Yanıtla #35 : 13 Ocak 2020, 16:27:32 »
Yazilarda ihbarlarin dikkate alinmadigi soylenmis. Gelen ihbarlarin %80e yakini ya fake, ya illegal tarafindan. Her ihbara paldir kuldur gitmiyoruz, ufak bir arastirmayla gidiyoruz. Ciddi bir ihbar gorup vatandasin bile bile olmesinden zevk alacak polis tanimiyorum. Eger polislerin ihbarlara gitmediginden sikayetciyseniz kendinizi suclayin. Asiri derecede kotuye kullanim var. Siz duzgun kullanirsaniz bizim isimiz daha saglikli olur.

Asil konuya gelelim. Evet, rol yapmiyorum, yapmam. "Benim adim bomba soy adim olum lan" diye polislerin arasina dalip noob dm atan biriyle yapmam.
Bolgeden uzaklas, tehlikeli dendiginde "Orospu cocugu benim evim burada"  diyenle yapmam. Tutuklandıktan sonra her yazdığı sadece ana avrat sovmek olan biriyle rol yapmam cunku polisiz ya, memur sakinliği falan filan ya biz sövemiyoruz ya siz ooc kini icye yansıtıp sövün ana avrat dümdüz.  Virginia'nın bahsettiği gibi elegy gibi araçlara nitro takıp önümüzde drift atan, takip eden, gel yakala diyip sövenlerle rol yapmam. Surekli /b bölenlerle rol yapmam. Turk Roleplayi yapanlarla genel olarak rol yapmam. 1. ornekte bahsettigim olay. Bu zincir uzayıp gider. Bunun dışında benim bir sürü rol yaptığım düzgün oyuncular var, karşılıklı zevk aldığımız. Tutuklama yaparken bile adam suçlu rolünü öyle güzel yapmıştı ki pm kanalıyls teşekkür etmiştim. Polise OOC kin beslediginiz için amacınız hep role çomak sokup adamın kafasını karıştırmak sonra hata yapınca şikayet açmak. Çoğusu art niyetinizden dolayı kabul bilr olmuyor çünkü ortada mağduriyetiniz yok sırf açmak için şikayet açıyorsunuz.

Son olarak sunu demek istiyorum "Ben düzgün bir rolcüyüm, yukarıda saydıklarınna alakam olmaz rolümü yaparım, zevkime bakarım ama pdler benimle rol yapmıyor" diyen tüm arkadaşlardan ileti yollamasını istiyorum. Birlikte rol yaptığımız zaman anlaşılmış olur bazı şeyler.

Çevrimdışı Berhava

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 04 Şubat 2022, 13:47
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
« Yanıtla #36 : 13 Ocak 2020, 16:28:20 »
şu sunucuda 2 hafta hariç hep illegal rol yaptım ve bir tek ben pdyi şikayet etmiyorum sanırım. sadece bir kez şikayet etmiştim onda da ben deaglela sıkarken bana beanbag atmıştılar. ic bir hataydı ama ooc olarak sistemsel olarak beni dondurduğu için bug abuse olarak değerlendirildi.
fazla boş konuşmadan fikrimi belirtiyorum, çetelere karşı yapılan sürekli ve bilinçli dmler konusundaki fikrim gibi pdnin aşırı ilahlaştırılması ve robot olduğu konusunu da abarttığınızı düşünüyorum. bakın yapılmıyor demiyorum ama abarttığınız kadar da çok yapılmıyor, ne kadar abarttığınızı fark etseniz keşke.

İllegal'in PD'i bu kadar eleştirmesini bende mantıklı bulmuyorum, adamlar sniper yerine cuntgun kullansınlar diye konu açmıştı : D Ama robotlaşma konusunda haklı olduklarını düşünüyorum.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #37 : 13 Ocak 2020, 16:34:12 »

İllegal'in PD'i bu kadar eleştirmesini bende mantıklı bulmuyorum, adamlar sniper yerine cuntgun kullansınlar diye konu açmıştı : D Ama robotlaşma konusunda haklı olduklarını düşünüyorum.
İnsanların robotlaşma konusundan kastını bir türlü anlayamadım. Herhalde aşırı inisiyatifsiz IC jailler yedikleri için ya da memurlar tutukladıktan sonra suçluyla tek kelime etmedikleri için falan böyle diyorlar. Başka sunucuda olsa da ben de PD içerisinde bulundum ve hiçbir zaman bu kadar robot yargısı yapılmadı bize hatta 6 aylık süreçte hiç robot yargısı aldığımızı hatırlamıyorum. Ve burada da robot yargısı çok gereksiz yapılıyor gibi. Çünkü adamların şikayet ettiği şey "/kelepce /surukle /aracaat" e bu adam ne yapsın seni tutukladıktan sonra? Bizim yaptığımız rolden bir farkı yok ki bunun. Benim oynadığım sunucuda komutlar ile sistem desteklenmiyordu biz emote ile yapıyorduk sadece o kadar. Burada emoteyi otomatik atıyor.
Belki yeni alınan M1, M2 rütbesindeki kişiler falan yapıyordur bu ihlalleri ama bir zahmet olsun o da. Başvurularda detaylı bir eleme yapılmıyor sonuçta. Hiçbir sunucuda da PA sınavı çok aşırı zor olmaz.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
« Yanıtla #38 : 13 Ocak 2020, 16:42:33 »

İnsanların robotlaşma konusundan kastını bir türlü anlayamadım. Herhalde aşırı inisiyatifsiz IC jailler yedikleri için ya da memurlar tutukladıktan sonra suçluyla tek kelime etmedikleri için falan böyle diyorlar. Başka sunucuda olsa da ben de PD içerisinde bulundum ve hiçbir zaman bu kadar robot yargısı yapılmadı bize hatta 6 aylık süreçte hiç robot yargısı aldığımızı hatırlamıyorum. Ve burada da robot yargısı çok gereksiz yapılıyor gibi. Çünkü adamların şikayet ettiği şey "/kelepce /surukle /aracaat" e bu adam ne yapsın seni tutukladıktan sonra? Bizim yaptığımız rolden bir farkı yok ki bunun. Benim oynadığım sunucuda komutlar ile sistem desteklenmiyordu biz emote ile yapıyorduk sadece o kadar. Burada emoteyi otomatik atıyor.
Belki yeni alınan M1, M2 rütbesindeki kişiler falan yapıyordur bu ihlalleri ama bir zahmet olsun o da. Başvurularda detaylı bir eleme yapılmıyor sonuçta. Hiçbir sunucuda da PA sınavı çok aşırı zor olmaz.
PD robot diyen hic kimsenin iceride ne olup bittigini bildigini dusunmuyorum. Soyle aciklayayim. Her toplantida, her briefingde her firsatta yoneticiler defalarca "Rol yapin arkadaslar, rol yapin, siville (legal) role girin, emotelarinizi duzgun verin" diyorlar. Ama ayni zamanda sunu da diyorlar "Bolge cok kalabaliksa, yogun ates varsa, sorun buyukse kelepece surukle aracaat yapin" deniyor ve  sistemde bu yasak degil zaten. Robotluk bile yapilsa yasak olmayan bir sey. Yonetim herkesin rol yapmasini istiyor, role tesvik ediyor. Rol yapmayinca "Helal bee aslanlarim yine bugun de rol yapmadik, ne yapacaksiniz rolu" gibi seyler demiyorlar. En ufak seyde bile rolunu yapin deniyor. Rolsuz asla islem yapmayin deniyor. Ama her seyi duzgun yapip sadece 1 emoteu unuttu diye pd robot, pd rol yapmiyor demek ne kadar mantikli.

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 01:09
Toplam oynama: 160 gün, 21 saat
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #39 : 13 Ocak 2020, 16:47:14 »
TANRIMIZA KARŞI DÜZGÜN KONUŞUN İLLEGALLER