Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

fitness

Başlatan policeshit, 10 Ocak 2020, 00:08:45
Okunma sayısı 254 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı policeshit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 10 Şubat 2022, 16:44
Toplam oynama: 33 gün, 2 saat
Birlik: *** MOB
fitness
« : 10 Ocak 2020, 00:08:45 »
fitnessa giden var mı
varsa nasıl bağlı kaldınız amk ben üşeniyorum sürekli

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: fitness
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2020, 19:31:49 »
Amelelik yapmak yerine, dövüş sanatlarına emek ver. Dövüş sanatlarında fit ol daha iyi ve tekniğin olur.

Kası inşaatta hammallık yapıp üstüne para alarakta yapabilirsin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jin Akihiro Lv.24
Köken: Japon
Son giriş: 18 Şubat 2024, 00:11
Toplam oynama: 176 gün, 20 saat
Millie Pitts Lv.24
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2020, 19:37:44 »
Amelelik yapmak yerine, dövüş sanatlarına emek ver. Dövüş sanatlarında fit ol daha iyi ve tekniğin olur.

+3256156146541

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2020, 01:32:40 »

Öyle kolun gelişir, güçlenirsin ancak istediğin vücut şeklini hiç bir şekilde geliştiremezsin çünkü vücutta bir tek kol kasından ibaret değil "Omuz, ön omuz-arka omuz, trapez"-"Biceps(ön kol) Triceps(arka kol), Bilek kası" "Üst göğüs-Alt göğüs" "Üst karın-alt karın, yan karın(Tabi bunların ayrı isimleri var aklımda yok)" Sırt "Baldır, kalf" vs.. vs.. bir sürü kas grubu mevcut ayrıca dövüş sanatlarına gitse de üşengeç insan her zaman üşengeçtir

Kendine hedef koyman gerekiyor, yapacağın işte kararlı olman gerekiyor eğer üşenmek istemiyorsan yapacağın spora her zaman bir arkadaşınla gitmeye çalış ve spor salonunda kulaklık ile müzik dinleyerek eğlenceli hale getirmeye çalış, ağrı hissettiğin zaman geliştiğini hisset ve azimli ol, musait vakitlerin de sürekli motivasyon videolarını izle.

Çevrimdışı neo1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Haziran 2023, 22:13
Toplam oynama: 123 gün, 13 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 16 Nisan 2023, 00:23
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Haziran 2023, 00:41
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Nisan 2023, 01:04
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2020, 01:42:00 »
Kişiliğine göre aslında. Üşengeç ve kararlarından kolay vazgeçebilecek bir kişiliğe sahipsen gitme ama yine de bir deneyim olması açısından gitmek istiyorsan git. Ben 2 ay sıkı çalıştım sonrasında kış bahanesiyle bıraktım. Yazın tekrardan gitmeyi düşünüyorum ama yine aynısı olacak gibi.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2020, 02:25:34 »
Haftaya başlarım, kış çıksın başlarım, pazartesi gelsin başlarım bahanelerini bir kenara atıp ilk direncini bu şekilde "yarın başlayacağım" diyerek kıracaksın. Sonrasında spor maceranı başlatıp ne olmak istediğini belirleyeceksin. Powerlifter mı yoksa bodybuilder mı olmak istiyorum? Estetiğe mi, formda kalmaya yönelik mi yoksa güce dayalı mı antrenman yapacağım? Bu soruları kendine sorduktan sonra sıra beslenme, uyku, disiplin ve devamlılığa kalıyor. Öncelikle antrenman listeni yapacaksın ama bunu kesinlikle ya tanıdığın yakınına sorarak ayarlayacaksın yada bir şekilde araştırıp kendine göre ayarlayacaksın. Yani saçma sapan, fitness hocalarının herkese verdiği listelere uymaya kendi bünyeni zorlamayacaksın. Listen hazır mı? Hazırladığına göre zaten tamamen bu işin içindesin demektir. Asıl olay şimdi başlıyor. Daha güzel geri dönüşler için kaslarını dinlendireceksin yani düzenli bir uykuya sahip olacaksın. Ardından sağlıklı bir beslenme, sağlam irade ve en önemlisi devamlılığa sahip olacaksın. Bunların hepsinin kolaylığı bana kalırsa kendini zorlamamaya dayanıyor. Elbette salonda sınırlarını zorlayacaksın fakat kendini bıktırmayacaksın. Devamlılık istiyorsan çok fazla canını sıkmadan sporunu yapacaksın. Sonuçta sen profesyonel olupta yarışmaya hazırlanan birisi değilsin ki kendini bu kadar sıkıyorsun, öyle değil mi? Sen zaten devamlılığı sağlarsan yavaş yavaş istediğin vücuda kavuşursun. Fitness'a başlama üşengeçliğin bu aşamaları yaparken zaten kırılıp hevese dönüşecektir. Beni yakın çevrem bilir, yeri geliyor oyuna girmeye üşenip hesabımı arkadaşlarıma vererek iş gördürdürdüğüm bile oluyor ama şimdi? Tamam açık konuşayım yine üşengeçlik var ama eskiye göre ciddi oranda azaldı. Artık spor bir süreden sonra sana rutin gibi geldiği için kendini salona gitmeye mecbur gibi görüyorsun ve ortada üşengeçlik falan kalmıyor. En kötü ihtimal kalsa bile eskiye oranla kat kat azalıyor.

Sormak istediğin bir şey olursa özelden sorabilirsin.

Çevrimdışı Petitbeurre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Negan Dwight Lv.44