Ek olarak yaralıya düşen bir PD'nin hiçbirzaman muayene rolü yapılmıyor , bir kere bile o rolü yapan görmedim hepsi Fast-rp geçiyor , düşen pd bir dakika içerisinde aynı çatışma bölgesine gidiyor ve çatışmaya devam ediyor niceee.
Böyle birşey yok, PD Şikayeti kısmı boşuna yok. Bunu yapanlar birlik içerisinde ağır bir biçimde cezalandırılıyor.
Peki biz hep şikayet ediyoruz fakat neden pd'yi iyi teftiş etmiyorlar?
Bununla ilgili düzenlemeler geliyor, PD Özel kısmında bunu yapanlar görüldüğü yerde ceza alıyor. Adminler gelipte PD'lerin her rolünü izleyecek gibi bir kaide olamaz.
İyi tamam şikayet açalım peki neden pd şikayetlerine pd bakıyor???
Her yerde olan bir şey bu, PD şikayetine PD yöneticisi bakar sunucu kurucusu bile el atmaz. PD'yi yöneten kişi PD yöneticisi olduğundan, PD içerisindeki kuralları ve hangi durumda ne yapılacağını da PD yöneticisi belirlediğinden şikayete malum yetkililerin bakması doğal.
sunucuda 2.5 yıldır oynuyorum, 2 yılını illegal rolde birlik yöneterek geçirdim. ihlal yapmazsanız silahınız gitmez. rolünüzü düzgün yapın, silahınız da gitmesin. basit. efendime söyleyeyim pd ilahmış, silahlar siliniyormuş zart zurt. her şeyin suçunu sistemde arayacağınıza bir kendinize bakın. bmx bunnyden 10 dakika ceza almışsın silahın silinmiş. yapma o zaman? kuralı bilmiyor musun? açık ve net bir şekilde "bmx ile zıplamayacaksın" demiş sana. üzerinde silahın var, sistemin silahı sileceğini biliyorsun, kuralı da biliyorsun. ihlal yapma o zaman.
Dostum her insan hatalıdır kimse kusursuz bir insan değildir olamazda aşırı sert geliyor bana bu kural ve evet pd ilah
Kusursuz olun demiyorum ama kural ihlali yapmamak zor da olmamalı. Ben şu ana kadar aldığım cezalardan 3-4 tane cezamı hatayla almışımdır, gerisi kasten cezalar. Kurallara uymak zor olmamalı.