Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

OOC Jail'e girdiğimizde neden silahımız gidiyor?

Başlatan Godclaw, 05 Ocak 2020, 16:06:12
Okunma sayısı 1252 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lNSOUClANCES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:50
Toplam oynama: 65 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: OOC Jail'e girdiğimizde neden silahımız gidiyor?
« Yanıtla #10 : 05 Ocak 2020, 16:12:04 »
Ek olarak yaralıya düşen bir PD'nin hiçbirzaman muayene rolü yapılmıyor , bir kere bile o rolü yapan görmedim hepsi Fast-rp geçiyor , düşen pd bir dakika içerisinde aynı çatışma bölgesine gidiyor ve çatışmaya devam ediyor niceee.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Temmuz 2020, 18:33
Toplam oynama: 36 gün, 11 saat
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2020, 16:16:34 »
Afedersin ama adam doğru diyor yaptığımız küçük bir hata bmx bunny örnek vermiş arkadaş yanlışlıklada olsa dmde de olsa yanlış bir şey silahın gitmesi Polisler tabii istediği gibi silah alıyor veriyor alıyor veriyor yaptıkları zırh alma bile komut her şey yanii destekliyorum.

Çevrimdışı shezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ekim 2022, 00:50
Toplam oynama: 194 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ekim 2022, 21:29
Toplam oynama: 4 gün, 17 saat
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2020, 16:17:32 »
Hiçbir düşen pd rolünü yapamıyor hastaneye her geldiğinde Fast geçiyor oysaki ganjamanın yaptığı bir toplantıda bunlar yasak dedi fakat hala devam edenler var ben eski pdyim Bütün pdlerin canı dm istiyor zaten fakat düşünce onu desteklemiyorum bunu desteklemiyorum ama karşısındakini tutuklayınca ne ala eleştiriye açığım fakat bu konuya pdler yorum atmasın. :)

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 157 gün, 13 saat
« Yanıtla #13 : 05 Ocak 2020, 16:19:30 »
Hiçbir düşen pd rolünü yapamıyor hastaneye her geldiğinde Fast geçiyor oysaki ganjamanın yaptığı bir toplantıda bunlar yasak dedi fakat hala devam edenler var ben eski pdyim Bütün pdlerin canı dm istiyor zaten fakat düşünce onu desteklemiyorum bunu desteklemiyorum ama karşısındakini tutuklayınca ne ala eleştiriye açığım fakat bu konuya pdler yorum atmasın. :)
Aşırı doğru diyorsun pd'ler rk olup olup 1 komut ile m4 zırh mp5 deagle roketatar mitralyöz aldığı için GiTsİnLEr çALıSŞsInlaR yAoV diyceklerdir

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
« Yanıtla #14 : 05 Ocak 2020, 16:23:34 »
Ek olarak yaralıya düşen bir PD'nin hiçbirzaman muayene rolü yapılmıyor , bir kere bile o rolü yapan görmedim hepsi Fast-rp geçiyor , düşen pd bir dakika içerisinde aynı çatışma bölgesine gidiyor ve çatışmaya devam ediyor niceee.
Böyle birşey yok, PD Şikayeti kısmı boşuna yok. Bunu yapanlar birlik içerisinde ağır bir biçimde cezalandırılıyor.

Çevrimdışı hatembenarda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arden Gusev Lv.26
Köken: Arap
Son giriş: 21 Mayıs 2020, 18:07
Toplam oynama: 179 gün, 9 saat
« Yanıtla #15 : 05 Ocak 2020, 16:24:35 »
ee yapma o zaman ooc ihlal? ben ooc ihlal yapanların özellikle silah üzerindeyken hapse atılması taraftarıyım.
tabi sen pd sin sana koymaz nede olsa size m4 felan beleş

Çevrimdışı Godclaw

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 157 gün, 13 saat
« Yanıtla #16 : 05 Ocak 2020, 16:25:09 »
Böyle birşey yok, PD Şikayeti kısmı boşuna yok. Bunu yapanlar birlik içerisinde ağır bir biçimde cezalandırılıyor.
Peki biz hep şikayet ediyoruz fakat neden pd'yi iyi teftiş etmiyorlar?

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #17 : 05 Ocak 2020, 16:25:29 »
sunucuda 2.5 yıldır oynuyorum, 2 yılını illegal rolde birlik yöneterek geçirdim. ihlal yapmazsanız silahınız gitmez. rolünüzü düzgün yapın, silahınız da gitmesin. basit. efendime söyleyeyim pd ilahmış, silahlar siliniyormuş zart zurt. her şeyin suçunu sistemde arayacağınıza bir kendinize bakın. bmx bunnyden 10 dakika ceza almışsın silahın silinmiş. yapma o zaman? kuralı bilmiyor musun? açık ve net bir şekilde "bmx ile zıplamayacaksın" demiş sana. üzerinde silahın var, sistemin silahı sileceğini biliyorsun, kuralı da biliyorsun. ihlal yapma o zaman.

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39
Toplam oynama: 139 gün, 15 saat
« Yanıtla #18 : 05 Ocak 2020, 16:25:49 »
Şimdi şöyle bir şey var, dm atan insanlarınki gider anlarım ama gidipte bunny hopping yapıp ooc ceza alan bir adamınki neden gidiyor?

Çevrimdışı lNSOUClANCES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:50
Toplam oynama: 65 gün, 16 saat
« Yanıtla #19 : 05 Ocak 2020, 16:26:43 »
İnan bana öyle bir varki , vurduğum pd 1 dakika sonra gelip beni düşürüyor , boşuna şikayet kısmı yok demişsiniz ordada ne yaparsak yapalım yetkililer bizi tersliyor sıkıntı yok yani.