Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polis'lerin Ezbere Oynaması

Başlatan lNSOUClANCES, 03 Ocak 2020, 00:20:29
Okunma sayısı 606 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Eylül 2021, 22:20
Toplam oynama: 240 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Polis'lerin Ezbere Oynaması
« Yanıtla #10 : 03 Ocak 2020, 05:39:31 »
MediumRP oynuyorsunuz, yapacağınız rollerde aracı sürerken istediğiniz kadar bagaja koyma rolü yapın; memurlar size çağrı başlatma yetkisine sahip. Fakat elinizde alıkoyduğunuz rehineniz varken size hiçbir türlü ateş açılamaz. (Eğer yeterli birim yoksa sabahın veya gecenin köründeyseniz aracın tekerleklerine güç uygulanaBİLİR.) Aksi durumlarda kanıtlarınızla birlikte şikayet açarsınız, memurlar da cezalandırılır.
İkinci olarak üst arama rolleri haricinde memurlar size /do'dan inleyip inlemediğinizi sormak zorunda değil, tam tersine siz eğer politikalar destekliyorsa /do'dan durumunuzu belirtmek zorundasınız. Kaçırdığınız kişiyi memur gördükten sonra "/do Şahısı göremezsiniz, bagajda, kovalamacayı bitirin ulan!" tarzında hiçbir şey olmasını beklemeyin. Rol ortamını bozan bir memur olursa da şikayetinizi açar, zararınızı geri temin edersiniz zaten.
Dört kişilik, maskeli bir sultanın çevrilmeme sebebini söyleyemezsiniz bile. Sizi takibe alma, ihtar veya durdurma sebeplerinde bir sorun yok, isterlerse sabaha kadar bunları yapabilirler ki rol yapıyorsunuz buna alışmanız lazım. Zaten bu araçların her biri şüpheli, bir günde en az beş terörizm suçlularıyla dolu böyle araçlar dolaşıyor etrafta. Polisler "DM" aramıyor, bunu bastırmaya çalışmak için kuralına göre bir şeyler deniyor, DM arayan adamların bu oluşumda zaten işi yok.
Kısacası LSPD'de zorba kişilere ve zorba yönetimine yer yok. İl-legal rollere saygımız sonsuz, kendi kimliğini kamu kurumlarından saklamaya çalışması gerekirken saçma sapan etrafta silahıyla rol yapan arkadaşlar için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve şikayetleri ile seve seve de uğraşıyoruz. Bazı polislerin bu durumlar harici, farklı interaktif ve alternatif rolleri şekillendirme seçeneği varken robot gibi davrandığı da doğru. Fakat rolleri şekillendirmek zorunda değiliz, sunucu yeteri kadar yoğun ve herkes stres altında. Bu yüzden suçu biz de aramayın, oluşumda ihlal yapana da da af olmadığını unutmayın. İyi forumlar.

Çevrimdışı sizofreni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Mart 2021, 14:48
Toplam oynama: 111 gün, 1 saat
« Yanıtla #11 : 03 Ocak 2020, 07:30:07 »
Öncelikler merhabalar , uzun süredir mafya rolleri gerçekleştiriyorum ve bazı Polis'lerin aşırı şekilde saçma davrandığı bir durum var.Bu eminimki çoğu kişinin başına gelmiştir. Mesela rolümüzü yapıp bir kişiyi bagaja atma rolü gerçekleştiriyoruz , gideceğimiz yere kadar bir Polis ile karşılaştığımızda Polis'ler direk sirenlerini yakıp kovalamaca başlatıyorlar. Bunun yüzünden bir çok kez hapisede girdim , bu olayı aşırı saçma buluyorum. Polisler bunun yerine /pm üzerinden yada yanımıza gelip /do üzerinden Şahısı görüyormuyum ? Şahıs ses çıkarıyormu ? gibi sorular sorarlarsa ve karşı tarafta buna mantıklı bir cevap verirse rol ortamı bozulmamış olur. Son olarakda gene Polis'lerin gerçekleştirdiği bir durum var , herangi bir yerde ne olursa olsun 4 kişilik bir sultan gördüklerinden (10-66) durumu hariç , direk peşimize düşüyorlar ve burda Polis'lerin "DM" aradığını düşünüyorum çünkü bu olay bir kez değil birden fazla kez yapıldı şahsıma. Dolu bir araba gördüklerinde direk takibe alıyorlar aralarında maske olmasa bile , aranma olmasa bile bunu yapıyorlar. Polis'lerden tek ricam böyle şeyler yapmayın İl-legal rollerine biraz saygı gösterin bizim İl-Legaller olarak tek arzumuz budur saygılarımla.

Öncelikle şablona göre değiştirirsen sevniriz, ve polislerin DM aradığı doğru. Ezbere haraket, maskeli olana beanbag üstünü ara. OOC olarak kendilerini üstün hissediyorlar vs. Bunun çözülmesi gerek, ama inatla çözülmüyor. Officer 3 ün çavuş adayı olması gibi saçma şeyler de ortaya çıktı. Rina sona doğru gidicek böyle devam eder ise.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #12 : 03 Ocak 2020, 11:03:59 »
Aynı şekilde polis peşimdeydi /b mix kes. Dedim hala peşimdeydi sonra kaçtım. Onunla mi uğraşacağım? Adam /s Yardım edin falan diye bağırmadığı sürece isterse arka koltukta otursun. Nasıl kaçırdıklarını anlayabilirler?

Çevrimdışı lNSOUClANCES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:50
Toplam oynama: 65 gün, 16 saat
« Yanıtla #13 : 03 Ocak 2020, 11:23:06 »
Aynı şekilde polis peşimdeydi /b mix kes. Dedim hala peşimdeydi sonra kaçtım. Onunla mi uğraşacağım? Adam /s Yardım edin falan diye bağırmadığı sürece isterse arka koltukta otursun. Nasıl kaçırdıklarını anlayabilirler?
Sonuna kadar hak veriyorum , aynısı benimde başıma geldi.

Çevrimdışı vlcty999

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Yunan
Son giriş: 13 Aralık 2021, 16:47
Toplam oynama: 17 gün, 11 saat
« Yanıtla #14 : 03 Ocak 2020, 23:01:03 »
Burası sistem öneri kısmı. Rol bilgisi vermek istiyorsanız "Rehberler" kısmını kullanabilirsiniz.
Sakin ol PD'sin diye her şeyi biliyorsun diye bir kural yok.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #15 : 04 Ocak 2020, 00:08:15 »
Destekliyorum. PD ota b*ka hapise atarsa işimiz zor

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #16 : 04 Ocak 2020, 00:28:45 »
Bu bir ar-ge önerisi değil ancak anlatılan olaylar da kural ihlaline giriyor böyle polisler varsa şikayetinizi açın gereken neyse yapılır.