Öncelikler merhabalar , uzun süredir mafya rolleri gerçekleştiriyorum ve bazı Polis'lerin aşırı şekilde saçma davrandığı bir durum var.Bu eminimki çoğu kişinin başına gelmiştir. Mesela rolümüzü yapıp bir kişiyi bagaja atma rolü gerçekleştiriyoruz , gideceğimiz yere kadar bir Polis ile karşılaştığımızda Polis'ler direk sirenlerini yakıp kovalamaca başlatıyorlar. Bunun yüzünden bir çok kez hapisede girdim , bu olayı aşırı saçma buluyorum. Polisler bunun yerine /pm üzerinden yada yanımıza gelip /do üzerinden Şahısı görüyormuyum ? Şahıs ses çıkarıyormu ? gibi sorular sorarlarsa ve karşı tarafta buna mantıklı bir cevap verirse rol ortamı bozulmamış olur. Son olarakda gene Polis'lerin gerçekleştirdiği bir durum var , herangi bir yerde ne olursa olsun 4 kişilik bir sultan gördüklerinden (10-66) durumu hariç , direk peşimize düşüyorlar ve burda Polis'lerin "DM" aradığını düşünüyorum çünkü bu olay bir kez değil birden fazla kez yapıldı şahsıma. Dolu bir araba gördüklerinde direk takibe alıyorlar aralarında maske olmasa bile , aranma olmasa bile bunu yapıyorlar. Polis'lerden tek ricam böyle şeyler yapmayın İl-legal rollerine biraz saygı gösterin bizim İl-Legaller olarak tek arzumuz budur saygılarımla.