Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polis'lerin Ezbere Oynaması

Başlatan lNSOUClANCES, 03 Ocak 2020, 00:20:29
Okunma sayısı 603 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lNSOUClANCES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:50
Toplam oynama: 65 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Polis'lerin Ezbere Oynaması
« : 03 Ocak 2020, 00:20:29 »
Öncelikler merhabalar , uzun süredir mafya rolleri gerçekleştiriyorum ve bazı Polis'lerin aşırı şekilde saçma davrandığı bir durum var.Bu eminimki çoğu kişinin başına gelmiştir. Mesela rolümüzü yapıp bir kişiyi bagaja atma rolü gerçekleştiriyoruz , gideceğimiz yere kadar bir Polis ile karşılaştığımızda Polis'ler direk sirenlerini yakıp kovalamaca başlatıyorlar. Bunun yüzünden bir çok kez hapisede girdim , bu olayı aşırı saçma buluyorum. Polisler bunun yerine /pm üzerinden yada yanımıza gelip /do üzerinden Şahısı görüyormuyum ? Şahıs ses çıkarıyormu ? gibi sorular sorarlarsa ve karşı tarafta buna mantıklı bir cevap verirse rol ortamı bozulmamış olur. Son olarakda gene Polis'lerin gerçekleştirdiği bir durum var , herangi bir yerde ne olursa olsun 4 kişilik bir sultan gördüklerinden (10-66) durumu hariç , direk peşimize düşüyorlar ve burda Polis'lerin "DM" aradığını düşünüyorum çünkü bu olay bir kez değil birden fazla kez yapıldı şahsıma. Dolu bir araba gördüklerinde direk takibe alıyorlar aralarında maske olmasa bile , aranma olmasa bile bunu yapıyorlar. Polis'lerden tek ricam böyle şeyler yapmayın İl-legal rollerine biraz saygı gösterin bizim İl-Legaller olarak tek arzumuz budur saygılarımla.

Çevrimdışı Cruisade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 03 Ocak 2022, 19:44
Toplam oynama: 197 gün, 7 saat
Ynt: Polis'lerin Ezbere Oynaması
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2020, 00:23:00 »
Hızla giden aracı yakalayıp /do Şahısı görüyor muyum diye emote vermemizi beklemeyin, dediğiniz gibi eğer böyle bir olayla karşılaşır ve PD sizi kovalamaya başlarsa sizde kaçıp aksiyon aramak yerine sağa çekin ve rolü bölerek belirtin rolün gidişatını, bunu yaptığınızda PD zaten sizi ya bırakır ya da kanıt ister bırakır üstelemez. Bildiğiniz gibi sunucuda bisikletli olsun, sultanlı olsun çok aksiyon arayan insan var bizlerde devriye rolümüzü yaparken bir anda araçtan üç kişinin sarkıp bizi kevgire çevirmelerinden bıkmış olabiliriz dimi. İyi forumlar.

Çevrimdışı lNSOUClANCES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2020, 00:25:39 »
Hızla giden aracı yakalayıp /do Şahısı görüyor muyum diye emote vermemizi beklemeyin, dediğiniz gibi eğer böyle bir olayla karşılaşır ve PD sizi kovalamaya başlarsa sizde kaçıp aksiyon aramak yerine sağa çekin ve rolü bölerek belirtin rolün gidişatını, bunu yaptığınızda PD zaten sizi ya bırakır ya da kanıt ister bırakır üstelemez. Bildiğiniz gibi sunucuda bisikletli olsun, sultanlı olsun çok aksiyon arayan insan var bizlerde devriye rolümüzü yaparken bir anda araçtan üç kişinin sarkıp sıkmasından bıkmış olabiliriz dimi. İyi forumlar.
O zaman bende sana şunu söyleyeyim başımdan geçen bir olayı anlatıyorum gene , şahıs bagajımızda East Beach'tayız bagaja atma rolü gerçekleştirdiğimizi özellikler sslerini aldımki böyle bir olayla karşılabiliriz diye. Yolda SWAT'la karşılaşıyoruz SWAT'a hiç bir şekilde sıkmıyoruz , SWAT ise yolda sırf sistemsel olarak adamı dışarıda gördüğü için bize drive-by kalkıyor ve düşürüyor /do üzerinden Şahıs bagajda rolümüzü yaptık , kanıtlarımız var dememe rağmen. PD zümrenizdeki adam bana düştükten sonramı söylüyorsun bunu diyor bune ne yapalım peki ?

Çevrimdışı Shanks.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ağustos 2022, 15:26
Toplam oynama: 10 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2020, 00:25:48 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Cruisade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Ocak 2022, 19:44
Toplam oynama: 197 gün, 7 saat
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2020, 00:27:55 »
Hızla giden aracı yakalayıp /do Şahısı görüyor muyum diye emote vermemizi beklemeyin, dediğiniz gibi eğer böyle bir olayla karşılaşır ve PD sizi kovalamaya başlarsa sizde kaçıp aksiyon aramak yerine sağa çekin ve rolü bölerek belirtin rolün gidişatını, bunu yaptığınızda PD zaten sizi ya bırakır ya da kanıt ister bırakır üstelemez. Bildiğiniz gibi sunucuda bisikletli olsun, sultanlı olsun çok aksiyon arayan insan var bizlerde devriye rolümüzü yaparken bir anda araçtan üç kişinin sarkıp sıkmasından bıkmış olabiliriz dimi. İyi forumlar.
O zaman bende sana şunu söyleyeyim başımdan geçen bir olayı anlatıyorum gene , şahıs bagajımızda East Beach'tayız bagaja atma rolü gerçekleştirdiğimizi özellikler sslerini aldımki böyle bir olayla karşılabiliriz diye. Yolda SWAT'la karşılaşıyoruz SWAT'a hiç bir şekilde sıkmıyoruz , SWAT ise yolda sırf sistemsel olarak adamı dışarıda gördüğü için bize drive-by kalkıyor ve düşürüyor /do üzerinden Şahıs bagajda rolümüzü yaptık , kanıtlarımız var dememe rağmen. PD zümrenizdeki adam bana düştükten sonramı söylüyorsun bunu diyor bune ne yapalım peki ?

Sen kendin böyle rollerde kanıt gerektiğini sorun çıkabileceğini söylüyorsun, böyle bir rolde video kaydı açsan ve sana o sıkan SWAT'a şikayet açsan her şey daha güzel olabilirdi. Tedbirini alırsan emin ol atılmaya kadar yaptırım uygularlar sana ihlal yapan memurlar. Ben oyuna girdiğim saniyeden çıktığım saniyeye kadar videoya alıyorum çünkü bildiğin kadarıyla çok çatışma oluyor, çok kovalamaca oluyor ve bizde PD üyeleri olarak aşırı şikayetler alıyoruz yarısı boş yarısı dolu şikayetler. Bilgisayarım da öyle pek donanımlı değil külüstür bir bilgisayar sen düşün. Her şeyden önce tedbir.

Çevrimdışı lNSOUClANCES

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2020, 00:30:36 »

Sen kendin böyle rollerde kanıt gerektiğini sorun çıkabileceğini söylüyorsun, böyle bir rolde video kaydı açsan ve sana o sıkan SWAT'a şikayet açsan her şey daha güzel olabilirdi. Tedbirini alırsan emin ol atılmaya kadar yaptırım uygularlar sana ihlal yapan memurlar. Her şeyden önce tedbir.
Bende Polis oldum aynı olayları bende yaşadım fakat hiçbir zaman böyle birşeye kalkışmadım eski adımda Jin Tarasov'du bilen bilir , çoğu kişinin sultanlarla ve bisikletlerle aksiyon aradığını söylemişsin , onları desteklemiyorum fakat onlar olmasaydı inan bana iki hafta içinde sıkıntıdan PD'yi bırakırdın :)

Çevrimdışı codein

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 29 Eylül 2020, 21:52
Toplam oynama: 97 gün, 18 saat
« Yanıtla #6 : 03 Ocak 2020, 00:32:22 »

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #7 : 03 Ocak 2020, 00:41:15 »
Bu bir ar-ge önerisi değil ancak anlatılan olaylar da kural ihlaline giriyor böyle polisler varsa şikayetinizi açın gereken neyse yapılır.

Çevrimdışı aspectadam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ağustos 2021, 23:51
Toplam oynama: 61 gün, 20 saat
« Yanıtla #8 : 03 Ocak 2020, 00:54:07 »
DESTEKLİYORUM SONUNA KADAR

Çevrimdışı Amazon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ocak 2020, 19:55
Toplam oynama: 14 gün, 22 saat
« Yanıtla #9 : 03 Ocak 2020, 03:55:30 »
Burası sistem öneri kısmı. Rol bilgisi vermek istiyorsanız "Rehberler" kısmını kullanabilirsiniz.