Aslında başta düşünüldüğünde gayet güzel bir Ar-Ge ancak eğer realistic olarak bakarsak olaya gerçek hayatta bölgeler bir kere bu kadar yakın değil birbirlerine nasıl yani? diyeceksiniz mesela siz gerçekte bir şehirden bir şehirde 3 dakika da gidebilir misiniz? hayır yani bölgeler yakın olduğu için böyle bir sistem olmuş.
Mesela size şöyle bir örnek verebilirim benzin niye hızlı bitiyor? çünkü Los Santos'dan Las Venturas'a 3 dakika gidiyorsan gerçek hayatta örnek veriyorum o 3 saattir 3 saatte kaç benzin harcıyorsan o 3 dakika da o benzini harcıyorsun bölgeler yakın olduğu için hood mekanları da öyle oluyor.
Birini korkutmak için sana bir ihlal yapıyorsa ve sinirlendiriyorsa çekersin rolsel silahını dayarsın kafasına ama sıkmazsın haa ona rağmen korkmuyorsa sıkarsın hatta CK talebi bile olur yani.. yada hiç olmadı alırsın ekibini gidersin adamın yerine saygısızlık yaptıysa halledersin işini ancak çatışarak değil rolsel olarak hala korkmuyorsa dediğim gibi bu sefer öldürebilirsin.
Ayrıca herkese büyük, büyük alan verilirse bir noktadan sonra yeni çete onaylarına yer kalmaz, bölge kalmadığı için açamazlar sunucu baya kalabalık daha ne çete onayları gelecek bence sistem böyle iyi ve ben sürekli "Bu bölge falan filan çetesine ait fear-rp yapmaktan çekinmeyin" yazısını görmek istemiyorum.