Spoiler :
Şikayet açın, mantıksız. Ben crash yedim oyuna geri döndüm jail yedikten sonra rapor atıp hapisten kendimi çıkartmakla mi uğraşacağım işsiz miyim? Sen git şikayetini aç 3 dakika içinde gelmezsem. Desteklemiyorum. Adam bir f8'e basıp SS alıp şikayet açmak yerine adam crash yiyen oyuncudan 5 dakikalık uğraş sonucu kanıt istiyor. Hayatımda bu kadar saçma ARGE görmedim. Crash yiyen şansına küssün, direk 1440 dakika hapse atalım diye ARGE açsan daha mantıklı. Bir kişinin elektriği giderse ne olacak? Şikayet savunmaları bu yüzden var, yetkililer için zaman kaybı. Keşke bunu demeseydin, şimdi 10 kişiden 8i şikayete elektriğim gitti diyecek. kafa mı buluyorsun ciddi mi söyledin? 3 dakika zaman aşımı olduğunda rol devamı sağlanmadığı sürece zaten şikayet kabul ediliyor Hocam siz ya anlamıyorsunuz ya da ben anlatamıyorum. Size diyorum ki kişi arabadayken araba da hareket edince crash attırdığı andan 2 saniye sonra AFK oluyor ve 2 saniye içerisinde hızlı gidiyorsan geri dönsen de tam olarak nerede CRASH verdirdiğini bulamazsan ekranına crash yediği dahi yansımıyor, kısacası KANIT ALAMIYORSUN!!!!! Ardından bu crash verenler zaman kazanmak içinde bir taktik uyguluyorlar örneğin teamspeak3'de MİX yaparak arkadaşlarını çağrıyorsun şu bölgedeyim vs.. vs.. diyorsun ardından crash attırıp arkadaşlarına zaman kazandırıyorsun tam oyuna geldiği an da drive by. veya bir yerlere pusarak bizi öldürüyorlar kanıt alsan da almasan da kanıtlanmıyor, neden biliyor musun? ya önceden olaydaysa ya sizi takip ediyorsa? EN ÇOK BU İKİ SORUN YÜZÜNDEN BUNU İSTİYORUM. Saçma diyorsunuz ya çoğu roleplay sunucularında bu sistem böyleydi sadece burada bu sistem yok bu sistemin hiç bir saçmalığı yok. Diyorsunuz ki biz uğraşırken sen uğraşmadan bedavaya hapse mi atacan? sürekli bu kural ihlali PD'ye karşı yapılıyor size karşı değil, sizde çok nadir oluyor ancak bizde hapse gidecek korkusuyla her şeyi yapıyorlar. Siz TS kullanın mix değil adam kullansın mix. Buna yorum bile yapmıyorum, geçin o IC kanal muhabbetlerini. Açıkçası ben arkadaşımla gezerken crash yediğinde geri dönüp nerede düştüğünü 3-5 metre sapma ile buluyorum. Sen bulamıyorsan senin sorunun. Desteklemiyorum. Birincisi bizim kanallar IC oluyor, ikincisi sizin kanallarda IC diyelim elleri bağlı birisi nasıl haber uçuruyor? bana bunu açıklar mısın? ayrıca öyle bir kural ihlalini savunuyorsun ki anlatamam adam oyundan düştüğü an rol pause olur o role gelenler de aynı yerden beklemesi gerekiyor yani neresinden tutarsan, tut her şekilde kural ihlalidir. Tek ben değil bir çok kişi bulamıyor sırf sistem kabul edilmesin diye elinizden geleni yapıyorsunuz, olur ya bir gün polis olursunuz görürüm o zaman sizi ben nasıl oluyormuş anlarsınız. Ooc sicilime admin çağır baktır, gözükmeyen sicilime de hiçbirinde PD'den /q yada Crash atmamışsımdır. TS olayı gözümde mix zaten, kullanmıyorum arada giriyorum. Ondan orada yapılan kural ihlalleri umrumda değil, yönetim kendisi TS'yi desteklediği sürece TS üzerinden mix olacak. Crash yiyen biri için sürekli RP kavramı bozulmaz. Siz şikayet açmasını bilmiyorsunuz, sizin sorununuz. Kelepçeli biri gözümün önünde crash yedi tek şikayet açan kişi bendim ona. 1440 dakika hapis yemesini sağlayan kişi bendim. Çözümü çok basit ve kimseyi mağdur etmeyecek çözüm varken, gidip normal kullanıcıları mağdur edecek bir çözüm getirirsen karşı çıkarım. Polissin adam arkadaşlarını toplasa gelse en fazla 10 kişi gelsin. Sen polis çağırsan 20 kişi M4 team geleceksiniz, ayrıca çatışmada can ve zırh fulleme hakkınızda var bagajtan. Onları indiremeyip tutuklayamıyorsanız bırak istifa edin zaten. Sistem ve güç sizin elinizdeyken arkadaşlarını çağırıyor bizi indiriyorlar demeniz ayrıca bir komik. Desteklemiyorum. Böyle sistem ve güç elimin altında RP yapacağıma hiç yapmam daha iyi ondan olurda bir gün bu şartlar altında polis olmayacağım.Çatışmalar da üstün olan taraf sence pusu kurup çatıdan sıkan taraf mı destek çağıran taraf mı üstün?(destekse, sizde destek çağırabiliyorsunuz)
Çatışmalar da evine yakın nokta da çatışma çıkarıp sonra emote gözükmemesi için eve girip dondurma yiyip çıkıp tekrar çatışan mı üstün yoksa polis mi?
Çatışmayı istediği yerde ve istediği zaman çıkarabilecek biri mi üstün yoksa her an saldırı yiyecek polis mi?
Bisiklet ile BMX BUNNY yapıp çatılara çıkıp eline cuntgun alıp ve pusarak ilk polise sıkan mı üstün yoksa polis mi?
30-40 dakika kovalama sürüp ardından araçta iken Crash attırıp attırdığı crash ekrana çıkmayarak yakalanan mı üstün polis mi?
Yakalanıp oyun içerisinde crash attırıp MİX yaparak arkadaş çağırıp tek birim iken 8 kişi gelen OOC zamanı IC olarak bağlayıp öldüren kişiler mi üstün polis mi?
Bisiklet kovalamalar da ayak kası realistik açısından ayak kasıyla ilerleyen bir bisiklet herkeste sabit olup yeri geldiğinde araba ile aynı giden ve kaçmak için sürekli BMX BUNNY yapan bisikletli mi üstün yoksa polis mi?
Daha bir sürü şey sayarım ancak gerek yok, konuya yeterince destek gelmediği için konu kilit.