Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Araç Gizleme

Başlatan VsecBOA, 05 Mayıs 2018, 16:50:32
Okunma sayısı 397 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı VsecBOA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Haziran 2019, 00:26
Toplam oynama: 90 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Araç Gizleme
« : 05 Mayıs 2018, 16:50:32 »
Biliyorum.Sunucuda FPS sorunu yaşayan çok kişi var fakat araçları  gizlenme sistemi kalkması lazım.Sebebi ise;

1- Illegaller evler arandıği için silahlarıni bir ucuz araca saklayıp 7/24 gizli bırakıyor.Evler LSPD tarafindan araniyor fakat gizli araçlar mantık olarak aranamaz.İlk sebep
2-Pursiutlerde adamlar LSPD'den kaçarken araçlarıni biryere /parklıyıp gizliyorlar.
3-Daha fazla realistik olur.
4-Pursiutlerde adamlar araçlarının parklandığı yere gidip saklıyıp Bug Abuse ile kaçıyorlar.

Gelmesini talep ederim.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Araç Gizleme
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2018, 17:44:36 »
Desteklemiyorum, sebebini hemen söyleyeyim.Evet maalesef bu tür olaylar nadiren olsa da oluyor fakat, bu dediğinizi yapan kişilerede eğer tespit edildiği taktirde ağır yaptırım uygulanıyor.Bu tür olayların tespiti de zor değil, kişi eğer pursuitten kaçtığı aracını başka bir yere parklıyorsa ve hemen yine diğer aracına geçiyorsa ekran görüntüsünü atıp oyuncu şikayeti açın ve kişiye ağır bir ceza-i işlem uygulansın.

Eğer bu sistem gelirse, FPS düşüşünü bir kenara bırakıyorum sunucuda araç göremediğiniz bölge kalmaz. Bu dediğiniz sistemin uygulanması sunucudaki her şeyi etkileyecektir, yolda araç sürerken yolun önünde sürü gibi araç birikintisi.Kaza yapmış araçlar, kalabalık rol ortamlarında biriken 100-200 tane araç sürüsü ve FPS düşüklüğünden girilemeyen ortamlar.Evet, bir nokta da bazı konularda sizde haklısınız örnek veriyorum ucuz araçlar alıp silah saklamak ve gizli bırakmak konusunda.Fakat tüm her şeyde doğru olacak diye bir kural yok ki, bu sunucuda il-legal rollerin gelişmesi ve olması gerekenden altına düşmemesi için bu tür şeyler yapılması gerekli zaten.

Örnek veriyorum; silahlar sevkiyatla yapılmıyor, paranı var ise silahı hemen temin edebiliyorsunuz, silahların fiyatı normalin bir altında daha uygun düzeyde.

Bunların sebebi il-legal rolleri bitirip çürütmemek ve olduğu gibi korumak.Eğer sürekli silahlar bir aramada veya olası bir şeyde kaptırılacaksa bu silahlar nerede saklanacak dostum değil mi ? Bana göre bu mantığa bir de normal bir oyuncu gibi bakmanız gerekiyor.

Çevrimdışı VsecBOA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Haziran 2019, 00:26
Toplam oynama: 90 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2018, 18:51:06 »
Haklısıniz.Kendi görüşünüz

Çevrimdışı RealistikAdam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Şubat 2024, 22:40
Toplam oynama: 185 gün, 20 saat
Son giriş: 23 Nisan 2024, 02:55
Toplam oynama: 93 gün, 0 saat
Sandra Lily Lv.30
Son giriş: 14 Şubat 2024, 21:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 18 Mart 2024, 22:40
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: ***** *ews
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2018, 14:50:54 »
SAMP'ın desteklediği sanırsam 2000 araç desteği var. 2000 araçtan sonra araçlar yüklenmiyor, her oyuncu bir adet araç alsa zaten kimse aracını çıkartamaz. Gelmesi mümkün değil, gelmesini de desteklemiyorum çünkü hem FPS açısından hem de bu sistem mevcutken bile yolda bir sürü araç birikintileri var. Sırf pursuitte /park yapıyorlar, bug abuse yapıyorlar diye bu sistemin getirilmesi mantıksız, bu gibi kişilerin gerekli kanıtını alıp oyuncu şikayeti ofisi bölümüne gerekli kanıtlarınızla beraber foruma şikayet açabilirsiniz.
Ha eğer SAMP destekleseydi, herkesin bilgisayarı İ9 - GTX 1080 gibi şeylerle donatılsa ve userler araçlarını düzgün park etseydi şu zamana kadar bu konuya bakış açım farklı olabilirdi. Kısacası desteklemiyorum.
Yapıcı olarak şöyle bir şey diyebilirim. LSPD oluşumuna /pursuit id girilerek veya kısaltılmışı olan /p id şeklinde bir komut ile kişilerin tüm aracını çıkartabilmeye yarayan komut olabilir. Bunu da belirli rütbede kişiler (Örnek: Police Officer III+) kullanabilirse, ben bunu onaylarım.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2018, 14:58:20 »
Geçmiş dönemlerde LSPD koca bir kasaba basmıştı ve aranan aranmayan, illegal girmiş girmemiş herkes basıldı. Bu sistemle illegali bitirir.