Desteklemiyorum, sebebini hemen söyleyeyim.Evet maalesef bu tür olaylar nadiren olsa da oluyor fakat, bu dediğinizi yapan kişilerede eğer tespit edildiği taktirde ağır yaptırım uygulanıyor.Bu tür olayların tespiti de zor değil, kişi eğer pursuitten kaçtığı aracını başka bir yere parklıyorsa ve hemen yine diğer aracına geçiyorsa ekran görüntüsünü atıp oyuncu şikayeti açın ve kişiye ağır bir ceza-i işlem uygulansın.
Eğer bu sistem gelirse, FPS düşüşünü bir kenara bırakıyorum sunucuda araç göremediğiniz bölge kalmaz. Bu dediğiniz sistemin uygulanması sunucudaki her şeyi etkileyecektir, yolda araç sürerken yolun önünde sürü gibi araç birikintisi.Kaza yapmış araçlar, kalabalık rol ortamlarında biriken 100-200 tane araç sürüsü ve FPS düşüklüğünden girilemeyen ortamlar.Evet, bir nokta da bazı konularda sizde haklısınız örnek veriyorum ucuz araçlar alıp silah saklamak ve gizli bırakmak konusunda.Fakat tüm her şeyde doğru olacak diye bir kural yok ki, bu sunucuda il-legal rollerin gelişmesi ve olması gerekenden altına düşmemesi için bu tür şeyler yapılması gerekli zaten.
Örnek veriyorum; silahlar sevkiyatla yapılmıyor, paranı var ise silahı hemen temin edebiliyorsunuz, silahların fiyatı normalin bir altında daha uygun düzeyde.
Bunların sebebi il-legal rolleri bitirip çürütmemek ve olduğu gibi korumak.Eğer sürekli silahlar bir aramada veya olası bir şeyde kaptırılacaksa bu silahlar nerede saklanacak dostum değil mi ? Bana göre bu mantığa bir de normal bir oyuncu gibi bakmanız gerekiyor.