Rahat 1 aydır LSPD'de rol sergiliyorum 1 ay içerisinde o sniperı adam akıllı kullanan bir üyeyi görmedim. Ayrıca metro birimine alımlar o kadar kolay değil ayda yılda bir açıyorlar ona da girmesi zor o yüzden çatışmalarda aktif sniper çok yok. Daha çok cuntgunla indiren siviller avantajlı oluyor ve KOD0'da desek oyunda SWAT personeli yoksa veya ADAM devriyesine çıktıysa sniper ile gelmiyor. Bu yüzden bunu bu kadar niye dert ediyorsunuz pek anlamıyorum.
Mantıklı açıklaman için teşekkür ederim ve şimdi niye dert ettiğimi sana açıklayayım, şimdi bu gecekki çatışmayı örnek vererek başlıyorum, havada iki air birimi ve dört tane sniper var, yerde 8 birim var ve sen hangisini indireceğini bilmiyorsun, diyeceksinki ''pdye sıkıyorsan bunu göze alacaksın'' zaten göze alarak çatışmaya giriyoruz amma velakin çatışırken zevk almak açısından pat diye düşmek saçma geliyor.
Şunuda ekleyeyim zaten Şuanda aktif bir akademi alımı var ve Pd tamı tamına 143 kişi, Robert birimi olarak drivelı sultanlar zaten sürekli geziyor. Üstüne Buna Air + Sniper ekleniyor. Birde Yerdeki Robert birimlerindede Sniper oldugunu düşünürsen.