Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD METROPOLİTAN DİVİZYONU

Başlatan pullupthesuv, 16 Aralık 2019, 00:06:35
Okunma sayısı 595 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pullupthesuv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Will McGory Lv.27
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2024, 00:36
Toplam oynama: 142 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 09 Ocak 2024, 19:46
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
LSPD METROPOLİTAN DİVİZYONU
« : 16 Aralık 2019, 00:06:35 »
Karakter Adınız: (Aeis Stephens)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Bir Police Officer 2'nin Metropolitana başvurup, kabul edildikten sonra hemen Sniperla dolaşması mantıksız geliyor, bu divizyona başvurmak için En az Police Officer 3 Rütbesinde olunmasının gerektiğini düşünüyorum. Departmanda olduğum süreçtede hep böyle düşünmüşümdür, ve dile grtirdiğimde düşünülebilir denmişti. Ve her hafta düzenli olarak akademi açılıyor. )
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: []

Çevrimdışı pullupthesuv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Will McGory Lv.27
Ynt: LSPD METROPOLİTAN DİVİZYONU
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2019, 00:07:30 »
Bir çok LSPD Üyesinin desteklemeyeceğini bilsemde açıyorum.

Çevrimdışı eckhoff

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 06 Kasım 2022, 22:17
Toplam oynama: 37 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2019, 00:22:36 »
DESTEGGLENDİN

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2019, 00:32:49 »
Rahat 1 aydır LSPD'de rol sergiliyorum 1 ay içerisinde o sniperı adam akıllı kullanan bir üyeyi görmedim. Ayrıca metro birimine alımlar o kadar kolay değil ayda yılda bir açıyorlar ona da girmesi zor o yüzden çatışmalarda aktif sniper çok yok. Daha çok cuntgunla indiren siviller avantajlı oluyor ve KOD0'da desek oyunda SWAT personeli yoksa veya ADAM devriyesine çıktıysa sniper ile gelmiyor. Bu yüzden bunu bu kadar niye dert ediyorsunuz pek anlamıyorum.

Çevrimdışı pullupthesuv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Will McGory Lv.27
« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2019, 00:37:09 »
Rahat 1 aydır LSPD'de rol sergiliyorum 1 ay içerisinde o sniperı adam akıllı kullanan bir üyeyi görmedim. Ayrıca metro birimine alımlar o kadar kolay değil ayda yılda bir açıyorlar ona da girmesi zor o yüzden çatışmalarda aktif sniper çok yok. Daha çok cuntgunla indiren siviller avantajlı oluyor ve KOD0'da desek oyunda SWAT personeli yoksa veya ADAM devriyesine çıktıysa sniper ile gelmiyor. Bu yüzden bunu bu kadar niye dert ediyorsunuz pek anlamıyorum.
Mantıklı açıklaman için teşekkür ederim ve şimdi niye dert ettiğimi sana açıklayayım, şimdi bu gecekki çatışmayı örnek vererek başlıyorum, havada iki air birimi ve dört tane sniper var, yerde 8 birim var ve sen hangisini indireceğini bilmiyorsun, diyeceksinki ''pdye sıkıyorsan bunu göze alacaksın'' zaten göze alarak çatışmaya giriyoruz amma velakin çatışırken zevk almak açısından pat diye düşmek saçma geliyor.

Şunuda ekleyeyim zaten Şuanda aktif bir akademi alımı var ve Pd tamı tamına 143 kişi, Robert birimi olarak drivelı sultanlar zaten sürekli geziyor. Üstüne Buna Air + Sniper ekleniyor. Birde Yerdeki Robert birimlerindede Sniper oldugunu düşünürsen.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #5 : 16 Aralık 2019, 01:02:58 »
ÂEIS
Mantıklı açıklaman için teşekkür ederim ve şimdi niye dert ettiğimi sana açıklayayım, şimdi bu gecekki çatışmayı örnek vererek başlıyorum, havada iki air birimi ve dört tane sniper var, yerde 8 birim var ve sen hangisini indireceğini bilmiyorsun, diyeceksinki ''pdye sıkıyorsan bunu göze alacaksın'' zaten göze alarak çatışmaya giriyoruz amma velakin çatışırken zevk almak açısından pat diye düşmek saçma geliyor.

Şunuda ekleyeyim zaten Şuanda aktif bir akademi alımı var ve Pd tamı tamına 143 kişi, Robert birimi olarak drivelı sultanlar zaten sürekli geziyor. Üstüne Buna Air + Sniper ekleniyor. Birde Yerdeki Robert birimlerindede Sniper oldugunu düşünürsen.

Mantıklı bunun yerine SWAT'ın kendi içerisinde rütbelendirme sistemi bulunuyor "yeni girenler" değil de SWAT'ın içinde bir rütbe aldığı zaman alabilsin veya belirli kişiler sniper'ı alabilsin herkes almasın, destekliyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2019, 07:06:26 »
SWAT içerisine yeni katılım sağlayan personel Stor Traniee diye rütbelendiriyor ve izin almadan devriye, sniper, c4 alması yasak kabul ediliyor. Gereksiz bir AR-GE. Buraya konu açmaktansa yöneticilere ileti  yolundan iletişim kurup aynı cümleleri onlara sarf edebilirsin. Destekliyorum ya da desteklemiyorum yazmaya bile çekiniyorum çünkü bu bir AR-GE değil.

Çevrimdışı Kusarika

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vadim Montes Lv.35
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Ocak 2024, 02:21
Toplam oynama: 351 gün, 16 saat
Zeus Baranov Lv.35
Son giriş: 03 Haziran 2023, 12:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Wanda Allen Lv.35
Son giriş: 23 Ekim 2023, 01:57
« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2019, 07:27:10 »
Emin ol metropolitana girenherkese sniper vermiyorlar.Slo olup sniper alamayan adam var.

Çevrimdışı pullupthesuv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Will McGory Lv.27
« Yanıtla #8 : 16 Aralık 2019, 15:28:20 »
Emin ol metropolitana girenherkese sniper vermiyorlar.Slo olup sniper alamayan adam var.
SWAT içerisine yeni katılım sağlayan personel Stor Traniee diye rütbelendiriyor ve izin almadan devriye, sniper, c4 alması yasak kabul ediliyor. Gereksiz bir AR-GE. Buraya konu açmaktansa yöneticilere ileti  yolundan iletişim kurup aynı cümleleri onlara sarf edebilirsin. Destekliyorum ya da desteklemiyorum yazmaya bile çekiniyorum çünkü bu bir AR-GE değil.
Brni anlamadınız galiba ben verilmesin demiyorum, sniper kullanmak için daha üst bir rütbe olsun ve bu rütbeye ulaşmak zor olsun ve tek konu sniper demiyorum bu divizyona girmekte zor olsun, depsrtmana girip 1 hafta kalan adam metro girip sniper kullanmasın. Nasıl Traffic Divizyonunda hız ribonu olmadan bullet kullanamıyorsun aynı o mantık.

Çevrimdışı Kusarika

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vadim Montes Lv.35
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Ocak 2024, 02:21
Toplam oynama: 351 gün, 16 saat
Zeus Baranov Lv.35
Son giriş: 03 Haziran 2023, 12:08
Wanda Allen Lv.35
Son giriş: 23 Ekim 2023, 01:57
« Yanıtla #9 : 16 Aralık 2019, 16:11:20 »
Brni anlamadınız galiba ben verilmesin demiyorum, sniper kullanmak için daha üst bir rütbe olsun ve bu rütbeye ulaşmak zor olsun ve tek konu sniper demiyorum bu divizyona girmekte zor olsun, depsrtmana girip 1 hafta kalan adam metro girip sniper kullanmasın. Nasıl Traffic Divizyonunda hız ribonu olmadan bullet kullanamıyorsun aynı o mantık.
Trafik divizyonuna giren herkes bullet kullanmıyor zaten.Ve dediğin SWAT olayı zaten geçerli.