Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Phoenix Tarzı

Başlatan Ruelle Ghetto Dealer, 12 Aralık 2019, 09:19:53
Okunma sayısı 661 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Phoenix Tarzı
« : 12 Aralık 2019, 09:19:53 »

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=82705.0

Up, neden arşive alındı bir fikrim yok bu konu hakkında soru işaretleri devam ediyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Ynt: Phoenix Tarzı
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2019, 09:20:19 »

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2019, 10:24:29 »
yine bir rıdvan hoca ve tartışmacılıkları, eline bir şey geçmeyecek rıdvan haberin olsun, sadece söylenti olur bunlar lspd eskiden güzeldi evet, bundan farkındayım o zamanlar iyi roller yapıyorduk kendi aramızda, roller ooc vurulmuyordu sadece yapılan roller söyleniyordu kendi aramızda gülüyorduk veya tebrik ediyorduk fakat o da yok şimdi, video atmak yasaklanmıştı bir aralar lspd içerisinde, yönetimden izinsiz atamıyorlardı fakat, lspd shoot,lspdgangbang gibi videolar çoğaldı, bu da lspd'nin hep çatıştığını gösterir, dışarıdan.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 12 Aralık 2019, 14:02:50 »
Geçti rıdvan geçti o günler aoösöcööf keşke geçmese ama geçti işte kanka apsöödöcöf ben de bıraktım zaten oyuna girdiğim yok arada can sıkıntısından rolleri takip ediyorum sadece onun dışında girip tekrar sinir hastası olmak istemiyorum, öpüyorum seni rıdvancım

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #4 : 12 Aralık 2019, 15:19:55 »
Geçti rıdvan geçti o günler aoösöcööf keşke geçmese ama geçti işte kanka apsöödöcöf ben de bıraktım zaten oyuna girdiğim yok arada can sıkıntısından rolleri takip ediyorum sadece onun dışında girip tekrar sinir hastası olmak istemiyorum, öpüyorum seni rıdvancım
sen çalışanlarının raporunu tutsana birader

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2019, 15:27:22 »
Tartışmak güzeldir, bilgi alış-verişi gerçekleşir. Ben halen platformu eski günlerine oyuncular olarak döndürebileceğimize inanıyorum.

Çevrimdışı Onite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 18 Ocak 2022, 01:29
Toplam oynama: 199 gün, 14 saat
« Yanıtla #6 : 12 Aralık 2019, 17:21:11 »
Attığın linkteki resimlere baktımda cidden güzel zamanlardı. Bazılarında belki yoktum ama ESOS'un ESOS olduğu zamanlar, DM'in çok az döndüğü zamanlardı. ESSANTIAL'in çocukları bile bu derece DM atacak kadar şey değillerdi.(Bunları örnek verme sebebim o zamanlar onların çok üstün olmasıydı) Yani ne bileyim, cidden çok haklısın. ESOS'ta dururduk, birkaç devriye arabası geçerdi. Durup selam verirlerdi, sohbetle paslaşırdık. Ama şimdi gel gör ki ne LSPD'nin çoğu üyesi böyle rollere müsait, ne de siviller. LSPD sivillere, siviller ise LSPD'e düşman gibi davranıyor. Ortalıkta legal rol yapan insan sayısı çok az. Önceden sicilim kirlenmesin diye millet illegale girmemek,bulaşmamak için kılı kırk yarardı. Şimdi ise o-hoo ne olacak en fazla birkaç saat yatar çıkarım kafasında takılıyor. Kimse rol peşinde değil, herkes nasıl zengin olurum nasıl para kasarım peşinde. Rolle para kazanan sayısı az. Önceden pizzacıya bir sosisli tezgahı açardık, belki elli belki altmış kişi role gelirdi. Sosisli emote'u atmaktan parmaklarımızın acıdığını biliyorum. Şehirde araba ile gezmek değilde on beş yirmi çeteci yürüyerek gezer rol yapardık. Harbiden güzel zamanlardı şöyle bir düşünüyorumda. Bulleti, infernusu olana zengin gözüyle bakılırdı. Şimdi ise bir elemanda dört beş infernus görüyoruz. E durum haliyle bu olunca herkeste bir ego, bir şey diyemiyorum. Sözler kiyafetsiz kalıyor..
Ama illegal rol sevmediğim için ve hiçbir şekilde çatışmayı bilmediğim için maalesef illegal rol yapmıyorum ve bu beni neşelendiriyor. Ha tabii ki illegal roller de güzel fakat sunucuda şu ara illegal kavramı çatışma kavramı ile bağdaşmış durumda. Ne gizli toplantılar dönüyor, ne gizli uyuşturucu ticaretleri.
-/w 45 Toz lazım mı?
-/w 4 Evet
-/w 45 Pizzacı arkasına gel.
Rol bile dönmüyor, baksana şuna. Eskiyi cidden özledim Ruelle, PD ile konuşup sohbet etmeyi, herkes ile rol yapmayı.
Şimdi nasıl biliyor musun? TS'de veya DC'de dört beş kişilik bir arkadaş grubu toplanıyor. Hadi on diyelim en fazla. Bu elemanlar sadece kendi aralarında gerçekleştiriyorlar tüm rolleri. PD'de aynı şekilde, LSFD'de aynı şekilde herkes öyle. Kimse dışarıdan başkası ile rol yapmaya açık değil. Birisine selam veriyorsun sen kimsin diye silah çekiyor olaya bakar mısın? PD'de birisine selam veriyoruz kendisi polis diye üstün görüp role cevap bile vermiyor, bazıları tabi DM atılacak korkusuna yapıyor problem yok tabii. Keşke eskisi gibi olsa, keşke.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
« Yanıtla #7 : 12 Aralık 2019, 19:13:54 »
Attığın linkteki resimlere baktımda cidden güzel zamanlardı. Bazılarında belki yoktum ama ESOS'un ESOS olduğu zamanlar, DM'in çok az döndüğü zamanlardı. ESSANTIAL'in çocukları bile bu derece DM atacak kadar şey değillerdi.(Bunları örnek verme sebebim o zamanlar onların çok üstün olmasıydı) Yani ne bileyim, cidden çok haklısın. ESOS'ta dururduk, birkaç devriye arabası geçerdi. Durup selam verirlerdi, sohbetle paslaşırdık. Ama şimdi gel gör ki ne LSPD'nin çoğu üyesi böyle rollere müsait, ne de siviller. LSPD sivillere, siviller ise LSPD'e düşman gibi davranıyor. Ortalıkta legal rol yapan insan sayısı çok az. Önceden sicilim kirlenmesin diye millet illegale girmemek,bulaşmamak için kılı kırk yarardı. Şimdi ise o-hoo ne olacak en fazla birkaç saat yatar çıkarım kafasında takılıyor. Kimse rol peşinde değil, herkes nasıl zengin olurum nasıl para kasarım peşinde. Rolle para kazanan sayısı az. Önceden pizzacıya bir sosisli tezgahı açardık, belki elli belki altmış kişi role gelirdi. Sosisli emote'u atmaktan parmaklarımızın acıdığını biliyorum. Şehirde araba ile gezmek değilde on beş yirmi çeteci yürüyerek gezer rol yapardık. Harbiden güzel zamanlardı şöyle bir düşünüyorumda. Bulleti, infernusu olana zengin gözüyle bakılırdı. Şimdi ise bir elemanda dört beş infernus görüyoruz. E durum haliyle bu olunca herkeste bir ego, bir şey diyemiyorum. Sözler kiyafetsiz kalıyor..
Ama illegal rol sevmediğim için ve hiçbir şekilde çatışmayı bilmediğim için maalesef illegal rol yapmıyorum ve bu beni neşelendiriyor. Ha tabii ki illegal roller de güzel fakat sunucuda şu ara illegal kavramı çatışma kavramı ile bağdaşmış durumda. Ne gizli toplantılar dönüyor, ne gizli uyuşturucu ticaretleri.
-/w 45 Toz lazım mı?
-/w 4 Evet
Rol bile dönmüyor, baksana şuna. Eskiyi cidden özledim Ruelle, PD ile konuşup sohbet etmeyi, herkes ile rol yapmayı.
Şimdi nasıl biliyor musun? TS'de veya DC'de dört beş kişilik bir arkadaş grubu toplanıyor. Hadi on diyelim en fazla. Bu elemanlar sadece kendi aralarında gerçekleştiriyorlar tüm rolleri. PD'de aynı şekilde, LSFD'de aynı şekilde herkes öyle. Kimse dışarıdan başkası ile rol yapmaya açık değil. Birisine selam veriyorsun sen kimsin diye silah çekiyor olaya bakar mısın? PD'de birisine selam veriyoruz kendisi polis diye üstün görüp role cevap bile vermiyor, bazıları tabi DM atılacak korkusuna yapıyor problem yok tabii. Keşke eskisi gibi olsa, keşke.

Okurken İyi Giden Şarkı

Oluşan topluluk ve jenerasyon gerçekten düşünüldüğünden daha beter durumda (LSPD içinde İl-Legal içinde) bu yüzden yakında eski tüfeklerin hepsini LV ya da SF gibi bir yer içerisinde toplayıp rol yapmayı planlıyorum. Bilmiyorum kitleyi düzeltemezsek kendi kitlemizi oluştururuz en kötü. Ben RP yapmak istiyorum saçma TDM'ler kovalamak değil. Bahsi geçen topluluğun işi bittiğinde belirleyeceğimiz konuma gelir ve çeşitli roller türer. LSPD, uyuşturucu satıcısı, dansçısı, hayat kadını, LSFD, tetikçi rollerini gerçekleştiren insanların hepsi bir arada "ROL" yapar. Açıkcası hayata geçirebilecek çok güzel bir proje gibi gözüküyor, yönetim bu konuda arkamızda durursa ben gerekli mapi oluştururum. Gerekirse topluluk adına interiorlar açılır ve oraları satın alırız. Yönetim bu hareket karşısında ücretlendirmeye tabi tutarsa ben sunucudaki eski tüfeklerin ve sunucuya gerçekten "ROL" yapacak olan insanların hoş vakit geçirmeleri adına aylık / yıllık / sınırsız bir şekilde maddiyatı karşılayabilirim.

Çevrimdışı Onite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 18 Ocak 2022, 01:29
Toplam oynama: 199 gün, 14 saat
« Yanıtla #8 : 12 Aralık 2019, 19:31:16 »
-/w 45 Toz lazım mı?
-/w 4 Evet

Okurken İyi Giden Şarkı

Oluşan topluluk ve jenerasyon gerçekten düşünüldüğünden daha beter durumda (LSPD içinde İl-Legal içinde) bu yüzden yakında eski tüfeklerin hepsini LV ya da SF gibi bir yer içerisinde toplayıp rol yapmayı planlıyorum. Bilmiyorum kitleyi düzeltemezsek kendi kitlemizi oluştururuz en kötü. Ben RP yapmak istiyorum saçma TDM'ler kovalamak değil. Bahsi geçen topluluğun işi bittiğinde belirleyeceğimiz konuma gelir ve çeşitli roller türer. LSPD, uyuşturucu satıcısı, dansçısı, hayat kadını, LSFD, tetikçi rollerini gerçekleştiren insanların hepsi bir arada "ROL" yapar. Açıkcası hayata geçirebilecek çok güzel bir proje gibi gözüküyor, yönetim bu konuda arkamızda durursa ben gerekli mapi oluştururum. Gerekirse topluluk adına interiorlar açılır ve oraları satın alırız. Yönetim bu hareket karşısında ücretlendirmeye tabi tutarsa ben sunucudaki eski tüfeklerin ve sunucuya gerçekten "ROL" yapacak olan insanların hoş vakit geçirmeleri adına aylık / yıllık / sınırsız bir şekilde maddiyatı karşılayabilirim.

Bence artık şehir dışına evler-işyerleri açılmalı. Böyle eski tüfekler olarak misal Fort Carson'u mekan tutsak herkes evlerini alıp gerekli işyerlerini açtığı zaman cidden güzel roller çıkacağını düşünüyorum. Sonuna kadar arkandayım, destekliyorum kardeşim.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31