Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İŞYERİ Özelleştirme ar-ge paketi

Başlatan Meganluv, 11 Aralık 2019, 20:24:19
Okunma sayısı 124 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Meganluv

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 06 Aralık 2023, 18:57
Toplam oynama: 101 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
İŞYERİ Özelleştirme ar-ge paketi
« : 11 Aralık 2019, 20:24:19 »
Karakter Adınız: Meganluv_Jengahuff
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: İnsanların akıllarında fikir oluşturabilmek, neye göre neden bir işyerine gireceğine dair seçenekler sunabilmek adına şunları düşündüm;

1-Giriş fiyatı değiştirilebilir olmalı. Max 250 yerine 2500'e kadar olabilir. Neden?
Bölge, işyeri interioru vb. sebeplerden dolayı işyeri elitleştirilebilir, zengin&yoksul ayrımı yapılabilir ve insanlar bu kriterlere göre seçim yapıp gidebilir. Neden zenci mahallesindeki işyeri ile çok elit bi' mekanın giriş ücreti aynı olsun ki?

2-Ürün ücretleri değiştirilebilir olmalı, reel hayattaki gibi olabilir. mesela ben konyak içemem fakat bira içebilirim. Bu değiştirilebilir, konyak ücreti 1,000 $ olabilir mesela; işyeri sahibi tarafından oynanılabilir olmalı.

3-Müzikli & Müziksiz mekan olabilir. İşyerinde müzik çalabilmek için ek bir paket alabiliriz işyerini alırken ya da işyeri menüsünden bu seçeneğe ulaşabiliriz.

4-Güvenlik seçeneği değiştirilebilir olmalı, GB'deki işyerleri otomatik güvenli olabilir fakat GB olmayan bölgelerdeki işyerleri güvenli işyeri seçeneğini satın alabilir. (Bu konu geliştirilebilir)

5-Bir işyerinin müsait bir kapısı (garaj kapısı şart değil) varsa garaj koyulabilir. Mesela benim 14 İD'li departman yanındaki işyerimin otoparkı yok, dolayısıyla gelen kişilerin aracı çekilebilir. (Geliştirilebilir)

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)