Karakter Adınız: Meganluv_Jengahuff
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: İnsanların akıllarında fikir oluşturabilmek, neye göre neden bir işyerine gireceğine dair seçenekler sunabilmek adına şunları düşündüm;
1-Giriş fiyatı değiştirilebilir olmalı. Max 250 yerine 2500'e kadar olabilir. Neden?
Bölge, işyeri interioru vb. sebeplerden dolayı işyeri elitleştirilebilir, zengin&yoksul ayrımı yapılabilir ve insanlar bu kriterlere göre seçim yapıp gidebilir. Neden zenci mahallesindeki işyeri ile çok elit bi' mekanın giriş ücreti aynı olsun ki?
2-Ürün ücretleri değiştirilebilir olmalı, reel hayattaki gibi olabilir. mesela ben konyak içemem fakat bira içebilirim. Bu değiştirilebilir, konyak ücreti 1,000 $ olabilir mesela; işyeri sahibi tarafından oynanılabilir olmalı.
3-Müzikli & Müziksiz mekan olabilir. İşyerinde müzik çalabilmek için ek bir paket alabiliriz işyerini alırken ya da işyeri menüsünden bu seçeneğe ulaşabiliriz.
4-Güvenlik seçeneği değiştirilebilir olmalı, GB'deki işyerleri otomatik güvenli olabilir fakat GB olmayan bölgelerdeki işyerleri güvenli işyeri seçeneğini satın alabilir. (Bu konu geliştirilebilir)
5-Bir işyerinin müsait bir kapısı (garaj kapısı şart değil) varsa garaj koyulabilir. Mesela benim 14 İD'li departman yanındaki işyerimin otoparkı yok, dolayısıyla gelen kişilerin aracı çekilebilir. (Geliştirilebilir)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)