Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Vuram xd

Başlatan Ruelle Ghetto Dealer, 11 Aralık 2019, 11:44:40
Okunma sayısı 398 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSPD Vuram xd
« Yanıtla #10 : 11 Aralık 2019, 12:45:17 »
Satırlar dolusu cümleler kurmuştum. Hepsini seçip sildim. Çünkü yazsam bile fayda etmeyeceğinin farkındayım. Polis departmanı içindeki toplulukların ne kadar birini öldürme, birini oyundan bezdirme çabasında olduğunu hepimiz biliyoruz. Sadece insanlar bunları düzeltmek yerine polise sıkıyor. Böylesi daha eğlenceli çünkü.

LSPD bünyesinde çok uzun süre bulundum, platformdaki imajımı LSPD üzerine kurdum ve çokça yönetim gördüm. Şu an içerisinde bulunduğumuz LSPD yönetiminin bahsettiğin konular için çok ama çok fazla hassas olduğunu dile getiririm. Gerçekten şu an birliğin verdiği OOC yetki ve ayrıcalığı kötü kullanan her hangi bir üyenin atılması en fazla 1 bilemedin 2 gün sürüyor.

Eğlence arıyorsan rus rolü var  ;D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 10 Aralık 2021, 15:57
Toplam oynama: 196 gün, 18 saat
Birlik: ****ESS
« Yanıtla #11 : 11 Aralık 2019, 12:46:47 »
Oyuncuların roleplay modunda nasıl eğlendiğine biz karar veremeyiz. İsterlerse rol oynarlar, isterlerse başka bir şekilde oynarlar. Ama önemli olan bu yaptıkları olayların hepsinin kural ihlallerine, bundan çok IG alanlardan OOG alanlara taşınması. Burada roleplay modunu oynadığımızı unutan çoook fazla insan var. Örneğin silahtan korkan bir karakteri vurup bununla forumda ya da sohbet alanlarında dalga geçerek kutlayan insanlar var. Fakat gel gör ki, gerçek hayatta ellerine tabanca tutuştursan tek yapacakları şey silahı titrek elleriyle sımsıkı tutmaya çalışmaları olacak.

Dağda elinde ak ile geziyonda bizim mi haberimiz yok?

Çevrimdışı Obayana31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matt Casey Lv.18
Köken: Rus
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 01:16
Toplam oynama: 72 gün, 13 saat
« Yanıtla #12 : 11 Aralık 2019, 12:46:51 »
Rido sen bir usersin bunu sen değil yönetimin düşünmesi lazim acaba biz nerede hata yapiyoruz hangi sorunları çözmemiz lazim vs vs.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #13 : 11 Aralık 2019, 12:50:03 »
Oyuncuların roleplay modunda nasıl eğlendiğine biz karar veremeyiz. İsterlerse rol oynarlar, isterlerse başka bir şekilde oynarlar. Ama önemli olan bu yaptıkları olayların hepsinin kural ihlallerine, bundan çok IG alanlardan OOG alanlara taşınması. Burada roleplay modunu oynadığımızı unutan çoook fazla insan var. Örneğin silahtan korkan bir karakteri vurup bununla forumda ya da sohbet alanlarında dalga geçerek kutlayan insanlar var. Fakat gel gör ki, gerçek hayatta ellerine tabanca tutuştursan tek yapacakları şey silahı titrek elleriyle sımsıkı tutmaya çalışmaları olacak.

Mesela ağa birisi takıldı hemen beklediğim gibi, neden yapıyorsunuz söylesene. Böylesine saf bir konu başlığında altında bile yapıcı bir yorumda ya da eleştiride bulunmaktansa garip hareketler içerisine ben kimseye eyvallah çekmem kimseye uymam herkesten nefret ediyorum herkeste benden nefret ediyor modundasın? OOC hayatında hiç mi her hangi bir seviyeli ortamda, yüksek statülü arkadaş çevresinde ya da en basitinden olgun insanlar ile bir arada bulunmadın?

Rido sen bir usersin bunu sen değil yönetimin düşünmesi lazim acaba biz nerede hata yapiyoruz hangi sorunları çözmemiz lazim vs vs.

Yönetimi oyuncular şekillendirir. Oyuncular eksikleri yönetimin önüne getirir ve yönetim bunun için çözüm aşamasına geçiş sağlar diye düşünüyorum, bu başlığında amacı bu her hangi bir tartışma içerisine girmek ya da üstünlük kurmak, insanlara kendini kanıtlamaya çalışmak değil. Tamamiyle tek bir soru zarfı, "Neden?"

Çevrimdışı MonnyKilla

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Eylül 2020, 01:10
Toplam oynama: 56 gün, 14 saat
« Yanıtla #14 : 11 Aralık 2019, 12:54:44 »

Dağda elimde AK yok, ama güzel bir tabancam var. İstersen mesajlaşalım, fotoğrafını yollayabilirim. Oldukça şık, hatta şu anki modum ona benziyor. Fakat değinmen gereken noktanın sadece bu olduğuna inanıyorsan çok yanlış yoldasın kankam.