Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Hakkında.

Başlatan Mert1881, 28 Kasım 2019, 19:38:35
Okunma sayısı 531 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fred Nath Lv.7
Köken: Slav
Son giriş: 28 Ocak 2022, 01:46
Toplam oynama: 3 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: LSPD Hakkında.
« Yanıtla #10 : 29 Kasım 2019, 04:11:47 »
direk arayınca operatöre bağlanıp ic konuşarak olayi anlatsak o telsizden geçip işi olmayan birine söyleyebilir

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:41
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #11 : 29 Kasım 2019, 09:35:23 »
Bu konuya benzer bir konu PD'ye girmeden önce açmıştım;

Bu durumdan bir ben değil çoğu kişi şikayetçi buna gerçekten bir çözüm getirilmeli, ilk önce PD ihbar rengi değişmeli örnek veriyorum "Düşük Aciliyet"li bir ihbar geldiğinde ihbar yazıları tamamen yeşil olacak "Orta Aciliyetli" bir ihbar geldiğinde Sarı veya Mavi renkte olacak ve "Yüksek Aciliyet"li bir ihbar geldiğinde Kırmızı olacak ki ihbarlara gözümüz çarpsın bazen renginden dolayı gözümüzden kaçabiliyor.

Sonra ise benim yukarı da verdiğim linkte ki gibi bir şey getirilmesi gerekiyor ki ihbarlara herkesin gitmeye teşvik etsin, destekliyorum.
Tekrarlayayım, odaklanılması gereken konu ihbarların aciliyeti vs vs olmamalı, odaklanılması gereken konu, ihbar hattının aşırı derecede boş kullanılıp memurların yanıltılması olması. Ben hiç görmedim "Aa şurada adam öldürüyorlarmış ihbar geldi ama salla ya biz araba sürelim" diyen memuru. Zaten kovalamaca ve çatışma anları hariç fake olduğunu bile bile gidiyoruz çoğu ihbara, 10 tanesinden 3 tanesi doğrulanıyor. Buraya da örnek bırakayım bir tane;
 Gecenin 1:43'ü ve bu ihbarı alıyoruz:

Bölgede çatışma çıkıyor, düşen kişi q atıyor ve rolde q dan şikayet açıyoruz.

Şikayeti maskeli olarak açmıştım, ismi gördüğümde şunu farkettim ki adam karımı öldürüyorlar diye ihbar atıp çatıda saklanıp polise sıkıyor.
Bu tür olaylar gündüzleri daha çok yaşanıyor ve böyle devam ettikçe polisler gereksiz ihbarlara koşarken gereklilere gidemeyecekler.
kral çok iyi konuşmuşsun böyle yapan çok var il-legal birisi olarak bu konuda polisleri destekliyorum

Çevrimdışı Mert1881

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Aralık 2024, 21:28
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
« Yanıtla #12 : 01 Aralık 2019, 16:10:14 »
Departman çok masummuş gibi savunan memur arkadaşlarım acaba bunlara ne diyecek
(Videonun hemen öncesinde garajın oradaki adam silahla bize ateş etti,ben videoyu başlattım ve adı gözüksün diye yanına yaklaştım sonra hemen içeriye kaçtı ben departmana haber verdim ve gelen polis içeriye girmedi,destek çağırmadı.Sadece adam çıkınca ihbar et gelicez dedi bende bekledim adam çıkıyor bizi görünce geri giriyordu.Polise belirttim ama umurlarında olmadı)

Çevrimdışı son arzum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2024, 22:46
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Azim Quaruni Lv.25
Son giriş: 03 Temmuz 2021, 02:46
Toplam oynama: 183 gün, 18 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 04:39
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #13 : 01 Aralık 2019, 16:13:33 »
direk arayınca operatöre bağlanıp ic konuşarak olayi anlatsak o telsizden geçip işi olmayan birine söyleyebilir

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #14 : 01 Aralık 2019, 16:25:14 »
(Videonun hemen öncesinde garajın oradaki adam silahla bize ateş etti,ben videoyu başlattım ve adı gözüksün diye yanına yaklaştım sonra hemen içeriye kaçtı ben departmana haber verdim ve gelen polis içeriye girmedi,destek çağırmadı.Sadece adam çıkınca ihbar et gelicez dedi bende bekledim adam çıkıyor bizi görünce geri giriyordu.Polise belirttim ama umurlarında olmadı)

Metropolitan harici evlere giriş yapamaz, bilmediğiniz konuları çok kurcalayıp burada birliğe suç yüklemeye devam etmeyin.

Çevrimdışı Mert1881

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Aralık 2024, 21:28
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
« Yanıtla #15 : 01 Aralık 2019, 16:36:50 »

Metropolitan harici evlere giriş yapamaz, bilmediğiniz konuları çok kurcalayıp burada birliğe suç yüklemeye devam etmeyin.
O halde metropolitan'a haber verebilir değilmi?

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #16 : 01 Aralık 2019, 17:00:48 »
KOD7, KOD0, KOD9 ECHO gibi durumları sistem ayırıp atama yapamaz. Saçma, desteklemiyorum.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #17 : 05 Aralık 2019, 00:23:22 »