Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

LSPD Hakkında.

Başlatan Mert1881, 28 Kasım 2019, 19:38:35
Okunma sayısı 538 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mert1881

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Aralık 2024, 21:28
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
LSPD Hakkında.
« : 28 Kasım 2019, 19:38:35 »
Karakter Adınız: Jason Andreas
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): Oyun
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: Polis departmanı verilen ihbarlara bakmıyor,önemli olaylara 1-2 araba zor gelirken gereksiz olaylara 10-20 araba polis geliyor.İhbar sistemi geliştirilmeli;
İhbar verildiğinde o anda görevde olan polisler arasından Düşük aciliyetli olanlara 1 Orta aciliyete 2 Yüksek aciliyetli olaylarda 4-5 polis memuruna otomatik olarak atansa hem verilen ihbarlara bakılır,hem de polisler etrafta boş boş dolanmazlar

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)

Çevrimdışı Metinking

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Temmuz 2022, 16:09
Toplam oynama: 80 gün, 6 saat
Ynt: LSPD Hakkında.
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2019, 19:41:17 »
D E S T E K

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #2 : 28 Kasım 2019, 19:46:07 »
KOD7, KOD0, KOD9 ECHO gibi durumları sistem ayırıp atama yapamaz. Saçma, desteklemiyorum.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 28 Kasım 2019, 20:20:46 »
Polislerin ihbarlara gitmemesi hakkinda sikayetin var. Buraya kadar anliyorum ama bunun altinda yatan sebebi polisler yerine yalan yanlis ihbar atanlarda arasan biraz? Soyle mesela;
Bir ihbar aliyoruz kosun adami delik desik ettiler, agir catisma var gelin gibi gibi ayni anda CCTV cagrisi aliyoruz, ciddi sanoyoruz hep birlikte yoneliyoruz. Bolgeye gittigimizde fake yedigimizi anliyoruz. İste tam o anda gercek bir ihbar geldiginde herkes birinciye gittigi icin ikinci yani gercek olana hic gidilmemis gibi anlasiliyor. Bu bir defa iki drfa olan sey degil, daimi olan sey. Bunun sana kanitini bile sunarim. Polis Departmani'nda kimse mesai saatleri icinde ksfasins gore takilip dans felan etmiyor. Elimizden geldiginde yetisiyoruz. Ama ducu biraz da fake ihbarlarla polisi yaniltanlarda arayin.

Çevrimdışı Mert1881

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Aralık 2024, 21:28
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
« Yanıtla #4 : 28 Kasım 2019, 20:28:40 »
Polislerin ihbarlara gitmemesi hakkinda sikayetin var. Buraya kadar anliyorum ama bunun altinda yatan sebebi polisler yerine yalan yanlis ihbar atanlarda arasan biraz? Soyle mesela;
Bir ihbar aliyoruz kosun adami delik desik ettiler, agir catisma var gelin gibi gibi ayni anda CCTV cagrisi aliyoruz, ciddi sanoyoruz hep birlikte yoneliyoruz. Bolgeye gittigimizde fake yedigimizi anliyoruz. İste tam o anda gercek bir ihbar geldiginde herkes birinciye gittigi icin ikinci yani gercek olana hic gidilmemis gibi anlasiliyor. Bu bir defa iki drfa olan sey degil, daimi olan sey. Bunun sana kanitini bile sunarim. Polis Departmani'nda kimse mesai saatleri icinde ksfasins gore takilip dans felan etmiyor. Elimizden geldiginde yetisiyoruz. Ama ducu biraz da fake ihbarlarla polisi yaniltanlarda arayin.
İşini doğru yapanlara lafım yok ama bütün lspd aynı değil.Adamın karşısında milleti gasp ediyorlar yanlarından geçiyo müdahale ettiği yok.2 kez üst üste ihbar verdim 2-3 polis yanlarından geçti durup bakan olmadı halbuki yerde yaralılar yatıyor.

Çevrimdışı Amazon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ocak 2020, 19:55
Toplam oynama: 14 gün, 22 saat
« Yanıtla #5 : 28 Kasım 2019, 21:51:18 »
Polisler ihbarlara yönelmiyor ise %90 aktif olarak bir çatışma yaşanıyordur ve ya kovalamaca vardır. Atılan ihbarlara yönelen birisi olarak söylüyorum, bölgeye gittiğimizde olay çoktan bitmiş oluyor. Sonuç olarak direkt olarak oraya ışınlanamıyoruz ve ihbar atılana kadar bile olay bitmiş olabiliyor. Araç dışında soruşturma için araçtan iniyoruz ve "NEREDESİNİZ!!!" ve ya "FUCK THE PD!!! NEREDESİNİZ ADAMIM HE ADAMLAR KAÇTILAR!!!" tarzında cümleleri vatandaşlardan duyuyoruz. Bazen il-legal kişiler sadece DM atmak için bile ihbar veriyor. Açıkçası suç sadece bizde değil.

Çevrimdışı GorkemBaba12

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Haziran 2022, 01:00
Toplam oynama: 46 gün, 5 saat
« Yanıtla #6 : 28 Kasım 2019, 21:57:57 »
Desteklendin

Çevrimdışı Imperio

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Nisan 2025, 03:56
Toplam oynama: 90 gün, 21 saat
Son giriş: 31 Temmuz 2024, 03:47
Toplam oynama: 418 gün, 19 saat
Grace Tyler Lv.35
Son giriş: 03 Şubat 2024, 07:22
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
« Yanıtla #7 : 28 Kasım 2019, 23:49:42 »
KOD7, KOD0, KOD9 ECHO gibi durumları sistem ayırıp atama yapamaz. Saçma, desteklemiyorum.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #8 : 29 Kasım 2019, 00:48:17 »
Bu konuya benzer bir konu PD'ye girmeden önce açmıştım;

Bu durumdan bir ben değil çoğu kişi şikayetçi buna gerçekten bir çözüm getirilmeli, ilk önce PD ihbar rengi değişmeli örnek veriyorum "Düşük Aciliyet"li bir ihbar geldiğinde ihbar yazıları tamamen yeşil olacak "Orta Aciliyetli" bir ihbar geldiğinde Sarı veya Mavi renkte olacak ve "Yüksek Aciliyet"li bir ihbar geldiğinde Kırmızı olacak ki ihbarlara gözümüz çarpsın bazen renginden dolayı gözümüzden kaçabiliyor.

Sonra ise benim yukarı da verdiğim linkte ki gibi bir şey getirilmesi gerekiyor ki ihbarlara herkesin gitmeye teşvik etsin, destekliyorum.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #9 : 29 Kasım 2019, 01:02:06 »
Bu konuya benzer bir konu PD'ye girmeden önce açmıştım;

Bu durumdan bir ben değil çoğu kişi şikayetçi buna gerçekten bir çözüm getirilmeli, ilk önce PD ihbar rengi değişmeli örnek veriyorum "Düşük Aciliyet"li bir ihbar geldiğinde ihbar yazıları tamamen yeşil olacak "Orta Aciliyetli" bir ihbar geldiğinde Sarı veya Mavi renkte olacak ve "Yüksek Aciliyet"li bir ihbar geldiğinde Kırmızı olacak ki ihbarlara gözümüz çarpsın bazen renginden dolayı gözümüzden kaçabiliyor.

Sonra ise benim yukarı da verdiğim linkte ki gibi bir şey getirilmesi gerekiyor ki ihbarlara herkesin gitmeye teşvik etsin, destekliyorum.
Tekrarlayayım, odaklanılması gereken konu ihbarların aciliyeti vs vs olmamalı, odaklanılması gereken konu, ihbar hattının aşırı derecede boş kullanılıp memurların yanıltılması olması. Ben hiç görmedim "Aa şurada adam öldürüyorlarmış ihbar geldi ama salla ya biz araba sürelim" diyen memuru. Zaten kovalamaca ve çatışma anları hariç fake olduğunu bile bile gidiyoruz çoğu ihbara, 10 tanesinden 3 tanesi doğrulanıyor. Buraya da örnek bırakayım bir tane;
 Gecenin 1:43'ü ve bu ihbarı alıyoruz:

Bölgede çatışma çıkıyor, düşen kişi q atıyor ve rolde q dan şikayet açıyoruz.

Şikayeti maskeli olarak açmıştım, ismi gördüğümde şunu farkettim ki adam karımı öldürüyorlar diye ihbar atıp çatıda saklanıp polise sıkıyor.
Bu tür olaylar gündüzleri daha çok yaşanıyor ve böyle devam ettikçe polisler gereksiz ihbarlara koşarken gereklilere gidemeyecekler.