Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Zırh Hk.

Başlatan OnlyWord, 19 Kasım 2019, 19:30:13
Okunma sayısı 1768 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kaminari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ivon Mathila Lv.39
Köken: Rus
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 14:27
Toplam oynama: 491 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Zırh Hk.
« Yanıtla #40 : 20 Kasım 2019, 10:05:44 »
Devlet zaten üstün neredeyse 10 arabadan 2 si pd arabası artık. Sürekli devriye atılıyor. Bir birlik en fazla 20-25 kişi dm atmaya gidiyor ama siz bir baskına 10 araba geliyorsunuz. Arac icerisinde 3 kişi olsa ortalama  30 kişi yapar. Elinizde m4 varken düşürüp tutuklayamıyorsanız bu sizin beceriksizliğiniz.  DESTEKLEMİYORUM.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 06 Kasım 2021, 13:10
Toplam oynama: 124 gün, 10 saat
Birlik: ****ARO
« Yanıtla #41 : 20 Kasım 2019, 10:11:33 »
Destek

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Nisan 2024, 03:27
Toplam oynama: 180 gün, 23 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Ocak 2023, 21:04
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Nisan 2023, 02:45
Toplam oynama: 2 gün, 2 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 21 Ocak 2024, 07:53
Toplam oynama: 3 gün, 18 saat
« Yanıtla #42 : 20 Kasım 2019, 10:18:31 »
Şimdi şöyle birşey var bu bir oyun ve eğer ki realistik olmasını istiyorsanız, il-legal insanlarda da sniper bolluğu olmalı vb.
İl-legal ihbar verebilmeli, oyun olduğu için il-legali küçümsüyorsunuz, kötüler hep üstün olanlardır nedeni para onlarda.
Polis memurunun yıllık geliri 59.593dolar olduğu gibi, mafya bireyinin belirsiz yani daha fazla.
:)
 PD olupta desteklemiyorum
iyi günler.

Çevrimdışı PgDn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kip Trager Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Ağustos 2022, 19:41
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #43 : 20 Kasım 2019, 10:25:48 »
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #44 : 20 Kasım 2019, 10:26:35 »
Polis departmanı zaten şu anda üstün durumda. Şu an tek sıkıntı illegallerin icraat adı altında gerçeklikten uzaklaşıp 2 kişilik devriye ekibine 20-30 kişi ile saldırması. Mantıklı bir sebep olmadıktan sonra sultanlara doluşup polislere saldırmak yasaklanırsa daha iyi olur gibi. Kısaca DM nin çözümü zırhları kaldırmak değil.

Çelik yeleklere ülkemizde bile isteyen herkes ulaşabilirken Amerika gibi bir ülkede mi ulaşamayacak insanlar? Taktikal ürün satan bir mağazadan hücum yeleği satın aldıktan sonra dilerseniz içerisine kurşun geçirmez plaka satın alıp yerleştirebilirsiniz. Türkiye'de bile yapılabiliyorsa Amerika'da neden yapılamasın?

Çevrimdışı callmegod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 30 Aralık 2024, 01:27
Toplam oynama: 250 gün, 19 saat
Birlik: *****yon
Son giriş: 02 Haziran 2024, 21:50
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Son giriş: 30 Aralık 2024, 01:27
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #45 : 20 Kasım 2019, 17:02:05 »
Şimdi şöyle birşey var bu bir oyun ve eğer ki realistik olmasını istiyorsanız, il-legal insanlarda da sniper bolluğu olmalı vb.
İl-legal ihbar verebilmeli, oyun olduğu için il-legali küçümsüyorsunuz, kötüler hep üstün olanlardır nedeni para onlarda.
Polis memurunun yıllık geliri 59.593dolar olduğu gibi, mafya bireyinin belirsiz yani daha fazla.
iyi günler.

aşırı haklısın

Çevrimdışı adios al vino

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 06 Temmuz 2024, 01:27
Toplam oynama: 63 gün, 22 saat
Birlik: *****yon
Köken: Meksikan
Son giriş: 29 Haziran 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #46 : 20 Kasım 2019, 17:16:10 »
Devlet zaten üstün neredeyse 10 arabadan 2 si pd arabası artık. Sürekli devriye atılıyor. Bir birlik en fazla 20-25 kişi dm atmaya gidiyor ama siz bir baskına 10 araba geliyorsunuz. Arac icerisinde 3 kişi olsa ortalama  30 kişi yapar. Elinizde m4 varken düşürüp tutuklayamıyorsanız bu sizin beceriksizliğiniz.  DESTEKLEMİYORUM.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #47 : 20 Kasım 2019, 17:17:54 »
iyi günler.

PD'de ki memurlar silahını, aracını, benzinini, zırhlı aracını, departmanının elektriği vs. vs. daha çok şey sayabilirim bunların hepsi kendi geliriyle mi elde ediliyorlar da yazdın bu yazıyı? aksine bunları devlet temin ediyor ve lojman bile verebiliyor. Bunun silah eğitimi, yakın dövüş eğitimi, araba sürme eğitimi vs.. vs.. o yüzden kim olursa olsun devlet her daim 18 yaşındadır bu böyledir ve her zaman böyle olacaktır. O yüzden kimse devletten üstün olamaz.

Konuya gelecek olursak tamamen kalkması uyuşturucu rolünü bitirir ve aynı zamanda çok üstünlük olur o yüzden %70 temin etmeleri daha mantıklı.

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 26 Aralık 2020, 20:38
Toplam oynama: 116 gün, 18 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #48 : 20 Kasım 2019, 17:29:16 »
Aga ciddi misiniz bu konuyu açarken cidden düşünerek mi açtınız yoksa hani biraz daha üstünlük kurmaya çalışmak için falan mı? Zaten il-legal birisi her şeyini parasıyla ödeyerek alabiliyor, sen pd olabilirsin bunları bedavaya alıyorsun. Bu adam bu kadar parayı bulabiliyorsa zırhı değil de yapılabilen meslekler hakkında arge açsaydın seni desteklerdim, fakat bu arge aşırı saçma ve üstünlük kurma çabasınca olmuş. Ayrıca şöyle bir şey var, ben zamanında da bir çok kez pdye girdim çıktım, aradaki fark inanılmaz derece fazla bunu sende biliyorsun ve böyle bir konu açıyorsun. Zamanında il-legal olupta il-legal yararlı argeleri destekleyen arkadaşlarım pd'ye geçince pd argelerini destekleyip, il-legal argelerini desteklemiyor gerçekten ilginç.

Biraz eşitlikten bahsediyorsanız, tarafsız bir şekilde arge oluşturun baylar, yakışmıyor.

Çevrimdışı Ahmetq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kyree Grant Lv.18
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ocak 2022, 22:00
Toplam oynama: 64 gün, 11 saat
« Yanıtla #49 : 20 Kasım 2019, 17:35:33 »
Aga ciddi misiniz bu konuyu açarken cidden düşünerek mi açtınız yoksa hani biraz daha üstünlük kurmaya çalışmak için falan mı? Zaten il-legal birisi her şeyini parasıyla ödeyerek alabiliyor, sen pd olabilirsin bunları bedavaya alıyorsun. Bu adam bu kadar parayı bulabiliyorsa zırhı değil de yapılabilen meslekler hakkında arge açsaydın seni desteklerdim, fakat bu arge aşırı saçma ve üstünlük kurma çabasınca olmuş. Ayrıca şöyle bir şey var, ben zamanında da bir çok kez pdye girdim çıktım, aradaki fark inanılmaz derece fazla bunu sende biliyorsun ve böyle bir konu açıyorsun. Zamanında il-legal olupta il-legal yararlı argeleri destekleyen arkadaşlarım pd'ye geçince pd argelerini destekleyip, il-legal argelerini desteklemiyor gerçekten ilginç.

Biraz eşitlikten bahsediyorsanız, tarafsız bir şekilde arge oluşturun baylar, yakışmıyor.

Kocm döktürmüşsün ya +rep bu arada