Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Zırh Hk.

Başlatan OnlyWord, 19 Kasım 2019, 19:30:13
Okunma sayısı 1763 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SyrunaX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 13 Şubat 2021, 14:15
Toplam oynama: 10 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Zırh Hk.
« Yanıtla #50 : 20 Kasım 2019, 17:36:11 »
Aga ciddi misiniz bu konuyu açarken cidden düşünerek mi açtınız yoksa hani biraz daha üstünlük kurmaya çalışmak için falan mı? Zaten il-legal birisi her şeyini parasıyla ödeyerek alabiliyor, sen pd olabilirsin bunları bedavaya alıyorsun. Bu adam bu kadar parayı bulabiliyorsa zırhı değil de yapılabilen meslekler hakkında arge açsaydın seni desteklerdim, fakat bu arge aşırı saçma ve üstünlük kurma çabasınca olmuş. Ayrıca şöyle bir şey var, ben zamanında da bir çok kez pdye girdim çıktım, aradaki fark inanılmaz derece fazla bunu sende biliyorsun ve böyle bir konu açıyorsun. Zamanında il-legal olupta il-legal yararlı argeleri destekleyen arkadaşlarım pd'ye geçince pd argelerini destekleyip, il-legal argelerini desteklemiyor gerçekten ilginç.

Biraz eşitlikten bahsediyorsanız, tarafsız bir şekilde arge oluşturun baylar, yakışmıyor.

Kocm döktürmüşsün ya +rep bu arada

Çevrimdışı callmegod

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 30 Aralık 2024, 01:27
Toplam oynama: 250 gün, 19 saat
Birlik: *****yon
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Haziran 2024, 21:50
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Köken: Alman
Son giriş: 30 Aralık 2024, 01:27
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #51 : 20 Kasım 2019, 17:39:25 »
Aga ciddi misiniz bu konuyu açarken cidden düşünerek mi açtınız yoksa hani biraz daha üstünlük kurmaya çalışmak için falan mı? Zaten il-legal birisi her şeyini parasıyla ödeyerek alabiliyor, sen pd olabilirsin bunları bedavaya alıyorsun. Bu adam bu kadar parayı bulabiliyorsa zırhı değil de yapılabilen meslekler hakkında arge açsaydın seni desteklerdim, fakat bu arge aşırı saçma ve üstünlük kurma çabasınca olmuş. Ayrıca şöyle bir şey var, ben zamanında da bir çok kez pdye girdim çıktım, aradaki fark inanılmaz derece fazla bunu sende biliyorsun ve böyle bir konu açıyorsun. Zamanında il-legal olupta il-legal yararlı argeleri destekleyen arkadaşlarım pd'ye geçince pd argelerini destekleyip, il-legal argelerini desteklemiyor gerçekten ilginç.

Biraz eşitlikten bahsediyorsanız, tarafsız bir şekilde arge oluşturun baylar, yakışmıyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Mayıs 2021, 15:58
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
« Yanıtla #52 : 20 Kasım 2019, 17:40:34 »

Çevrimdışı Clever_Role

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Şubat 2020, 21:20
Toplam oynama: 20 gün, 1 saat
« Yanıtla #53 : 20 Kasım 2019, 17:42:44 »

Ağzına sağlık bilader

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #54 : 20 Kasım 2019, 18:16:59 »
Gelen her güncelleştirme polislere yönelik. MDC, skin, helikopterden sarkma vs vs. Bizim bir zırhımız var. Ek olarak en son illegali çok uzun bir zaman önce oldun. M4'ü almak için 100 OOC bakiye vermen gerekiyor. Sadece bununlada yetmiyor, IC olarakta 104000 gibi bir para vermen gerekiyor tanesi için. Ortalama 520k+100 OOC bakiye gerekiyor artık M4'ün piyasaya girmesi için. Eee bunuda hesapla bakalım, adam OOC para yatırmış o kadar para vermiş falan. 400-500'den satarsa iyi. Piyasada olan M4'ler şu anlık 190-200k onların da sonu geldi zaten. En iyi drive için silah AK-47.
AK ise dalga geçercesine 10.2 vuruyor. M4'den 5-6 daha az yani. Sekme konusunda AK fazla, mermi alma konusunda M4 daha fazla. 1 saniyede mermi attığını hesaplarsak 1 saniyede 30 damage daha fazla veriyorsun adama. Mermi konusunda 2 kat daha fazla mermi alabiliyorsun üstüne. Bunlar size yeter de artar. Ek olarak bunu herkes biliyor zırh giderse, bir çok oyuncu VIP almayı bırakır. Günlük VIP'ye 1000 kere giriliyorsa %90'ı zırh almak için giriyor. Başka bir şey için değil. Eğer biraz PD'deki 100 kişiyi değilde, illegalde olan 400-500 kişiyi düşünüyorsan mantıklı bir AR&GE değil. Gerçekçilik istiyorsan sizin RK olduktan sonra "/dolap" yazıp her şeyi saniyesinde almanız gerçekçi değil veya hastaneye gidip "/do tedavi fast rp?" "/do +" geri çatışmaya dönmeniz gerçekçi değil. İllegal olan birisi bir çatışma için kişi başı en az 40-50k parayı gözden çıkarıyorsa siz sadece 300 dolar RK parasını gözden çıkarıyorsunuz. Onu da eminim ki Hera'ya gidip "PD kazanmıyo azalt" diyip azaltmışsınızdır. Beklerim, illegale bir geçin ondan sonra demek istediğimi anlarsınız. Her şeyi Hera'ya yaptırdınız, bu artık sınır. Cidden yeter.

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
« Yanıtla #55 : 20 Kasım 2019, 18:24:19 »
Ek olarak her türlü şey size bedava. Benzin-gişe-silah-armor-araç. Sadece RK'ya para veriyorsunuz. Günlük RK paranızda maksimum 2k falandır. İllegal birisi günlük neredeyse havaya 20-30k para harcıyor. Empati kurun biraz empati. Bencil olmayın.

Çevrimdışı Amazon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ocak 2020, 19:55
Toplam oynama: 14 gün, 22 saat
« Yanıtla #56 : 20 Kasım 2019, 18:40:07 »
Merhabalar,
Herkesin ilk değindiği konu "moruk zaten pd allah olmuş" demek. Üstüne basa basa söylüyorum. Polis Departmanı zaten sizden kat ve kat üstün olacak. Bunu kabulleneceksiniz. Polisin arkasında devlet var. İllegallerin arkasında ise yalnızca arkadaşları var. Fakat illegaller(illegal adı altında bir Sultan'a dört kişi binip AK-47 kuşanan şahıslar) iki kişilik devriye aracına sanki can düşmanıymış gibi sıkıyorlar. Düşünce Fake Crash atıyorlar. İllegal kişiler hayatını yasadışı yollarla idâme ettiren kişilerdir. Her gördüğü polise sıkan demek değildir. Veya icraat adı altında sahte ihbarlarla polisleri bir yere çekip çatılardan Cuntgunla sıkmakta değil. Siz rolünüzü yapsanız, polise sadece paranızı korumak için veya onlara yakalanıp silahınızı kaybetmemek için sıksanız Polis Departmanının üstün tarafını göremeyeceksiniz. Elimizde M4 olduğunu bizde biliyoruz. Ama elimize alıp sıkmamıza fırsat vermeyen DM'ciler sayesinde M4'ü kullanamıyoruz bile. Zırh konusuna gelirsek desteklemiyorum. Yalnızca Metropolitan üyeleri daha yüksek zırha sahip olabilir. O da en fazla 125-130 olur. İyi forumlar.

Çevrimdışı Amazon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Ocak 2020, 19:55
Toplam oynama: 14 gün, 22 saat
« Yanıtla #57 : 20 Kasım 2019, 18:43:28 »
Ek olarak her türlü şey size bedava. Benzin-gişe-silah-armor-araç. Sadece RK'ya para veriyorsunuz. Günlük RK paranızda maksimum 2k falandır. İllegal birisi günlük neredeyse havaya 20-30k para harcıyor. Empati kurun biraz empati. Bencil olmayın.

Harcama o zaman dostum. Neye harcıyorsun o kadar? Gidip rolünü yap, yeri geldiğinde milleti gasp et. Hapise gidince silahın gidiyor, tekrar Deagle alınca 30k paran gider tabii ki. Sunucuda illegal rol yapanların ve şu konuya empati kurun diyen kişilerin illegal kelimesini bir kere araştırmalarını öneriyorum.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #58 : 20 Kasım 2019, 19:12:57 »
Devlet zaten üstün neredeyse 10 arabadan 2 si pd arabası artık. Sürekli devriye atılıyor. Bir birlik en fazla 20-25 kişi dm atmaya gidiyor ama siz bir baskına 10 araba geliyorsunuz. Arac icerisinde 3 kişi olsa ortalama  30 kişi yapar. Elinizde m4 varken düşürüp tutuklayamıyorsanız bu sizin beceriksizliğiniz.  DESTEKLEMİYORUM.

Bence bizim beceriksizliğimiz değil, sizin fake crash attırmanız :D

Çevrimdışı Kusarika

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vadim Montes Lv.35
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Ocak 2024, 02:21
Toplam oynama: 351 gün, 16 saat
Zeus Baranov Lv.35
Son giriş: 03 Haziran 2023, 12:08
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Wanda Allen Lv.35
Son giriş: 23 Ekim 2023, 01:57
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #59 : 20 Kasım 2019, 19:20:22 »
Zırh sadece ortadaki rekabeti sağlıyor.DM atacak olan adam yine atar hatta daha çok atar çünkü zırh yok 2 mermi ile adam düşürür.

Yapılabilir ama gereksiz bir güncelleme olur.