Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Metropolitan Hk.

Başlatan OnlyWord, 19 Kasım 2019, 19:27:12
Okunma sayısı 2455 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Metropolitan Hk.
« Yanıtla #40 : 19 Kasım 2019, 22:39:04 »
Can yükselmesi mantıksız çok üstünlük olur ama zırh yükselebilir, destekliyorum.

Can yükseltilmesini istememin sebebi sunucudaki hile kullanan oyuncular. Direkt olarak kafaya ateş ettikleri için isterse 1000 zırhımız olsun, yine de hiçbir şey fark etmeden yerde olacağız.

SWAT'da kompozit başlığı olur rolde SWAT skinlerine özel, kafa işlemeyebilir veya üç atışı da kafadan tutturursa öldürebilsin o da şöyle "1. kurşun çatlatsın, 2. kurşun kırsın, 3.sü ise kafaya gelerek öldürsün. Birde o silahtan silaha değişir tabancayla ateş ederse o sayı artabilir ama uzun namlulu silahla sıkarlarsa böyle olabilir.

Bende PD rollerini severim hatta başvurdum da PD'nin üstün olması gerekiyor da ancak PD'de her şey hazır, tam takır ama illegal rol yapanlar her şeyi kendi emeğiyle alıyor ve bu canın yükselmesi çok üstünlük sağlar. Çelik yelek olur anlarım kompozit başlığı olur anlarım ancak can üstünlük sağlamaz, aksine çok üstünlük sağlar.

Can'ın yükselmesi yerine eğer yapılması mümkünse yukarıda ki yazdığım gibi olabilir.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #41 : 19 Kasım 2019, 22:51:23 »
Spoiler:
Can yükselmesi mantıksız çok üstünlük olur ama zırh yükselebilir, destekliyorum.

Can yükseltilmesini istememin sebebi sunucudaki hile kullanan oyuncular. Direkt olarak kafaya ateş ettikleri için isterse 1000 zırhımız olsun, yine de hiçbir şey fark etmeden yerde olacağız.

SWAT'da kompozit başlığı olur rolde SWAT skinlerine özel, kafa işlemeyebilir veya üç atışı da kafadan tutturursa öldürebilsin o da şöyle "1. kurşun çatlatsın, 2. kurşun kırsın, 3.sü ise kafaya gelerek öldürsün. Birde o silahtan silaha değişir tabancayla ateş ederse o sayı artabilir ama uzun namlulu silahla sıkarlarsa böyle olabilir.

Bende PD rollerini severim hatta başvurdum da PD'nin üstün olması gerekiyor da ancak PD'de her şey hazır, tam takır ama illegal rol yapanlar her şeyi kendi emeğiyle alıyor ve bu canın yükselmesi çok üstünlük sağlar. Çelik yelek olur anlarım kompozit başlığı olur anlarım ancak can üstünlük sağlamaz, aksine çok üstünlük sağlar.

Can'ın yükselmesi yerine eğer yapılması mümkünse yukarıda ki yazdığım gibi olabilir.

Çok hoş olabilir.

Çevrimdışı erbilsengul

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2020, 01:49
Toplam oynama: 10 gün, 11 saat
« Yanıtla #42 : 19 Kasım 2019, 22:51:38 »

sadece swat diyoruz, ne bütün pd'si?

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
« Yanıtla #43 : 19 Kasım 2019, 23:21:32 »

sadece swat diyoruz, ne bütün pd'si?

Kardeş nerenle okuyorsun bende SWAT diyorum zaten PD kompozit başlığı mı takıyor da? LSPD'nin içinde ki bir birim olduğu için PD diyorum. Hayır ne yani SWAT başka bi oluşum PD başka bir oluşum mu? PD'nin içinde ki SWAT.

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #44 : 20 Kasım 2019, 00:32:51 »
yaaani sınır aşılmadıkça belirli bir zırh yükseltilebilir ancak metropolitan üyelerine çeki düzen verilmeli polisler güçlü evet ama bazende il-legal lerin kazanabilmesi lazım çok fazla önemli bir olay olmadığı müddetçe gelebilirler

Çevrimdışı Saglam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 02:26
Toplam oynama: 19 gün, 0 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 02:47
Toplam oynama: 83 gün, 10 saat
« Yanıtla #45 : 20 Kasım 2019, 00:50:56 »
Can olayı gerçekci değil, zırh artırılabilir fakat dengeyi bozmayacak şekilde. Örnek 100 Hp-150 Armor. Destekliyorum.

Çevrimdışı Clever_Role

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Şubat 2020, 21:20
Toplam oynama: 20 gün, 1 saat
« Yanıtla #46 : 20 Kasım 2019, 04:22:01 »
Armor en fazla 160 geçmeyecek şekilde can ise 110 olarak ayarlanabilir swat'sın diye god power'ın olacak diye birşey yok.

Çevrimdışı CagatayDmrc58

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Mart 2023, 10:03
Toplam oynama: 146 gün, 5 saat
« Yanıtla #47 : 20 Kasım 2019, 04:50:23 »
PD'yim ama ne yazık ki desteklemiyorum. İl-legalleri fazla aşşağı çeker. Bundan önce /q ve bilerek crash atanlara önlem gelmeli. İl-legallerin zırhı maks 50 olabilir.

Çevrimdışı Gagnos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 21 Kasım 2019, 02:13
Toplam oynama: 1 gün, 5 saat
Birlik: **mar
« Yanıtla #48 : 20 Kasım 2019, 05:04:11 »
Armor: 160
Life: 110

OnlyWord doğru bir konuya değinmiş. Gerçekten Metropolitan içerisinde böyle bir sistem getirilirse hem daha uygun, hem daha realistik olacaktır. Oyuncular tabii ki bu açıyla bakmayacak ancak 'Metropolitan' denildiği zaman bir ağırlık oluşacak. Bunun sağlanması ve gerçekten değere binebilmesi için kesinlikle gelmesi gereken öncü sistemlerdendir.
Bu hale getirilir ise gerçekten muazzam olur, destekliyorum.

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02