Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Metropolitan Hk.

Başlatan OnlyWord, 19 Kasım 2019, 19:27:12
Okunma sayısı 2417 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Ynt: Metropolitan Hk.
« Yanıtla #60 : 21 Kasım 2019, 00:10:56 »
zırh maks 150 gerisi boş

Önceden de söylediğim gibi, isterseniz 1000 armor verilsin. Karşımıza hile kullanan bir oyuncu geldiğinde hiçbir şey değişmeden yine 2 saniye içerisinde yere düşüyoruz.

Kardeşim bu kadar illegalden destek alıyorsun hala "karşıma hile kullanan bir oyuncu geldiğinde" vs diye konuşuyorsun. Sanki bu sunucuda PD Tanrı'nın lütfu, PD olmayanlar Tanrı'nın belası. Ne kadar dert oldu size bu illegal rol yapanlar ya.

İllegal rol yapan kişiler ile hiçbir derdim yok. İllegal rolü silah alıp birilerine sıkmak sanan kişiler ile derdim var.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #61 : 21 Kasım 2019, 00:12:03 »
Aradığım AR-GE'lerden birisi

**ÇABUK PD ALLAH OLDU DİYENLER GELMEDEN DESTEK**

genelde il legal birlikler hiç SWAT'dan korkmuyorlar. Şöyle düşünecede gelir "Şimdi bunların zırhları fazla ben bunlara sıkmayayım en iyisi" PD'de rollerini yapmış olur tekrardan destek.

Metropolitan da rol olduğunu mu sanıyorsun? Eski üyesiyim ve alayına DM için olan bir şey. Saha içerisinde, kalkınmalar her ne kadar az olsa da ki bunun yapabileceğini Patrol Unit dahi yapabilir. Bu zaman zaafında çıkarıp, DM atıyorlar. Saçma Desteklemiyorum

Forumu daha detaylı incelemeni tavsiye ederim.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=78608.0

Çevrimdışı #Karaeski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Ağustos 2024, 02:13
Toplam oynama: 129 gün, 3 saat
« Yanıtla #62 : 21 Kasım 2019, 00:23:41 »
Ketçap mayonez de olsun mu?

Çevrimdışı adios al vino

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 06 Temmuz 2024, 01:27
Toplam oynama: 63 gün, 22 saat
Birlik: *****yon
Köken: Meksikan
Son giriş: 29 Haziran 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #63 : 21 Kasım 2019, 03:21:11 »
Ketçap mayonez de olsun mu?
Tam oturmuş aS:Fas:asdG.ADASF

Çevrimdışı Clever_Role

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Şubat 2020, 21:20
Toplam oynama: 20 gün, 1 saat
« Yanıtla #64 : 21 Kasım 2019, 07:33:56 »
zırh maks 150 gerisi boş

Önceden de söylediğim gibi, isterseniz 1000 armor verilsin. Karşımıza hile kullanan bir oyuncu geldiğinde hiçbir şey değişmeden yine 2 saniye içerisinde yere düşüyoruz.

Kardeşim bu kadar illegalden destek alıyorsun hala "karşıma hile kullanan bir oyuncu geldiğinde" vs diye konuşuyorsun. Sanki bu sunucuda PD Tanrı'nın lütfu, PD olmayanlar Tanrı'nın belası. Ne kadar dert oldu size bu illegal rol yapanlar ya.

İllegal rol yapan kişiler ile hiçbir derdim yok. İllegal rolü silah alıp birilerine sıkmak sanan kişiler ile derdim var.
Bizzat 7.5 ay illegal rp'si yapmış biri olarak toz silah piyasa altı araç satan biri olarak söylüyorum bilader hile kullanan adama denk gelirsen ss al şikayetini aç c-ban ve mac ban yesin onun dışında kompozit kask ve 160 armor + 110 hp olabilir onun dışı god power+power gaming olur swatsın diye god olacaksın gibi birşey yok zaten biz ak deagle gibi silahlarla sıkıyorsak m4 sniper olarak karşılık veriyorsunuz zaten mesai başında devlet çalışanı olduğunuzdan rk edilseniz bile hafıza kaybı yaşamıyorsunuz zaten illegalden bütçe ekipman kural ve sistem olarak üstünsünüz o yüzden şu illegal rpleri pd olduktan sonra argelerde güçsüzleştirmeye çalışmayın arge'lerinizi tarafsız şekilde açın

Çevrimdışı timeformurder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2023, 15:39
Toplam oynama: 139 gün, 15 saat
« Yanıtla #65 : 21 Kasım 2019, 11:58:49 »
Can bitiyor gidip 2 saniyede ağrı kesici için geri geliyorsun. Beş dakika önce rk ettiğin polisin gelip seni tutuklaması ayrı bir olay zaten. DESTEKLEMİYORUM.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
« Yanıtla #66 : 21 Kasım 2019, 12:45:19 »
pdnin üstün olmasını istiyorsunuz eyvallah reddeden yok da illegalden zaten kat kat üstünsünüz 3 kat can 150 zırh ne? allah mısınız cidden soruyorum?
"üstün olsak kimse ateş açmayı göze alamaz" zaten sultana doluşup drive atanlar bunun bir tdm sunucusu olduğunu düşünüyor. birkaç kendini bilmez yasaklanması gereken dmci yüzünden biz niye etkileneceğiz? sunucuda en son silahlı çatışmaya 1 ay önce girdim, polisle en son neredeyse 1 yıl önce çatıştım. bizim günahımız ne?
yarım yıldan uzun süre ben de polis rolü yaptım. hiçbir zaman arge açıp da "bize sıkıyorlar, bizi düşürüyorlar, bunu yapamamaları lazım, bizi allah yapın" demedim. üstelik ben polis rolü yaparken yüzde 10 zırh ile geziyorduk, silahlarımızın mermisi de illegaller ile hemen hemen aynıydı. üstünlüğünüzü kullanamıyorsunuz diye diğerlerini iyice kısmak hoş değil. bakın üstte fazlasıyla anlatılmış. m4'ün mermisi ak'den fazla, m4 daha az sekiyor, m4 daha fazla hasar veriyor, sniperınız var, helikopterdir zırhlı araçtır silahtır her şeyi sunucu sağlıyor. bakın araçları falan geçiyorum, basit bir illegal rol yapan oyuncu vip değilse bir ak almak için iki saat takla atıyor. ne zaman polis rolü yapsam çelik yelek ve ağır silah kullanımı yasak oldu. 4'e 2 çatışmaya girsek bile kullanamıyorduk karşı taraf ağır silah kullanmadıkça. sizi ne zaman görsem yelek+m4 geziyorsunuz zaten.
hile açıp sağa sola sebepsizce sıkan daha sonra da keybinledikleri q'ye basan oyuncuların birer birer tespit edilip yasaklanmasını talep etmek pd ilah olsun argesinden daha uygun.

Çevrimdışı XmaxD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 10 Mayıs 2020, 17:39
Toplam oynama: 135 gün, 17 saat
« Yanıtla #67 : 21 Kasım 2019, 13:23:06 »
150 can az sen onu 5k falan yap tankla gel

Ya adam örnek vermis ne boş insansin.

Çevrimdışı Clever_Role

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Şubat 2020, 21:20
Toplam oynama: 20 gün, 1 saat
« Yanıtla #68 : 21 Kasım 2019, 13:44:37 »
pdnin üstün olmasını istiyorsunuz eyvallah reddeden yok da illegalden zaten kat kat üstünsünüz 3 kat can 150 zırh ne? allah mısınız cidden soruyorum?
"üstün olsak kimse ateş açmayı göze alamaz" zaten sultana doluşup drive atanlar bunun bir tdm sunucusu olduğunu düşünüyor. birkaç kendini bilmez yasaklanması gereken dmci yüzünden biz niye etkileneceğiz? sunucuda en son silahlı çatışmaya 1 ay önce girdim, polisle en son neredeyse 1 yıl önce çatıştım. bizim günahımız ne?
yarım yıldan uzun süre ben de polis rolü yaptım. hiçbir zaman arge açıp da "bize sıkıyorlar, bizi düşürüyorlar, bunu yapamamaları lazım, bizi allah yapın" demedim. üstelik ben polis rolü yaparken yüzde 10 zırh ile geziyorduk, silahlarımızın mermisi de illegaller ile hemen hemen aynıydı. üstünlüğünüzü kullanamıyorsunuz diye diğerlerini iyice kısmak hoş değil. bakın üstte fazlasıyla anlatılmış. m4'ün mermisi ak'den fazla, m4 daha az sekiyor, m4 daha fazla hasar veriyor, sniperınız var, helikopterdir zırhlı araçtır silahtır her şeyi sunucu sağlıyor. bakın araçları falan geçiyorum, basit bir illegal rol yapan oyuncu vip değilse bir ak almak için iki saat takla atıyor. ne zaman polis rolü yapsam çelik yelek ve ağır silah kullanımı yasak oldu. 4'e 2 çatışmaya girsek bile kullanamıyorduk karşı taraf ağır silah kullanmadıkça. sizi ne zaman görsem yelek+m4 geziyorsunuz zaten.
hile açıp sağa sola sebepsizce sıkan daha sonra da keybinledikleri q'ye basan oyuncuların birer birer tespit edilip yasaklanmasını talep etmek pd ilah olsun argesinden daha uygun.
Resmen benim içimi dökmüşssün bilader eline sağlık

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav