pdnin üstün olmasını istiyorsunuz eyvallah reddeden yok da illegalden zaten kat kat üstünsünüz 3 kat can 150 zırh ne? allah mısınız cidden soruyorum?
"üstün olsak kimse ateş açmayı göze alamaz" zaten sultana doluşup drive atanlar bunun bir tdm sunucusu olduğunu düşünüyor. birkaç kendini bilmez yasaklanması gereken dmci yüzünden biz niye etkileneceğiz? sunucuda en son silahlı çatışmaya 1 ay önce girdim, polisle en son neredeyse 1 yıl önce çatıştım. bizim günahımız ne?
yarım yıldan uzun süre ben de polis rolü yaptım. hiçbir zaman arge açıp da "bize sıkıyorlar, bizi düşürüyorlar, bunu yapamamaları lazım, bizi allah yapın" demedim. üstelik ben polis rolü yaparken yüzde 10 zırh ile geziyorduk, silahlarımızın mermisi de illegaller ile hemen hemen aynıydı. üstünlüğünüzü kullanamıyorsunuz diye diğerlerini iyice kısmak hoş değil. bakın üstte fazlasıyla anlatılmış. m4'ün mermisi ak'den fazla, m4 daha az sekiyor, m4 daha fazla hasar veriyor, sniperınız var, helikopterdir zırhlı araçtır silahtır her şeyi sunucu sağlıyor. bakın araçları falan geçiyorum, basit bir illegal rol yapan oyuncu vip değilse bir ak almak için iki saat takla atıyor. ne zaman polis rolü yapsam çelik yelek ve ağır silah kullanımı yasak oldu. 4'e 2 çatışmaya girsek bile kullanamıyorduk karşı taraf ağır silah kullanmadıkça. sizi ne zaman görsem yelek+m4 geziyorsunuz zaten.
hile açıp sağa sola sebepsizce sıkan daha sonra da keybinledikleri q'ye basan oyuncuların birer birer tespit edilip yasaklanmasını talep etmek pd ilah olsun argesinden daha uygun.