Şu Videoyu atan akıllı arkadaş , Her Boka Dm diyip adamların hepsini hapis atıyor , DM'den hapis atacaksan adamlara niye ateş ediyorsun niye düşünce hapis atıyorsun , İcraat diyor bok herife bak admin olmasa bir bok yapamıyacak adamlara icraat diye geçiniyor.
konuyu bilmeden ne atlıyorsun, swat eğitimi yaparken sıktılar jail yediler. boş dikkat çekmek için olay çıkarma şurda
ajsjsjajdj bu adam komik kanka ksjkajdje laflara bak, agla agla. Yukarida ciddi olmadigimi belirtmistim ama iq ile alakali sorunumuz var anladim abi, devam et boyle komiksin akdjwjwjsj. Ayrica ben kimseyi hapse felan atacak yetkide degilim, yonetimdekiler yapiyor, DMe canli sahit oldular 
2. defa ekleme yapıyorum DMin tek kaniti bendeydi o yuzden evet benim icraatim olacak tabii ki 
Şu Videoyu atan akıllı arkadaş , Her Boka Dm diyip adamların hepsini hapis atıyor , DM'den hapis atacaksan adamlara niye ateş ediyorsun niye düşünce hapis atıyorsun , İcraat diyor bok herife bak admin olmasa bir bok yapamıyacak adamlara icraat diye geçiniyor.
konuyu bilmeden ne atlıyorsun, swat eğitimi yaparken sıktılar jail yediler. boş dikkat çekmek için olay çıkarma şurda
Komik diyor , Salağa bak ağla diyor , Sana yetkin var diyen olmadı yetkililer olmasa bir bok yapamıyacaksınız dedimde tabi o kafayla bunu anlamakta zorlanırsın ve Dediğimi Espiri olarak anlamak Ve Sonra IQ he okey , Ve Bunu İcraat diye atan tek aptal sensin yapacak bir şey yok salaksın olum ,
Ve Thejaxey Dikkat çekmek için olay çıkarma demişsin , Videoyu çeken salak niye paylaşıyor o halde amacı ne acaba dikkat çekmek değilmi ,