Arkadaşlar, ben 5 gün sonra geliyorumda bazı konular hakkında konuşmak isterim şimdi eskiden Youtube adlı sitenin arama yerine rina rp yazdığımda genelde il-legallerin icraat videoları çıkıyordu bu aralar arattığımda ise polis icraat görüyorum il-legal icraat videoları sönmüş pd yükselmiş gibi hissettim icraat diyip video atmak zaten ayrı bir saçmalık zaten ancak... yani pek fazla bir şey diyemiyorum
örnek videolardır daha fazlasınıda bulabilirsiniz yani burada kötü bir şey yok herkes özgür ancak beni düşündürdü küfürsüz bir şekilde tartışabiliriz bence.
Tamamen troll amaçlı, hiçbir ciddiyetle "İcraatler" yazmadım, dün yediğimiz DM'den sonra bir icraat videosu gelecekti buna net eminim, arkadaşlar failleyince ironi yapmak istedim, Çağatay'ın videosu da aynı şekilde troll, ciddiyet barındırmıyor, tam tersine ironi amaçlı. İcraatler denilen seyin bir suru dm anlarinin bir araya gelinerek olusturulmus "Nasil DM atilir" videosu oldugunu, sacma sapan bir hareket oldugunu tum departman biliyor.