Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Meslekler HK. (CR) Önerisi

Başlatan Reynolds00, 16 Kasım 2019, 14:45:07
Okunma sayısı 860 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Aralık 2022, 22:01
Toplam oynama: 20 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Meslekler HK. (CR) Önerisi
« : 16 Kasım 2019, 14:45:07 »
Karakter Adınız: (Nicholas Towensky)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın:
(Oyunda şunu farkettim sırf "hızlı yetiştirebilmek ve hızlı para kazanmak için sağa, sola çarparak dikkatsiz bir şekilde araçları sürenler var" bunu bir kaç kişi değil oyunda ki çoğu kısmı yapmaktadır. Bütün araçlar da aynı şekilde meslek araçların da dahil hasar kısmı var. Demek istediğim eğer bir malı götürürken "aracında 0 hasarla" teslim ederse aldığı paradan ekstra para alsın böylece millet fazla para kazanmak için dikkatli ve güzel sürecektir.

Bunun bize ne yararı olacak? derseniz ise hemen cevaplıyayım oyunda CR'nin önüne geçilmiş olacak ve oyunda meslekleri yapmayan kimse yoktur. Hemen hemen herkes bu meslekleri belli süre yapmıştır. Mesleklerde kendisinin olmayan aracını ne kadar düzgün kullanırsa şahsi aracını da bir o kadar daha temiz kullanacaktır.)

AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.:
(Bunları çekmek zor olmadı. İki gezdim taş çatlasın 5 dakika da bu resimleri bulabiliyorsam siz düşünün, Para kazanmak için nasıl dikkatsiz gittiklerini normal de kural ihlali ama maalesef önüne geçilmiyor ama bu şekilde bir sistem yaparsanız herkes fazla para kazanmak için mecbur dikkatli gitmek zorunda kalacaklar.
http://i.hizliresim.com/odWmE7.png
http://i.hizliresim.com/VQn7EP.png
http://i.hizliresim.com/nb6DER.png
http://i.hizliresim.com/va2DZp.png )

Çevrimdışı Imperio

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Nisan 2025, 03:56
Toplam oynama: 90 gün, 21 saat
Son giriş: 31 Temmuz 2024, 03:47
Toplam oynama: 418 gün, 19 saat
Grace Tyler Lv.35
Son giriş: 03 Şubat 2024, 07:22
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
Ynt: Nicholas Towensky Meslekler hk. Önerisi
« Yanıtla #1 : 16 Kasım 2019, 16:01:14 »
Gereksiz, troller gelip çarpar.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 16 Kasım 2019, 16:37:26 »

Dostum, bunu bende düşündüm ancak bunun önlemini de "fraps, kanıtla" her türlü kanıtlarsın, açarsın şikayetini olur biter. (Bu zaten nadir olur, çünkü diğer meslek çalışanları da 0 hasarla götürmeye çalışacağı için çarpamazlar)

Ayrıca bunu düşündüğüm için sistem önerimi aldığı para kesilmesi açısından değil "EKSTRA paranın kesilmesi"nden bahsediyorum. Yani kısacası başkası çarpsa da yine kendi parasını alacak ama ekstra parayı alamayacak veya hasara göre ekstra alacağı para kesilecek.

(Öyle bir şey de zaten fren yaparlarsa fazla hasar almadan kurtarırlar.)

Olaya pozitif tarafından bakarsak eğer;
En azından düzgün sürmeyenler bu sistem sayesinde düzgün sürmeye özen gösterecek.

Ben sana örnek vereyim "hızlı para kazanmak için sürüyor önünde kim var bakmıyor." örneğin;"obje, insan, araba, geçiş sistemi vs. ne olursa hız kesmeden gidiyor, çarpıyor." (Amaç ise hızlı para kazanmak.)

Bunların önlerine kurallarla geçilmiyor oyunda 500 küsür kişi var hangi biri bu kurala uyacak ki?
Ancak düzgün sürmesi ödülle olursa uyarlar. Eğer farkındaysanız millet para kazanmak için "%40'ı kumarhane de %30'u da meslekler de para kazanmaya çalışıyorlar, geri kalanı da rol yapıyor." böyle bir sistem gelirse eğer adım gibi eminim ki düzgün sürme olasılığı %90 yükselecek.

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:17
Toplam oynama: 422 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2024, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:16
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 16 Kasım 2019, 19:39:32 »
Zırhlı araçlar var, kendi aracında pek önemsiz olur ama normal araç olarak örneğin çimento aracı ve taşımacılıkta ki oyunun verdiği araçta gelebilir, mantıklı destekliyorum.

Çevrimdışı S W I N T E R

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ekim 2022, 15:54
Toplam oynama: 96 gün, 19 saat
Köken: Rus
Son giriş: 30 Ekim 2022, 00:47
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2019, 10:13:58 »
Zırhlı araçlar var, kendi aracında pek önemsiz olur ama normal araç olarak örneğin çimento aracı ve taşımacılıkta ki oyunun verdiği araçta gelebilir, mantıklı destekliyorum.

Çevrimdışı Reynolds00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Meslekler HK. (CR) Önerisi
« Yanıtla #5 : 23 Kasım 2019, 15:52:01 »
Swinter, ogii

Bu sistem için "Flatbed" gibi kendi şahsi araçlar da zırhlanma kalkabilir. Zırhlı yapanlara parası geri verilebilir ve böylece bu sistem herkes için kullanılabilir hale getirilebilir. Ancak böyle olmazsa ise Meslekler üzerinde CR'nin biteceği yoktur.

Çevrimdışı A.N.R.T.L

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hades Lorey Lv.22
Son giriş: 24 Nisan 2023, 12:57
Toplam oynama: 103 gün, 17 saat
Son giriş: 29 Mart 2023, 22:37
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 24 Kasım 2019, 13:24:59 »
Mesela tırcılık 0 hasarla mal götürünce 250 para ekstra versin mantıklı ve meslek aracları sazan gibicr atıyor ss alamıyoruz elimiz f8 hazır deilya her zaman cr atmanın cezasını arttırısanız artık cr atmazlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Falconn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2021, 18:02
Toplam oynama: 57 gün, 18 saat
« Yanıtla #7 : 24 Kasım 2019, 13:57:42 »

Dostum, bunu bende düşündüm ancak bunun önlemini de "fraps, kanıtla" her türlü kanıtlarsın, açarsın şikayetini olur biter. (Bu zaten nadir olur, çünkü diğer meslek çalışanları da 0 hasarla götürmeye çalışacağı için çarpamazlar)

Ayrıca bunu düşündüğüm için sistem önerimi aldığı para kesilmesi açısından değil "EKSTRA paranın kesilmesi"nden bahsediyorum. Yani kısacası başkası çarpsa da yine kendi parasını alacak ama ekstra parayı alamayacak veya hasara göre ekstra alacağı para kesilecek.

(Öyle bir şey de zaten fren yaparlarsa fazla hasar almadan kurtarırlar.)

Olaya pozitif tarafından bakarsak eğer;
En azından düzgün sürmeyenler bu sistem sayesinde düzgün sürmeye özen gösterecek.

Ben sana örnek vereyim "hızlı para kazanmak için sürüyor önünde kim var bakmıyor." örneğin;"obje, insan, araba, geçiş sistemi vs. ne olursa hız kesmeden gidiyor, çarpıyor." (Amaç ise hızlı para kazanmak.)

Bunların önlerine kurallarla geçilmiyor oyunda 500 küsür kişi var hangi biri bu kurala uyacak ki?
Ancak düzgün sürmesi ödülle olursa uyarlar. Eğer farkındaysanız millet para kazanmak için "%40'ı kumarhane de %30'u da meslekler de para kazanmaya çalışıyorlar, geri kalanı da rol yapıyor." böyle bir sistem gelirse eğer adım gibi eminim ki düzgün sürme olasılığı %90 yükselecek.
2 saatlik videolar mı çekeceğiz? Onun yerine sunucuyu bırakırım kardeşim. Boşu boşuna alan kaybı. Herkesin bilgisayarında çokça alan yok. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #8 : 28 Kasım 2019, 06:54:59 »
Desteklemiyorum inadına çarpanlar türer bu seferde.

Çevrimdışı KET

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2022, 16:49