Gereksiz, troller gelip çarpar.
Dostum, bunu bende düşündüm ancak bunun önlemini de "fraps, kanıtla" her türlü kanıtlarsın, açarsın şikayetini olur biter. (
Bu zaten nadir olur, çünkü diğer meslek çalışanları da 0 hasarla götürmeye çalışacağı için çarpamazlar)
Ayrıca bunu düşündüğüm için sistem önerimi
aldığı para kesilmesi açısından değil "EKSTRA paranın kesilmesi"nden bahsediyorum. Yani kısacası başkası çarpsa da yine kendi parasını alacak ama ekstra parayı alamayacak veya hasara göre ekstra alacağı para kesilecek.
(Öyle bir şey de zaten fren yaparlarsa fazla hasar almadan kurtarırlar.)
Olaya pozitif tarafından bakarsak eğer;
En azından düzgün sürmeyenler bu sistem sayesinde düzgün sürmeye özen gösterecek.Ben sana örnek vereyim "hızlı para kazanmak için sürüyor önünde kim var bakmıyor." örneğin;"obje, insan, araba, geçiş sistemi vs. ne olursa hız kesmeden gidiyor, çarpıyor." (Amaç ise hızlı para kazanmak.)Bunların önlerine kurallarla geçilmiyor oyunda 500 küsür kişi var hangi biri bu kurala uyacak ki?
Ancak düzgün sürmesi ödülle olursa uyarlar. Eğer farkındaysanız millet para kazanmak için "%40'ı kumarhane de %30'u da meslekler de para kazanmaya çalışıyorlar, geri kalanı da rol yapıyor." böyle bir sistem gelirse eğer adım gibi eminim ki düzgün sürme olasılığı %90 yükselecek.