Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SİLİNSİN

Başlatan SayınBüyük, 15 Kasım 2019, 23:36:09
Okunma sayısı 1534 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
tanıtımınıza kişisel roller atmamalısınız, birlik tanıtımı bölümündeyiz. birliği alakadar eden roller atmalısınız.
üstte de denildiği gibi tanıtım çok basit kaçmış ve photoshoptan yapılması kötü olmuş. bbcodea ayarlayın bence.

Çevrimdışı Versius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vheco Werd Lv.21
Köken: Yunan
Son giriş: 27 Aralık 2021, 00:22
Toplam oynama: 74 gün, 3 saat
tanıtımınıza kişisel roller atmamalısınız, birlik tanıtımı bölümündeyiz. birliği alakadar eden roller atmalısınız.
üstte de denildiği gibi tanıtım çok basit kaçmış ve photoshoptan yapılması kötü olmuş. bbcodea ayarlayın bence.
Tanıtım gayet hoş ve net basit kaçmıştan kastın ne anlayamadım daha iyisini sizler yapabilirsiniz.

Çevrimdışı SayınBüyük

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Mart 2022, 22:09
Toplam oynama: 147 gün, 18 saat

Çevrimdışı LORDXUNEITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2023, 22:56
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ******TTI
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 22:15
Toplam oynama: 80 gün, 11 saat
Tanıtım gayet hoş ve net basit kaçmıştan kastın ne anlayamadım daha iyisini sizler yapabilirsiniz.
daha iyisini yaptık zaten, arşivde ve aktif olan iki tanıtımıma da bakabilirsiniz. müsait olamadığımdan detayları yazamamıştım, şimdi açıklayayım.
fotoğraflardan başlayayım, herkesin kullandığı klasik fotoğrafları kullanmışsınız. arşivden 100 birlik açsak en az 3-4 tanesinde aynı fotoğraf çıkar. en az. fotoğrafların boyutu birbiri ile orantısız. ayrıca tanıtımdaki yazıyı photoshop ile beraber eklediğiniz için 1920x1080 monitörde fotoğraflar piksel piksel oluyor. yazı demişken, font seçiminiz güzel olmamış. orijinal fontu kullanabilirdiniz. ayrıca yine photoshoptan yazıyı eklediğiniz için kötü durmuş. bbcode bu günler için var. tanıtımda yazım hatası çok fazla olmasa da noktalama işaretleri çok eksik olmuş. yazılar birbirine bağlanmadığı için yine kötü duruyor. siyah arkaplanın modası geçti. kuralları bırakın üyeleriniz icde öğrensin, yine aynı şekilde kurallar tanıtıma eklenmez. rütbelerin tanımını yapmanıza gerek yok, boşa yer kaplıyor. yıllar önce modası geçti. rütbelerin anlamını bilmeyen kaldıysa da öğretebilirsiniz. birlik tanıtımlarına ekran görüntülerini adabına göre atmıyorsunuz. kişisel roller atılmış hep. eğer kişisel roller birlik tanıtımına atılabiliyor olsaydı 3 hafta içerisinde ben kendi tanıtımımı en az 200 sayfa yapardım. birliği alakadar eden rolleri tanıtıma atın. karakterleriniz ani duygu patlaması yaşamıyorsa veya deli rolü yapmıyorsanız kendi kendine konuşturmayın. zengin karakterin gidip bir şeyi çaldığının rolünü atması çok saçma olmuş. hadi diyelim araç hırsızlığı yapıyor, büyük araçları falan çalıyor. akü çalma rolü atmışsınız tanıtıma, aküyü sattığınızda karakterinizin aracının vergisini bile karşılayamıyor. rus konsepti alışılmış bir konsept oldu artık. herkes rus mafyası açıyor, çeşitlilik deneyebilirdiniz.
geliştirilmesi gereken çok yer var gibi görünüyor ama henüz birlikle alakalı rol yapmadığınız için bir şey diyemeyeceğim. başarılar.

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ocak 2025, 23:33
Toplam oynama: 230 gün, 19 saat
Son giriş: 24 Ocak 2023, 00:50
Toplam oynama: 4 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Ocak 2023, 21:41
Toplam oynama: 9 gün, 2 saat
daha iyisini yaptık zaten, arşivde ve aktif olan iki tanıtımıma da bakabilirsiniz. müsait olamadığımdan detayları yazamamıştım, şimdi açıklayayım.
fotoğraflardan başlayayım, herkesin kullandığı klasik fotoğrafları kullanmışsınız. arşivden 100 birlik açsak en az 3-4 tanesinde aynı fotoğraf çıkar. en az. fotoğrafların boyutu birbiri ile orantısız. ayrıca tanıtımdaki yazıyı photoshop ile beraber eklediğiniz için 1920x1080 monitörde fotoğraflar piksel piksel oluyor. yazı demişken, font seçiminiz güzel olmamış. orijinal fontu kullanabilirdiniz. ayrıca yine photoshoptan yazıyı eklediğiniz için kötü durmuş. bbcode bu günler için var. tanıtımda yazım hatası çok fazla olmasa da noktalama işaretleri çok eksik olmuş. yazılar birbirine bağlanmadığı için yine kötü duruyor. siyah arkaplanın modası geçti. kuralları bırakın üyeleriniz icde öğrensin, yine aynı şekilde kurallar tanıtıma eklenmez. rütbelerin tanımını yapmanıza gerek yok, boşa yer kaplıyor. yıllar önce modası geçti. rütbelerin anlamını bilmeyen kaldıysa da öğretebilirsiniz. birlik tanıtımlarına ekran görüntülerini adabına göre atmıyorsunuz. kişisel roller atılmış hep. eğer kişisel roller birlik tanıtımına atılabiliyor olsaydı 3 hafta içerisinde ben kendi tanıtımımı en az 200 sayfa yapardım. birliği alakadar eden rolleri tanıtıma atın. karakterleriniz ani duygu patlaması yaşamıyorsa veya deli rolü yapmıyorsanız kendi kendine konuşturmayın. zengin karakterin gidip bir şeyi çaldığının rolünü atması çok saçma olmuş. hadi diyelim araç hırsızlığı yapıyor, büyük araçları falan çalıyor. akü çalma rolü atmışsınız tanıtıma, aküyü sattığınızda karakterinizin aracının vergisini bile karşılayamıyor. rus konsepti alışılmış bir konsept oldu artık. herkes rus mafyası açıyor, çeşitlilik deneyebilirdiniz.
geliştirilmesi gereken çok yer var gibi görünüyor ama henüz birlikle alakalı rol yapmadığınız için bir şey diyemeyeceğim. başarılar.
O              K.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ağustos 2020, 00:50
Toplam oynama: 89 gün, 1 saat
Crew rollerini sizden görmek istiyoruz, belki bi şans

Çevrimdışı dissey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:03
Toplam oynama: 137 gün, 0 saat

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ağustos 2020, 00:50
Toplam oynama: 89 gün, 1 saat
Crew rollerini sizden görmek istiyoruz, belki bi şans
sen mobster  rolu yap berke
illegal böyle giderse yapmıcağım gibi..

Çevrimdışı GIDI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 12:48
Toplam oynama: 171 gün, 1 saat
Birlik: ****** *** *020
mafya olup zenci gibi rol yapmamanızı tavsiye ederim, umarım düşündüğüm gibi bir birlik olmaz.

Çevrimdışı dissey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:03