tanıtımınıza kişisel roller atmamalısınız, birlik tanıtımı bölümündeyiz. birliği alakadar eden roller atmalısınız.
üstte de denildiği gibi tanıtım çok basit kaçmış ve photoshoptan yapılması kötü olmuş. bbcodea ayarlayın bence.
Tanıtım gayet hoş ve net basit kaçmıştan kastın ne anlayamadım daha iyisini sizler yapabilirsiniz.
daha iyisini yaptık zaten, arşivde ve aktif olan iki tanıtımıma da bakabilirsiniz. müsait olamadığımdan detayları yazamamıştım, şimdi açıklayayım.
fotoğraflardan başlayayım, herkesin kullandığı klasik fotoğrafları kullanmışsınız. arşivden 100 birlik açsak en az 3-4 tanesinde aynı fotoğraf çıkar. en az. fotoğrafların boyutu birbiri ile orantısız. ayrıca tanıtımdaki yazıyı photoshop ile beraber eklediğiniz için 1920x1080 monitörde fotoğraflar piksel piksel oluyor. yazı demişken, font seçiminiz güzel olmamış. orijinal fontu kullanabilirdiniz. ayrıca yine photoshoptan yazıyı eklediğiniz için kötü durmuş. bbcode bu günler için var. tanıtımda yazım hatası çok fazla olmasa da noktalama işaretleri çok eksik olmuş. yazılar birbirine bağlanmadığı için yine kötü duruyor. siyah arkaplanın modası geçti. kuralları bırakın üyeleriniz icde öğrensin, yine aynı şekilde kurallar tanıtıma eklenmez. rütbelerin tanımını yapmanıza gerek yok, boşa yer kaplıyor. yıllar önce modası geçti. rütbelerin anlamını bilmeyen kaldıysa da öğretebilirsiniz. birlik tanıtımlarına ekran görüntülerini adabına göre atmıyorsunuz. kişisel roller atılmış hep. eğer kişisel roller birlik tanıtımına atılabiliyor olsaydı 3 hafta içerisinde ben kendi tanıtımımı en az 200 sayfa yapardım. birliği alakadar eden rolleri tanıtıma atın. karakterleriniz ani duygu patlaması yaşamıyorsa veya deli rolü yapmıyorsanız kendi kendine konuşturmayın. zengin karakterin gidip bir şeyi çaldığının rolünü atması çok saçma olmuş. hadi diyelim araç hırsızlığı yapıyor, büyük araçları falan çalıyor. akü çalma rolü atmışsınız tanıtıma, aküyü sattığınızda karakterinizin aracının vergisini bile karşılayamıyor. rus konsepti alışılmış bir konsept oldu artık. herkes rus mafyası açıyor, çeşitlilik deneyebilirdiniz.
geliştirilmesi gereken çok yer var gibi görünüyor ama henüz birlikle alakalı rol yapmadığınız için bir şey diyemeyeceğim. başarılar.